Hur man bär fleece fodrade leggings

Hur man bär fleece fodrade leggings

För att uttrycka det på ett enklast möjliga sätt är de fleecefodrade leggingsna helt enkelt leggings av tyg som är lite tjockare och grovare än de bomulls leggings du kan ha på dig sommar och vår. Som med de flesta andra typer av leggings kan du enkelt bygga kläder runt dem så att du ser lång och smal ut. Det är bara att de har bonusen att kunna hålla dig varm. Även om de är väldigt lätta att utforma vill jag göra ditt liv ännu enklare. Låt mig visa dig några av de bästa idéerna med fleece fodrad leggings outfit som jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Svart läderjacka med rosa tröja och stamtryckta leggings med fleecefoder


källa

Låt mig börja med ett coolt utseende som innehåller ett läderelement för att starta den här listan över lågmälda, vackra och snygga outfitidéer. För att uppnå detta coola och mysiga utseende kan du bära en svart skinnjacka med en rosa stickad tröja för toppen. Koppla ihop dem med svarta och vita fleecefodrade leggings. Använd svarta läderstövlar i läder för att komplettera din outfit med lite mer stil.

Vit och svart tryckt tunikablus med svarta, fleecefodrade leggings och stövlar

vit och svart tryckt tunikablus med svarta, fleecefodrade leggings och stövlar
källa

För att få denna snygga och enkla outfit som är väldigt lätt att ta av sig är det viktigt att du bär en tunikatopp så att du inte är i bästa form för att ta av dig den. I det här fallet kombineras en vit och svart tunikaklänning med sicksackmönster med svarta leggings. Koppla ihop dem med svarta mockaskinniga stövlar för att komplettera utseendet.

Grå ribbad tröja med en axel med vit halsduk och leggings

grå ribbad tröja med en axel med vit halsduk och leggings
källa

För att se förbehållet sexig ut kan du ha på dig en lättlederad tröja med en axel som bara visar lite hud på axeln. Kombinera den med svarta eller mörkblå leggings med fleecefoder. Lägg till ett par svarta stridsstövlar och en lång vit halsduk för att komplettera outfit på ett snyggt och mysigt sätt.

Grå, fuzzy tunika-tröja med vinröd leggings med fleecefoder

grå fuzzy tunika tröja med vinröd, fleecefodrad leggings
källa

Om du är lite uttråkad av dina svarta och djupblå leggings, bör du ibland prova de vinröda, fleecefodrade leggings som får dig att se feminin ut medan du behåller den lågmälda känslan. Kombinera dem med en grå tunikatröja och ett par knähöga stövlar av ljusgrå mocka för ett lättare och mer uppfriskande utseende.

Grå, tjock tunikatröja med svarta leggings och bruna stövlar

grå, tjock tunikatröja med svarta leggings och bruna stövlar
källa

Detta är en mycket minimal outfit som bara innehåller tre enkla bitar som du kanske redan har i din garderob. Bär en grå oversize stickad tröja för toppen. Kombinera den med svarta fleecefodrade leggings. Slutligen ha på dig ett par bruna stövletter i läder för att göra denna outfit smartare och snyggare.

Ljusblå chambrayskjorta med knälång kjol med hög midja

ljusblå chambrayskjorta med rosa knälång kjol med hög midja
källa

För att forma denna mysiga och feminina outfit kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar som kärnan i outfit. Kombinera den med en knälång avslappnad kjol i rodnadrosa. För resten av kläderna, bär marinblå leggings och ett par bruna läderstövlar i läder för att komplettera det attraktiva utseendet.

Svart figurkramande tröja med matchande kalvstövlar

svart figur-kramad tröja med matchande stövlar mitt på kalven
källa

Här är ett mycket enkelt men ändå attraktivt svart utseende som ser förvånansvärt mysigt ut. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en svart figur-kramad tröja med en uppstående krage. Kombinera den med svarta fleecefodrade leggings. Lägg nu till ett par svarta mockaskor för att göra denna outfit till en bokstavligen helt svart outfit.

Chunky tunika tröja med grå mock halsringning, svarta leggings och knä höga läder stövlar

grå, tjock tunika tröja med mock hals, svarta leggings och knähöga läderstövlar
källa

Denna outfit visar ett mycket klassiskt sätt att se mysigt ut och inte klumpigt med en tunikatröja. I detalj kombineras en ljusgrå tunikatröja med en kombination av mock-hals med svarta leggings med fleecefoder för att se avslappnad och smal ut. Kombinera dem med ett par svarta läder knähöga stövlar för en snygg touch.

Vit långärmad t-shirt med halsringning och leggings och stövlar med stamtryck och fleecefoder

Vit långärmad t-shirt med halsringning och leggings med legaltryck och stamtrycksstövlar
källa

För att forma denna outfit kan du bära en vit långärmad t-shirt med en svart boho-stil uttalandekedja för att få toppen att se snygg och attraktiv ut. Kombinera dem med tryckta leggings med svart och vit fleece. För skorna, ha brunt läder över knästövlarna för att se extra smala ut.

Blush lång infinity-scarftröja med leopardmönster

Blush en lång tröja med en infinity-halsduk i leopardmönster
källa

För att forma det damliknande och något mogna utseendet kan du bära en rodnande rosa tunikatröja med en avslappnad passform och en oändlig halsduk i sammet med leopardtryck. Koppla ihop dem med mörkröda leggings för att se snygga och smala ut. För skorna, ha ett par svarta mockaskor för att se attraktiva ut.

Grå kofta med vida ärmar och knähöga stövlar i brunt läder

grå kofta med vida ärmar och knähöga stövlar i brunt läder
källa

För att forma denna enkla och mysiga outfit kan du bära en burgundy färgad tröja och lägga en lite överdimensionerad grå kofta med halvbreda ärmar över för att skapa några fina lager. Bär dem med marinblå leggings och knästövlar i brunt läder för att komplettera utseendet.

Ljusgrå, beskuren tröja med svart tryckta leggings

Ljusgrå, beskuren tröja med svart tryckta leggings
källa

För att skapa det mysiga och lite sportiga utseendet som också får dig att se sexig ut, kan du bära en fleecetröja som först är något förkortad. Kombinera dem med ett sportigt utseende par svarta och grå fleecefodrade leggings. Använd vita sneakers för att avsluta kläderna rena och uppfriskande.

Svart ribbad tröja med en vit tryckt skater kjol

svart ribbad tröja med en vit tryckt skater kjol
källa

För att se söt och mysig ut kan du bära en vit rund krage och toppa den med en svart tjock ribbad tröja. Para ihop dem med en vit och svart korsad minikattkjol. Använd svarta leggings och vita snörstövlar i fuskpäls i mitten av kalven för att se extra vackra ut.

Hoppas att du gillade de fleece fodrade leggings outfit idéerna som jag just delade med dig. Prova dem och se om de kan få dig att se smal och mysig ut som de är designade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*