Hur man bär fällbara stövlar

Innan det pratade jag om stövlar av olika längd, såsom: B. Ankelstövlar, knähöga stövlar och lårhöga stövlar. För alla dessa stövlar kan du lägga till en liten veckdetalj för att göra dem till veckstövlar som ser både feminina och snygga ut. Du kan i princip ha dem som vanliga stövlar. För att göra det enklare för dig har jag sammanfattat några av de snyggaste idéerna för fällbara startkläder som du kan hänvisa till. Låt oss nu titta på dessa fantastiska idéer.

Svart vik över stridsstövlar med mörkblå skinny jeans


källa

Låt oss börja den här spännande listan med outfitidéer med en snygg och lite unisex outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en långärmad svart bodycon-t-shirt med marina skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta fällbara stövlar för att se mörka och svala ut. Du kan kompensera lite för mörkret genom att bära en grå halsduk i fuskpäls.

Grå rutig knapp upp skjorta med grå vik över ankelstövlar

grå rutig skjorta med knappfäste grå vik över ankelstövlar
källa

Låt oss nu titta på denna avslappnade outfit i pojkvänstil. För att forma denna outfit kan du bära en grå och mörkblå rutig pojkvänskjorta med en svart quiltad väst och en vit halsduk till toppen. Koppla ihop dem med marina skinny jeans och bruna vikbara stövlar för att komplettera outfit i stil.

Bruna stövlar med Chambray-skjorta & randig t-shirt

brun veck över stövlar chambray skjorta randig t-shirt
källa

Här är ett mer färgstarkt och glatt utseende. För att uppnå detta kan du bära en svartvit randig lång t-shirt med en chambray-skjorta för toppen. Koppla ihop dem med svarta leggings och ett par bruna läderveck över fotkängor. Du kan göra kläderna ännu ljusare genom att bära en röd halsduk.

Crepe-blus med smala jeans och bruna läderstövlar

Crepe blus skinny jeans vika brunt läder över fotkängor
källa

För en något mer mogen look kan du bära en crepe chiffongblus med en grön och svart tryckt halsduk för toppen. Koppla ihop dem med marina skinny jeans och ett par bruna läderplisserade fotkängor för ett enkelt men elegant utseende.

Ljusrosa tröja med vid halsringning, leggings och bruna stövlar

ljusrosa vidhalsade leggings bruna stövlar
källa

För en damliknande och luftig look kan du bära en ljusrosa tröja med en avslappnad passform och en matchande linne infinity halsduk för toppen. Koppla ihop dem med svarta leggings och bruna läderstövlar. Du kan bära en handväska av brunt läder för att ge outfit ett elegant utseende.

Mörkgrå vikbara stövlar med en vit kofta och en orange miniklänning

brun veck över stövlar vit kofta orange minikjol
källa

För dig som gillar att bära kjolar för att visa upp dina ben på vintern, här är en härlig outfit som du kanske vill överväga. För att uppnå detta utseende kan du bära en orange miniklänning med en vit kofta. Koppla ihop dem med grå vikbara stövlar för att ge extra stil till kläderna.

Bär med en vit t-shirt med gröna skinny jeans

vit t-shirt grön skinny jeans
källa

För ett mycket enkelt och avslappnat utseende kan du helt enkelt ha på dig ett par bruna läderveck över fotkängor med en vit t-shirt och smala jeans i oliv. Det skulle ha varit en minimal outfit som ser lite unisex ut. För att ge en feminin touch till klänningen kan du bära en halsduk i fuskpäls för att skapa en intressant kontrast.

Svarta mittkalvstövlar och grå stickad tröja

svart kalv vika över stövlar, grå, grovstickad tröja
källa

Detta är en vinterdräkt som ser både mysig och snygg ut. För att uppnå detta kan du bära en grå tjock stickad tröja med en svart stickad halsduk för toppen. Kombinera dem med gråblå skinny jeans och svarta kalvveck över mockaskor för att ge outfit en snygg touch.

Svarta, hopfällbara stövlar med brunt läder minikjol

svarta lår viks upp över stövlar brunt läder mini kjol
källa

Detta är bara en minimalistisk och helt vacker svart och brun outfit. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du helt enkelt bära en svart kabeltröja och stoppa den i en brun minikjol i läder. Koppla ihop dem med svarta veck över högklackade stövlar för att göra outfit perfekt.

Svarta stövlar med mocka och knäled med skiftklänning

svart mocka ovanför knäet vik över stövlar med en skiftklänning
källa

Här är en annan outfit som innehåller ett par höga stövlar. Den här gången är outfit lite trevligare och mer flickaktigt. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit turtleneck med en svart mini-skiftklänning. Koppla ihop dem med svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att komplettera utseendet.

Svarta knähöjda stövlar med jeansshorts

svarta knähöga stövlar över jeansshorts
källa

Låt oss nu titta på en snygg och avslappnad streetoutfit som använder de höga stövlarna. Bär en vit tryckt t-shirt med blå jeansshorts för mer information. Koppla ihop bitarna med ett par svarta mockaskinnade höga stövlar för att lägga till en stilfull touch till mixen.

Grå knähöga stövlar med en vit, ribbad, passande tröja klänning

grå knä hög stövlar vit ribbad klänning med rynkad midja
källa

Det är jättekul att klä sig som en prinsessa ibland. Använd till exempel en tröja klänning med en rynkad midja och en vit platt stickad hatt. Koppla ihop dem med grå knähöjda veck över klackade stövlar för att se snygga och vackra ut.

Ljusgrå stövlar med svart T-shirt och rippade skinny jeans

ljusgrå stövlar svart t-shirt rippade skinny jeans
källa

Om du är en av de damer som älskar att bära t-shirts och jeans, här är en lite mer polerad version som kan intressera dig. Du kan bara ha en mörkgrå t-shirt med ljusblå skinny jeans. Bär dem med grå mocka stövletter för att störa denna outfit från en klassisk skjorta och denim outfit.

Använd den med en svart och grå randig V-ringad tröja och korta jeans

svarta och grå randiga jeans med V-ringning och korta jeans
källa

För en sexig look med låg vikt kan du bära en svart och grå stickad V-ringad tröja och ljusblå skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta mocka veck över fotkängor för att ge utseendet en feminin touch.

Svarta ankelstövlar i mocka med grå klänning och svarta leggings

svart mocka vika över ankelstövlar grå klänning svarta leggings
källa

För ett avslappnat och feminint utseende kan du bära en ljunggrå, figurkramande miniklänning. Kombinera den med svarta leggings och ett par svarta mocka fällbara ankelstövlar för att komplettera detta enkla och vackra utseende.

Här är outfitidéerna för hopfällbara fotkängor som verkligen är lätta att ta av. Behandla dem bara som vanliga stövlar medan resultaten ofta är förvånansvärt bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*