Hur man bär färgade jeans

Hur man bär färgade jeans

Vanligtvis handlar mina blogginlägg om några mycket specifika saker som blå jeans, utsvängda jeans eller läderbyxor. Idag bestämmer jag mig för att ha kul. Jag ska utöka mitt ämne idag för att täcka hur man utformar färgade jeans. Och med färgade jeans menar jag alla typer av jeans som använder relativt ljusa färger. Det är bara kul att ha på sig jeans som orange jeans, rosa jeans och himmelsblå jeans. För att visa dig hur du utformar dem, låt mig visa dig några riktigt fina färgade denim outfit-idéer som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Brun mockablazer med chiffongblus och rosa skinny jeans


källa

Du kanske tror att alla dessa färgade jeans inte är lämpliga för arbete. Jag kommer att visa dig att de faktiskt kan göra din outfit mer glad och elegant. För att skapa det här affärsavslappnade utseendet kan du bära en brun mockablazer med en vit chiffongblus till toppen. Bär den med rodnande rosa skinny jeans och ett par rosa läderballettläder för en damliknande look.

Grå t-shirt med vida ärmar och orange skinny jeans

grå t-shirt med vida ärmar och orange skinny jeans
källa

För att skapa det ungdomliga och färgstarka affärsavslappnade utseendet kan du bära en grå t-shirt med vid ärm och orange skinny jeans. Använd ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att se snygga och feminina ut. Bär en liten och elegant brun läderväska för att göra din outfit stilfull.

Jeansjacka med rutig skjorta och gräddfärgade jeans med smal passform

Jeansjacka med rutig skjorta och gräddfärgade slim fit-jeans
källa

För att uppnå detta snygga och passande utseende kan du bära en svartvitt rutig knappad skjorta och en beskuren blå jeansjacka för toppen för att skapa snygga lager. Kombinera dem med gräddfärgade jeans med smal passform. Bär ett par högklackade högklackade roséguld för att skorna ska avrunda klädseln med elegans.

Himmelblå kabelstickad kort tröja med vit skjorta och rosa jeans

himmelsblå kortstickad tröja med vit skjorta och rosa jeans
källa

För att uppnå ett flickaktigt och tillgängligt utseende, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en ljusblå kabelstickad tröja som är lätt beskuren och lägg den ovanpå en vit knäppt skjorta. Kombinera bitarna med smala jeans med rosa manschetter. För skorna, ha på dig ett par vita oxfordskor för att slutföra klädseln i stil.

Blå jeansväst med gröna jeans och flip-flops

blå denimväst med gröna jeans och flip-flops
källa

Detta är en relativt lågmäld men ändå mycket snygg streetoutfit. På toppen bär du en vit t-shirt med en blå jeansväst över. Använd en olivgrön slim fit-jeans. För skorna kan du bära antingen vita sneakers eller flip-flops för att se mer avslappnad ut.

Kort blazer med blommönster och mörkblå skinny jeans

Kort kavaj med blommönster och kungsblå skinny jeans
källa

Här är en superfärgad outfit som är kul då och då. Det är uppenbarligen överst i utseende, men det är kul när det görs medvetet. Bär en vit blus med en regnbågsfärgad kavaj för toppen. Koppla ihop dem med kungsblå smala jeans och guldsandaler för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende.

Vit kortärmad blus med blommönster och röda slim fit-jeans

vit kortärmad blus med blommönster och röda slim fit-jeans
källa

Här är en ganska luftig och ungdomlig outfit. För toppen, använd bara en vit kortärmad chiffongblus med blommigt tryck och blommigt tryck. Koppla ihop den med röda jeans med smal passform. För resten av utseendet, använd ett par oxfordskor i brunt läder och en ljusrosa läderhandväska för att komplettera outfit på ett feminint sätt.

Wrap blus med vita kepsar och färgade skinny jeans

vit wrap-blus med kepsar och färgade skinny jeans
källa

För dig som inte vill ha väldigt välformade jeans som de orange och röda är det ett mer naturligt sätt att sticka ut från mängden med ljus himmelblå skinny jeans. Du kan para ihop den med en chiffongblus med vit ärm och nakenplatta sandaler för att komplettera denna bekväma look.

Blå jeansjacka med rosa jeans

blå jeansjacka med rosa jeans
källa

Denna outfit använder några mycket uppfriskande och attraktiva färger. Från toppen finns den ljusblå denimjackan, den vita T-skjortan och de rosa smala jeansen. Du kan enkelt komplettera det här utseendet med vita sneakers. Eller för att se ännu lyckligare ut, ha på dig ett par ljusgula ballerinor.

Blå jeansväst med ljusgrå jeans med muddar

blå denimväst med ljusgrå jeans med muddar
källa

Här är en konstnärlig och snygg lagerlagring som du kanske vill ha på dig för avslappnade utomhushängen. Bär en vit linne med en blå denimväst på toppen. Kombinera dem med ljusgrå slim fit-jeans med manschetter. Bär ett par bruna remmar sandaler till dina skor. Lägg till en stråhatt i blandningen för att se mer uppfriskande ut.

Vit chiffongblus med färgade slim fit-jeans med bälte

vit chiffongblus med färgade jeans i smal passform med bälte
källa

Detta är så minimalt som en affärsutrustning kan få och får dig att se uppfriskande och elegant ut. För att forma det här utseendet kan du bära en avslappnad fit vit chiffongblus och ljus himmelblå slim fit-jeans. Lägg till ett svart smalt bälte och ett par vita balettlägenheter i din outfit för ett mer uppfriskande utseende.

Blush Pink Crochet Sweater med Sky Blue Skinny Jeans

Blushrosa virkad tröja med himmelsblå skinny jeans
källa

Här är en annan trevlig och elegant outfit som inkluderar himmelsblå jeans. För att forma detta utseende kan du bära en röd-rosa virkad tröja med himmelblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par platta sandaler i brunt läder för att komplettera klädseln i stil.

Kungsblå tröjaärmad tröja med rosa slim fit jeans

Kungsblå trefjärdedeltröja med rosa slim fit jeans
källa

Detta är en mycket intressant och vacker outfit som använder två chockerande färger. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en kungsblå stickad tröja med trekvartärmar och rosa slim fit-jeans. Använd ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Här är de färgade denim outfit idéerna jag vill dela med dig. För dig som letar efter en boost av energi att lägga till din dagliga outfit, bör idéerna ovan vara en vacker referens för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*