Hur man bär filt kofta

Hur man bär filt kofta

Det är intressant att vi ibland bara behöver lägga till en enkel bit för att få din vanliga outfit att se fantastisk ut. Ett bra exempel på ett sådant magiskt föremål skulle vara filtjackan. Det kan bara ta din outfit till en annan nivå om du utformar den ordentligt. Det ser inte bara bra ut, en filtjacka är också mycket användbar i situationer som en restaurang med isande kalla luftkonditioneringsapparater. För det här blogginlägget har jag sammanställt några fantastiska sätt att bära en filt kofta för att ge dig idéer om vad du ska ha på dig.

Marin & grädde filt kofta med vit tank och svarta shorts


källa

Att bära en filtjacka med shorts kan verkligen framhäva dina långa ben och få dig att se sexig ut. Som ett bra exempel kan du bära en mörkblå och krämig kofta över en vit linne och svarta shorts. Läderstövlar passar perfekt till outfit för att skapa det feminina, sexiga utseendet.

Kamel filt kofta med vit väst topp och smala jeans

Kamel filt kofta skinny jeans öppen tå stövlar
källa

En lång kofta kan få dig att se så luftig ut. Bär bara en lång grön kofta över en vit väst och smala jeans med muddar. Lägg till en extra touch av elegans genom att bära öppna läderstövlar.

Använd den med en svart linne och svarta skinny jeans

grå filt kofta svart linne jeans
källa

Ett trevligt sätt att bära en filtjacka är att bära den som en del av en helt svart outfit. Du kan till exempel ha på dig en ljusgrå kofta över en svart t-shirt och svarta skinny jeans.

Blå filt kofta med vit t-shirt & mamma jeans

blå filt kofta med mamma jeans
källa

Ibland gör färger en stor skillnad. En blå och vit outfit kan bara få dig att se så vacker och glad ut. Bär bara en långärmad vit t-shirt och blå jeans med en blå kofta. Bär vita sneakers för att slutföra den här underbara casual outfit.

Krämfärgad kofta med jeansskjorta och jeans

Cream Blanket Cardigan Denim Shirt Jeans
källa

Jag försöker alltid ta reda på hur man stylar en jeansskjorta eftersom det verkligen är en av mina favoritbitar, speciellt när det gäller casual outfits. Det visar sig att en jeansskjorta med filtjacka kan se ganska bra ut. Du kan till exempel bara ha på dig en jeansskjorta med jeans, vita sneakers och en krämfärgad kofta.

Svart och röd rutig tröja

svart och röd rutig filt kofta skinny jeans
källa

Jag tror ofta att den röda och svarta rutan är reserverad för pojkvänströjor eftersom de är för ikoniska. Verkar som om de ser ganska bra ut i en filtjacka också. Du kan bära den rutiga koftan över en svart T-shirt och smala jeans. Ankelstövlar i mocka är de perfekta skorna för en outfit. Förresten kan du vara intresserad av att kolla in vårt blogginlägg om mockaskor.

Mörkblå och vit kofta med grön minikjol

Marin och vit filt kofta mini kjol outfit
källa

Det här är en annan outfitidé som kan framhäva dina långa ben. Du kan bära en mörkblå och vit kofta över en mörkblå västtopp och en grön minikjol. Kombinera dessa delar med svarta läderstövlar.

Bär med Navy Floral Shift Dress

Filt Cardigan Navy Floral Shift Dress
källa

För en elegant och lågmäld, vacker look kan du bära en mörkblå blommig klänning med en kolstickad filt. Använd den med bruna mockaskor.

Bär med grå väst topp och jeansshorts

Stickad denim shorts i grå grå väst
källa

En outfit bestående av en skjorta, jeansshorts och vita sneakers är så typisk och ändå så uppfriskande och tidlös. Ta det nu till en annan nivå genom att bära kläderna med en svart och grå kofta. Föreställ dig hur praktisk och vacker du kan se ut med denna outfit i en restaurang när du bär din typiska sommardräkt, men luftkonditioneringen gör rummet så kallt.

Svart filt kofta med beskurna smala jeans

svart filt kofta skinny jeans svarta klackar
källa

Detta är förmodligen den mest klassiska outfitidén på listan. En heltäckande svart stickad filt ser bäst ut när den enkelt kombineras med en vit topp, smala jeans och svarta klackar. Denna minimala outfit ser precis ut. Det är en av de kläderna där alla enkla bitar passar perfekt.

T-shirt med V-ringning och jeans med manschetter

V-ringad t-shirt pojkvän jeans outfit
källa

För denna avslappnade streetoutfit kan du helt enkelt ha på dig en grå t-shirt med Av-hals, pojkvänjeans med muddar, fotkängor och en svart och röd kofta.

Grå kofta över boho-stil maxiklänning

grå filt kofta boho stil maxiklänning
källa

För er som är fans av boho-stilen är denna outfit något för dig. Ibland vill du bara lägga till lite detaljer i din boho maxiklänning genom att bära en filtjacka. Detta ger den redan snygga boho-klänningen en extra touch av elegans och friskhet. Använd en flip-flop och ett halsband i bohostil för att få pricken över i.

Vit kofta med manschettjeans

vit filt kofta jeans vit tank
källa

Här är en annan outfitidé som tar en typisk fritidsdräkt till en helt ny nivå med en filt kofta. För att uppnå detta eleganta, avslappnade utseende, använd bara en vit t-shirt med manschettjeans, mockasko stövlar och en vit kofta.

Grå kofta med sidenkjol

grå filt kofta silke pläterad kjol
källa

Det är alltid kul att forma en sidenkjol eftersom den alltid kan användas för att ge din outfit lite överraskning. Denna outfit är ett perfekt exempel på det. För toppen, använd bara en grå t-shirt med en grå stickad filt. Bär en fantastisk svart sidenkjol och fotkängor för att komplettera denna unika outfit.

Nu hoppas jag att jag verkligen har uppmuntrat dig att faktiskt ta en kofta och se vad du kan göra med din nuvarande outfit. Det är verkligen så magiskt hur en kofta verkligen kan ändra stilen på din outfit på bokstavligen fem sekunder. Jag gillar också att ha en kofta i fickan hela tiden under sommaren eftersom jag aldrig vet när jag ska vara på en plats med kall luftkonditionering. Om du gillar det här blogginlägget rekommenderar jag starkt att du söker på denna webbplats efter tusentals outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*