Hur man bär flanellskjorta

Hur man bär flanellskjorta

Flanellskjortan är en prefekt för kausala kläder för höst och vinter. Flanellskjortor hänvisar helt enkelt till skjortorna i tjockare tyg än bomull. Även om de finns i många olika former, kommer de vanligtvis som rutiga skjortor. I det här blogginlägget ska jag dela med dig några av mina favoritmetoder för att utforma flanellskjortan. Låt oss titta på dem nu.

Flanell rutig skjorta med vit t-shirt, svarta jeans och basebollkeps

Flanellskjorta vit t-shirt svart denim basebollkeps
källa

Jag börjar listan med ett snyggt, avslappnat utseende. Det finns dagar då vi bara inte kan få tillräckligt med sömn eller verkligen inte kan tämja håret. Faktum är att det här är de perfekta dagarna för att prova en baseballkepsdräkt. Bär en vit sport-tee och svarta skinny jeans med en rutig flanellskjorta. Använd bruna fotkängor och en vit basebollkeps för att avsluta denna outfit.

Dold i flanellskjortan och smala jeans

gömd i smala jeans gjorda av en rutig flanellskjorta
källa

Du kan också bära flanellskjortan som en del av en affärsdräkt. Först försök att välja en rutig flanellskjorta med lite mörkare färger. Stoppa sedan skjortan i smala jeans och bära svarta loafers med din outfit.

Använd den med pojkvänjeans, en halsduk och hatt

Pojkvän jeans halsduk rutig skjorta
källa

För en avslappnad höstdräkt kan du bära en mörk flanellskjorta med pojkvänjeans med muddar och vita sneakers. Bär en halsduk och hatt för att göra utseendet komplett.

Oversized flanell rutig skjorta med vit t-shirt och smala jeans

Flanell rutig skjorta vit t-shirt skinny jeans
källa

För ett coolt och lite pojkaktigt streetlook kan du helt enkelt bära en oversize flanellskjorta över en överdimensionerad vit t-shirt. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans och fleece ankelstövlar.

Flanellskjortklänning med beskuren T-shirt och jeansshorts

Flanell skjortklänning beskuren t-shirt jeansshorts
källa

Om du vill se unik ut och till och med lite kantig ibland, använd en rutig flanellskjortklänning med en svart beskuren t-shirt och svarta jeansshorts. Denna outfit ser inte bara bra ut, den kommer också att glädja dina vänner om du inte är van att klä dig mörk och nervös.

Dold i flanellskjortan med en vävt minikjol

Flanell skjorta pläterad minikjol
källa

Du kan också bära flanellskjortan feminin och chic. Välj till exempel en mörkblå rutig skjorta och stoppa den i en grå minikjol med hög midja. Kombinera outfit med svarta strumpor och klackar. Detta är en vacker och kreativ outfit som är perfekt för avslappnade hangouts eller att bära som en elegant fritidsdräkt.

Bär den med en vit blus, svarta leggings och en halsduk

Flanellskjorta vit blus svart leggings
källa

Denna outfit är en fantastisk demonstration av hur lager kan få dig att se fantastisk ut. Bär en rutig flanellskjorta över en vit blus. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta läderstövlar. Bär en färgkoordinerad grå halsduk och stickad hatt. Lägg till den extra magiska touchen med en rad snygga armband.

Använd den med en vit tryckt t-shirt och skinny jeans

Skinny Jeans Vit tryckt T-shirt Flanell rutig skjorta
källa

Nu när vi har pratat om några outfitidéer om den röda eller svarta rutiga skjortan, låt oss prata om den blå. Du kan bära en blå rutig flanellskjorta vardagligt med en vit tryckt t-shirt och ljusblå skinny jeans. För skorna kan du bära chukkastövlar eller fotkängor. Förresten, för dig som är intresserad av stövlar, kolla in våra senaste idéer om chukkastövlar.

Bär den med en randig T-shirt, utsvängd kjol och filthatt

randig t-shirt flare rock filthatt flanell skjorta
källa

Om du vill prova något unikt och sött kan denna outfit vara något för dig. Få en rutig skjortklänning och bär den över en horisontellt randig t-shirt och blå kjol. Det är perfekt om skjortklänningen bara är en tum eller två längre än kjolen. Lägg till lite konstnärlig touch genom att bära den svarta filthatten.

Blå flanellskjorta med grå fleecekjol

blå flanellskjorta knälång kjol
källa

Här är en business casual outfit som är lämplig för arbete. Bär en blå flanellskjorta med en knälång kjol i grå fleece. Lägg till svarta leggings och läderstövlar till denna outfit.

Knyt flanellskjortan runt midjan

Knyt flanellskjorta runt jeansen med tröja i midjan
källa

Det är oförlåtligt att fylla i listan med flanellskjortoutfitidéer utan att nämna ett av de mest populära sätten att bära den på: att binda den runt midjan. Som ett exempel kan du bära en kort tröja med rippade skinny jeans och fotkängor. Binda sedan flanellskjortan runt midjan för att lägga till det extra något och karaktären i ditt utseende.

Använd den med svarta knähöga regnstövlar

svart flanell rutig skjorta jägare regn stövlar
källa

Som jag nämnde i ett tidigare blogginlägg om regnrötter är de lika vackra som de är funktionella. För en avslappnad outfit på en regnig dag, använd bara en blå rutig flanellskjorta med rippade smala jeans och knähöga regnstövlar.

Svartvit rutig skjorta med rippade skinny jeans

svarta och vita rutiga skjortor rippade skinny jeans
källa

Denna flanellskjorta skiljer sig från de andra kläderna i listan och använder mindre svartvita rutor. Du kan se snygg ut genom att bära den med rippade svarta skinny jeans och svarta klackar.

Använd den med en brun skinnjacka och knähöga stövlar

brun skinnjacka flanellskjorta
källa

Jag vet att den svarta skinnjackan är så populär att jag inkluderar den i nästan hela mitt blogginlägg om outfitidéer. Men jag ska gå för den unika brunjacka i skinn som följer med flanellskjortan. Komplettera outfit med smala jeans och knähöga fleece stövlar.

Svart och röd rutig flanellskjortklänning


källa

Bär en svart och röd rutig flanellskjorta över en vit t-shirt och skinny jeans med muddar för att få ett klassiskt vintergatautseende. Kombinera dem med svarta fotkängor och en svart stickad hatt.

Här är några av mina favoritutrustningsidéer angående flanellskjortan. Jag är själv ett stort fan av flanellskjortor, mest för att det är så lätt att ta av sig och det passar bra med den avslappnade klädstil jag älskar för vänner som träffas. Jag hoppas att du tycker att några av dessa outfitidéer är användbara och kolla in våra tusentals andra outfitidéer på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*