Hur man bär fisknätstights

Hur man bär fisknätstights

Använd den med en svart stickad tröja och en svart kjol

Använd en svart kjol med en svart stickad tröja
källa

Att bära svarta fisknätstrumpbyxor lägger till en annan dimension i den helt svarta outfit. Använd ett stickat väder och en svart minikjol. Bär denna outfit med nätstrumpbyxor och svarta fotkängor för ett elegant utseende.

Vit skjorta, svart långväst och knäppt kjol

vit skjorta, svart långväst och knappkjol
källa

Denna outfit består av några komplexa men matchande lager. Ovanpå den vita skjortan med knappar finns en ärmlös stickad tröja med hög hals, över den är en svart lång väst. Använd en denimkjol med svart knapp på botten. Komplettera denna vackra och kreativa outfit med svarta fisknätstrumpbyxor och läderstövlar.

Använd den med en långärmad t-shirt med hög ärm och en läderkjol

Använd den med en högärmad långärmad t-shirt och en läder kjol
källa

Stora nätstrumpbyxor är bara svåra att forma. Det är svårt att se var poängen är, gå för långt och se ful ut. Vanligtvis fungerar de bäst med mycket enkla kläder, och denna outfit är en av dem. Klä dig väldigt enkelt och snyggt med en grå långärmad t-shirt med hög hals och en svart läder kjol. Koppla ihop den med läderstövlar och tights.

Använd den med en svart ärmlös skiftklänning

Använd den med en svart ärmlös skiftklänning
källa

Ett annat subtilt sätt att bära nätstrumpbyxorna är att köpa de med en liten nätstrumpa. Du kan bara bära en svart ärmlös slida klänning och bära tightsen med svarta klackar. Tightsen kommer inte ens vara särskilt märkbara, men de lägger till lite komplexitet i outfit som får dig att se smartare ut.

Bär den med en jeansjacka med slips i midjan och en läderkjol

Bär den med en jeansjacka med midjeband och en läderkjol
källa

Denna outfit är min favorit outfitidé på listan. En av anledningarna är att det verkligen visar hur man bär fisknätstightsen avslappnad och elegant, vilket verkligen tillför värde till det övergripande utseendet. Allt du behöver göra är att bära en vit T-shirt, en jeansjacka i slips och en läderkjol med dina tights. Jag tror att de två öppna tå fleece stövlarna är det som sätter varje bit i pusslet ihop.

Bär med en ren skjorta över vit skjorta och minikjol

Använd den med en ren skjorta över en vit skjorta och minikjol
källa

Denna outfit är ett bra exempel på att använda överlägg för att uppnå ett anmärkningsvärt utseende. Bär en genomskinlig broderad skjorta över den vita skjortan. Använd en minikjol, stora fiskstrumpbyxor och fotkängor för skinkorna. Det är intressant att se hur bra den rena skjortan går med de stora tightsen.

Rutig överdimensionerad kostymjacka och röd läder kjol

Rutig oversize kostymjacka och röd läder kjol
källa

Om du är ett fan av pojkvänens modetrend kan det vara bra för dig. Jag är säker på att du redan vet att pojkvänsmode består av pojkvänjeans och pojkvänströjor etc, men glöm inte att ”pojkvänjacka” också är en magisk artikel. Klä dig smart genom att bära en svart tröja, röd läderkjol och rutig överdimensionerad kostymjacka. Ankelstövlar passar perfekt till outfit.

Ruffle sidenklänning med svarta fisknätstrumpor

Sidenklänning med volanger och svarta nätstrumpbyxor
källa

Ett sätt att se snyggt ut med nätstrumpbyxor är att avleda uppmärksamheten från dem. Med andra ord, ha en flashig klänning eller topp så att dina tights spelar en mindre roll. Denna outfit är ett bra exempel på det. Den rufsiga sidenklänningen är en sådan blickfångare. Think Belt och de glänsande klackarna får också massor av ögonbollar, vilket gör att tightsen ser subtila och vackra ut.

Använd den med en vit tröja och en mini-denim kjol

Använd den med en vit tröja och en minikjol
källa

Om du håller kläderna enkla och väljer mindre, mer subtila nätstrumpbyxor, finns det en god chans att din klädsel ser snygg och inte billig ut. Denna outfit är ett bra exempel på hur man bär den avslappnad och subtil. Använd en vit tröja med en minikjol för att kombinera den med strumpbyxor och svarta fotkängor.

Svart långärmad crop top och denim kjol

svart långärmad denim kjol med crop top
källa

Jag skulle hävda att denna outfit antagligen ser lite bättre ut utan nätstrumpbyxorna. Men tightsen tillför lite mer unikhet som du kanske gillar. Båda versionerna ser bra ut och det är bara en fråga om personlig preferens. Denna outfit består av en långärmad svart crop top, en mini-denim kjol och fotkängor. Det är en lågmäld sexig outfit som är perfekt för hösten.

Använd den med en svart läderklänning och en vit tryckt t-shirtklänning

Använd vit tryckt t-shirtklänning med svart läderklänning
källa

Bär en vit tryckt t-shirtklänning med en svart läderklänning och knähöga fleece stövlar för ett elegant och snyggt streetlook. Dräkten visar bara en liten del av nätstrumpbyxorna, vilket gör hela klädseln väldigt balanserad.

Använd den med en svart skjortklänning och höga stövlar

Använd den med en svart skjortklänning och över knästövlarna
källa

För en helt svart outfit som ser mer söt ut än mörk, kan du prova att bära en svart skjortklänning med en svart lång kappa över. De lårhöga glänsande läderstövlarna och strumpbyxorna är perfekt matchade för att komplettera denna härliga look.

Vita fisknätstrumpbyxor med broderad skjorta med randiga shorts

vit broderad skjorta med randiga vita shorts
källa

Jag vet att det finns fans av vita nätstrumpbyxor där ute. Jag kan bara inte komma med många bra outfitidéer för att de vita ska vara ärliga mot dig. Helvit outfit är ett av de bättre sätten att utforma vita fisknätstrumpbyxor. Istället för en helt helvit outfit kan du bära en vit broderad skjorta och vita randiga shorts.

Svart stickad tröja med rutig mini flare kjol

svart stickad tröja med rutig mini-flingkjol
källa

Det här är en annan outfitidé som jag älskar på listan. Den kortärmade svarta stickade tröjan och den rutiga mini-flingkjolen passar perfekt ihop. Och de svarta nätstrumpbyxorna förbättrar kläderna avsevärt. För skorna rekommenderar jag att du bär robusta svarta fleecehälar.

Hoppas du gillar de outfitidéer jag delade. De sätts ihop i mitt huvud med ordet ”ädla”. Det är sant att fisknätstrumpbyxorna är svåra att bära, men missa inte chansen att utforska dem. Några av dessa idéer kanske fungerar underbart för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*