Hur man bär flanellfodrade jeans

Hur man bär flanellfodrade jeans

För dig som gillar att bära jeans hela tiden har jag något speciellt för dig. Idag ska jag prata om flanellfodrade jeans, något som ser snyggt och unikt ut och som inte många jeansälskare har provat. Det är i grunden ett par jeans med insidan av rutigt flanelltyg. Det rutiga mönstret visar när du binder jeansen, vilket kan göra din outfit väldigt speciell. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanfattat några av de bästa idéerna med flanellfodrade jeanskläder för dig. Låt oss nu dyka in.

Grå chambrayskjorta med blå flanellfodrade jeans


källa

Låt mig börja den här listan över snygga outfitidéer med en business casual outfit. Bär en grå slim-fit skjorta med en chambray-knapp på toppen. Kombinera den med blå raka, flanellfodrade jeans och röda och svarta rutiga detaljer. Bär ett par svarta mockaskor för att skorna ska se extra snygga ut.

Vit, figurkramande långärmad t-shirt med blå jeans med raka ben och flanellfoder

vit, figur-kramande långärmad t-shirt med blå raka jeans och flanellfoder
källa

Här är en mer ungdomlig outfit med skarpare färger. Till toppen kan du bara ha på dig en vit, långärmad t-shirt för att se luftig och uppfriskande ut. Kombinera den med blå raka jeans med flanellfoder och en röd och mörkblå pläd. Använd vita och ljusgrå sneakers med låg topp för att avrunda utseendet.

Vit kortärmad t-shirt med grå jeans och flanellfodrade ankelstövlar

vit kortärmad t-shirt, grå flanellfodrad jeans och fotkängor
källa

För att uppnå detta enkla och avslappnade vita och grå utseende kan du bära en vit passformig t-shirt med grå, flanellfodrad raka jeans. Använd ett par svarta mockasko stövlar med dina skor för att göra utseendet komplett. Du kanske vill bära en liten svart läderryggsäck för att ge en mer ungdomlig touch till det här utseendet.

Ljusgrå jeans med röda och svarta rutiga detaljer med flanellfoder

ljusgrå jeans med röda och svarta rutiga flanelfodrade detaljer
källa

Återigen är det här ett superminimalt och påfallande utseende. Det finns tillfällen när du vill se reserverad ut och ändå se bra ut, och det här är den perfekta klädseln för dessa scenarier. Den perfekta kombinationen av en vit bodycon-t-shirt och ljusgrå flanellfodrade jeans. Använd mocka ankelkängor i mocka för att se extra snygg ut.

Ljusgrå och vit tröja med svarta jeans med raka ben och flanellfoder

ljusgrå och vit tröja med svarta, flanellfodrade jeans med raka ben
källa

Här är en mer ladylike och attraktiv outfit. Till toppen kan du bära en vit tröja med avslappnad passform med ljusgrå randiga detaljer. Kombinera toppen med svarta flanellfodrade jeans med raka ben. Bär ett par solbränna oxfordläderskor för att göra utseendet komplett.

Vit, figur-kramad topp med blå och röda jeans med flanellfoder

vit, figur-kramad topp med blå och röda jeans med flanellfoder
källa

För de av er som vill prova ett pojkaktigt utseende, här är en med en mycket låg inträdesbarriär. För att forma denna outfit kan du bära en vit passformig t-shirt med flanellfodrade vidbenjeans. Lägg till ett par vita och ljusgrå sneakers med låg topp i ekvationen.

Grå jeans med snörstövlar i läder

grå jeans med snörade läderstövlar
källa

För att se snyggare ut kan du göra det genom att välja skor. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt med grå, slimmad, flanellfodrad jeans med muddar. Lägg till ett par grå läder snörning ankel stövlar till mixen för att se snygg ut. Du kan till och med bära en blå jeansjacka för att ge ännu mer klass till det här utseendet.

Grå långärmad T-shirt med blå, lätt utsvängda jeans med flanellfoder

grå långärmad T-shirt med blå, lätt utsvängda jeans med flanellfoder
källa

Låt oss nu se hur du subtilt kan göra dig längre och smalare. Tricket här är att välja något utsvängda jeans som dessa blå flanellfodrade jeans. För resten av kläderna kan du bära en grå långärmad t-shirt och bruna mockaskor i oxford.

Blå jeansjacka med fuskpälskrage och matchande jeans

blå jeansjacka med fuskpälskrage och matchande jeans
källa

För att skapa detta snygga all-denim look för flickan bredvid kan du bära en vit t-shirt med en blå jeansjacka som kommer med en vit fuskpälskrage design. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans med flanellfoder. För skorna skulle ett par svarta och vita Converse-skor med låg topp vara perfekta.

Mörkblå och mörkgrön rutig skjorta med blå ribbade jeans med flanellfoder

Mörkblå och mörkgrön rutig skjorta med blå ribbade jeans med flanellfoder
källa

Medan jeansen på bilden faktiskt inte är flanellfodrade jeans, föreställ dig bara hur bra kläderna skulle se ut om det var. För att uppnå detta utseende kan du bära en grön och marinblå rutig skjorta med blå manschettjeans. Koppla ihop dem med vita sneakers, en röd och vit rutig halsduk och en grå stickad hatt för att se snygg och attraktiv ut.

Röd och marinblå rutig pojkvänskjorta med grå kofta och magra jeans

röd och mörkblå rutig pojkvänströja med grå kofta och smala jeans
källa

Här är en annan outfit som kunde ha sett ännu bättre ut: de vanliga jeansen ersätts med de flanellfodrade. Den perfekta kombinationen av en röd och marinblå rutig skjorta med en grå kofta för toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och ljusrosa läderbalettläder för att se snygga och vackra ut.

Vita skinny jeans med flanellfoder och rosa rosor med låg topp

vita skinny jeans med flanellfoder och rodnande rosa sneakers
källa

Vita skinny jeans med flanellfoder hade sett väldigt cool ut. Du kan kombinera det med en mörkblå och röd rutig skjorta. För skorna, bära ett par rodnande rosa lågskor för att se avslappnad och ren ut.

Regnbågsfärgad randig tröja med beskurna mamma-jeans

Regnbågsfärgad randig tröja med beskurna mamma-jeans
källa

Här är en väldigt färgstark outfit som också skulle se väldigt snygg ut om de vanliga jeansen ersattes av blå skinny jeans med röda och svarta rutiga flaneldetaljer. Du kan para ihop den med en regnbågsfärgad tröja och ett par svarta och vita läderskor för att se snygg och vacker ut.

Hoppas att du gillade de flanellfodrade idéer i denim outfit jag bara pratade om. Ibland är det de snygga små detaljerna i din outfit som kan göra att du sticker ut från mängden. Outfitidéerna ovan är några mycket bra exempel på detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*