Hur man bär falljacka

För att se attraktivt ut på hösten är det en bra idé att bära en enkel och luftig jacka. Jag brukar kalla dessa typer av jackor som inte är för tjocka eller för tunna falljackor. De är i allmänhet väldigt lätta att forma och skala av eftersom de inte får dig att se lika tjock och tjock ut som en vinterjacka gör för dig. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för falljacka för dig. Låt oss nu dyka in.

Ljusrosa bälte med långfodrad höstjacka med mörkblå skinny jeans


källa

För att göra denna lista med luftiga och snygga outfitidéer, låt mig börja med att visa dig en trevlig affärsavslappnad outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusrosa bältesgrön jacka. Kombinera den med en vit t-shirt och mörkblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par grå mockaskor för att komplettera det coola utseendet.

Brun falljacka med ljusblå chambrayskjorta

brun höstjacka med ljusblå chambray-skjorta
källa

För att se ännu smalare och längre ut är det en bra idé att ha en relativt kort och tätt passande höstjacka. I det här fallet kombineras en brun blazer med en ljusblå chambrayskjorta med knappar. Du kan kombinera dem med svarta, smala chinos. Använd höga klackar med ormtryck för en mogen och feminin touch.

Svart skinnjacka med mörkblå, rippade, smala knäjeans

svart läderjacka med mörkblå, trasiga, smala jeans
källa

En svart skinnjacka med en smal passform och inte för tjockt tyg kan definitivt bäras som en höstjacka. Du kan kombinera jackan med en svart t-shirt med snörning och mörkblå skinny jeans. Ett par svarta gladiatorklackar och en svart läderhandväska är limet som kommer att föra denna outfit ihop.

Svart moto höstjacka med läderbikerbyxor och stövlar

svart moto höstjacka med läderbikerbyxor och stövlar
källa

För att uppnå det supercoola läderutseendet kan du bära en svart slim fit moto läderjacka med en grå slim fit t-shirt. Kombinera den med skinniga byxor i svart läder. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se supercool ut.

Ljusrosa kavaj med grå linne och rippade jeans med muddar

Ljusrosa kavaj med grå linne och rippade jeans med muddar
källa

För att få denna snygga och damliknande outfit som kan användas både som en street outfit och en casual casual outfit kan du bära en ljusrosa slim fit kort blazer med en grå linne och en avslappnad passform. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. För skorna kan du bära ett par ljusrosa klackar i läder med spetsiga tår för att komplettera kläderna.

Svartvit randig t-shirt med grå falljacka

svartvit randig t-shirt med grå höstjacka
källa

För att uppnå det snygga och lite pojkaktiga utseendet kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en grå denimjacka. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med knämanschetter. Använd ett par ljusgrå mockafotstövlar till skorna. Lägg till en brun läderhandväska till mixen för ett ännu snyggare utseende.

Grå rutig kavaj med vit linne i öppen hals och jeans med pojkvän

grå rutig kavaj med vit linne med scoop halsringning och pojkvän jeans
källa

För att forma denna lite unisex-outfit kan du bära en vit, löst sittande linne med öppen hals och en grå rutig tweed-kavaj över den för att skapa några snygga lager. Team dem med ljusblå pojkvän jeans. Bär ett par ljusrosa läderklackar för att avsluta din outfit med en lätt damliknande touch för att balansera saker.

Brun mockahöstjacka med fransar, vit blus och svarta jeans

brun mocka höstjacka med fransar, vit blus och svarta jeans
källa

För att uppnå denna snygga och unika outfit kan du bära en vit linneblus med en höstjacka med kamelmocka för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du bära antingen svarta balettlägenheter eller balettlägenheter för att prydligt klä outfit.

Grå kavaj med vit skjorta med knappar och svarta jeans med manschetter

grå kavaj med vit skjorta och svarta jeans med muddar
källa

För att uppnå denna snygga och eleganta outfit kan du bära en vit slim fit-skjorta med en grå casual blazer över. Koppla ihop dem med svarta smala jeans med manschett. För resten av utseendet, använd ett par svarta läderklackar med rundade tår och en svart läderhandväska för att komplettera utseendet.

Blå höstjacka i denim med vit T-shirt och svarta skinny jeans

blå denim höstjacka med vit T-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå det pojkaktiga och snygga utseendet kan du bära en benvit t-shirt med en lite överdimensionerad pojkvänjeansjacka i blå denim. Koppla ihop dem med smala jeans och ett svart bälte. För skorna kan du bära ett par svarta mockasko stövlar för att avsluta klädseln snyggt.

Grå kavaj med V-ringad T-shirt och mörka skinny jeans

grå kavaj med V-ringad T-shirt och mörka skinny jeans
källa

För att forma den här avslappnade klädseln kan du bära en vit v-ringad t-shirt och en grå casual blazer till toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskor för att se snygga och enkelt unisex. Lägg till en grå läderhandväska för att komplettera utseendet.

Grå parkjacka med bälte och mörkblå jeans med manschetter

grå parkajacka med bälte och mörkblå jeans med manschetter
källa

För att få den luftiga och attraktiva dräkten som du kan bära för jobbet samt en avslappnad hangout kan du bära en vit t-shirt med en grå bälte med höstjacka. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. För skorna kan du bära ett par ljusgrå mockasko stövlar för att slutföra kläderna.

Svart skinnjacka med vit t-shirt och grå sidenduk

svart läderjacka med vit t-shirt och grå sidenhalsduk
källa

För att forma en typisk höstdräkt hjälper en sidenhalsduk mycket. Till exempel kan du bära en grå sidenhalsduk med en vit t-shirt och svart motojacka för att skapa några mycket snygga lager. Bär den med grå skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Hoppas att du tyckte om idéerna om falljackan som jag just presenterade för dig. De kan få dig att se riktigt luftig och snygg ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*