Hur man bär flare ärm topp

Hur man bär flare ärm topp

Flare-ärm toppar, även känd som bell-ärm blusar, kan hjälpa dig att övervinna tristess att bära t-shirts och button-up skjortor hela tiden. Så fort du bär en topp med utsvängda ärmar lägger du genast till en touch av boho-stil och feminin känsla. Det ser bäst ut när det är en del av en minimal outfit. I det här blogginlägget kommer jag att dela med dig om några av mina favoritmetoder för att utforma klockhylsor.

Vit blus med klockärmar, jeansshorts och grå fotkängor


källa

För en fin och uppfriskande sommarlook kan du bära en vit blus med utsvängda ärmar, jeansshorts och grå fotkängor. Jämfört med en sommardräkt som består av en vit T-shirt och jeansshorts, är detta mycket mer elegant och damligt.

Vit topp med klockärmar och rippade skinny jeans

vita skinny jeans med klockärmar
källa

Den klockärmade toppen ser också bra ut i kombination med smala jeans. Som vår- eller höstdräkt kan du helt enkelt bära en boho-vit topp med rippade skinny jeans och ljusrosa läder.

Vit blus med klockärmar och utsvängda jeans

vit klänning ärm blus flare jeans outfit
källa

Denna outfit passar inte exakt den nuvarande modetrenden, men det finns människor med självförtroende och karisma som kan ta av sig en fin outfit utan att oroa sig för den aktuella trenden. Outfiten består av en vit blus med fina ärmar och utsvängda jeans. Detta är verkligen en mycket ikonisk outfitidé. Det är bara att du måste ha tro för att klara det i en värld där skinny jeans är huvudfiguren.

Svarta och vita ränder från axelblusen

randig axelbandslös topp klockärmad outfit
källa

Om du vill ha något mindre vanligt än en solid vit topp kan du prova den här svarta och vita randiga av axelvitblusen. Du kan bära den med leggings och öppna klackar. Förresten, om du vill lära dig mer om outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om outfitidéer för stövlar med öppna tå.

Tiffany blå flare ärmblus med vita skinny jeans

Tiffany blå flare ärm blus vita jeans
källa

Om du letar efter en topp med en fin färg som får dig att se feminin och elegant ut, är denna outfitidé något för dig. Välj en tiffanyblå blus med utsvängda ärmar och para ihop den med vita skinny jeans och ljusrosa klackar.

Vit topp med klockärmar och mockakjol

vit mockakjol med klockärmar
källa

Jag gillar just denna outfitidé så mycket eftersom det är ett sällsynt exempel på hur man stylar en mockakjol. Du ser bara inte en sådan kjol ofta och sättet att sätta ihop det med resten av kläderna är otroligt vackert. Du kan bära en vit klockärmad topp och en grå mockakjol för denna outfit. Bär ankelstövlar i läder för att komplettera denna eleganta outfit.

Vit blus med läderjackor och öppna skor

vit läder gamacher med klockärmar
källa

Jag har sett några outfitidéer som är ladylike. Här är en som ser mörkare och svalare ut. Kombinera den vita blusen med läderjackor och öppna skor.

Vit topp med denim kjol och rem med klack

vit topp denim kjol med strappy klackar
källa

För ett ungdomligt men ändå elegant sommarutseende, kombinera en vit klockärmad topp med en rippad denimkjol och vita remmar.

Av axelns vita topp med jeans och röda klackar

off shoulder vita topp jeans röda klackar
källa

Det här är inte den första outfitidén på den här listan som använder en vit axel från axeln, men det här är den sexistiska toppen främst på grund av den smarta användningen av färg. För att uppnå detta sexiga utseende kan du para ihop den ärmlösa axelbandslösa toppen med korta mammajeans och röda klackar. Det röda och vita i outfit är en färgkombination som skapar den feminina och sexiga känslan.

Vit klockhylsa med svart filthatt

vita klockhylsor på toppen, svart filthatt
källa

Eftersom en flare ärm topp bara har en unik och konstnärlig känsla, är det mycket logiskt att bära den som en del av en konstnärlig outfit. En av de mest populära föremålen med en touch av konstnärlig känsla är filthatten. Du kan prova att bära den vita toppen med en filthatt, svarta skinny jeans och sandaler. Du bör kunna uppnå ett konstnärligt och elegant utseende.

Vit klockärmad topp och tryckta shorts med hög midja

Kort med klockärmar och en vit blus
källa

Bär en vit klockärmad topp, shorts med hög midja och en kjol så att du ser mycket längre ut genom att visuellt flytta midjan uppåt. Till exempel består denna outfit av en vit blus med utsvängda ärmar, en blommig kjol med hög midja och barrskor.

Svart slipklänning över en randig topp med klockarm

svart slipklänning över randig klockhylsatopp
källa

Du kan också spela några skiktningstrick för att uppnå ett snyggt och vackert utseende. Bär en svart midiklänningsklänning över en randig utsvängd skjorta. Gör klädseln komplett med ankelstövlar.

Off shoulder-topp med rutat mönster och svart skort

axelbandslös rutad klockhylsatopp
källa

Denna axelbandslösa topp är en väldigt intressant blus med rutmönster och flera lager klockärmar. Du kan kombinera ett vackert och reserverat sexigt utseende med en svart skort och nakna sandaler.

Svart flare ärmblus med jeansshorts

svart blus med utsvängda ärmar
källa

Ett av de enklaste sätten att bära en svart blus med utsvängda ärmar är att bära tvättade jeansshorts. Du kan slutföra kläderna med ballerinor. För outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om ballerinor.

Överdimensionerad topp med klockärmar och minikjol med korsad fåll

överdimensionerad kjol med klockärmar och kantad fåll
källa

Här är en annan bild av den vackra färgkombinationen. Bär en lite överdimensionerad blus med klockärmar och en minitröja med en tiffanyblå kammad kant. Slutför outfit med ett riktigt intensivt kontrakt med de röda öppna klackarna.

Hoppas att du gillar den här listan över några av mina favorit sätt att utforma flare ärm topp jag satt ihop. Jag rekommenderar starkt att du testar dessa idéer eftersom blusarna är ganska lätta att ta av och ändå öppnar upp en ny och kreativ dimension för dina outfitidéer. Om du gillar det här blogginlägget bör du också kolla in våra tusentals outfitidéer som finns på webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*