Hur man bär extra långa tunikatoppar för leggings

Hur man bär extra långa tunikatoppar för leggings

Numera finns det fler och fler människor som behandlar leggings som smala jeans och helt enkelt kombinerar leggings med en skjorta eller blus. För mig har jag fortfarande det gamla och traditionella konceptet att ”leggings är inte byxor”. Istället för att para ihop dem med t-shirts kommer jag att prata om hur du och din axel kan bära extra långa tunikatoppar för leggings. Som en bonus, med rätt snitt, kan du täcka över svagheten i din kroppstyp och se tunn och lång ut. För att bättre visa dig hur du stylar har jag sammanställt några av de bästa toppidéidéerna för dig. Låt oss dyka in.

Röd extra lång tunikatopp med svarta leggings och stövlar


källa

För att starta den här listan med luftiga och snygga outfitidéer ska jag visa dig en vacker, iögonfallande street outfit. Du kan bara bära en röd, långärmad, extra lång, extra lång tunikatopp med svarta leggings. För skorna kan du bära ett par bruna läderhöga stövlar i läder för att komplettera outfit med mycket stil.

Lång tunikatopp i grå och vit spets med svarta leggings och knähöga stövlar

lång tunikatopp i grå och vit spets med svarta leggings och knähöga stövlar
källa

För att uppnå det mysigare och mer ungdomliga utseendet kan du välja en grå, extra lång tunikatopp med en vit spetsfärgad fåll. Kombinera den fantastiska toppen med svarta leggings. Bär kamelhöga stövlar i mocka med skorna för att ge outfit en snygg och feminin känsla.

Kungsblå och svartvitt randig extra lång tunikatopp med leggings

Kungsblå och svartvitt randig extra lång tunikatopp med leggings
källa

Här är en annan mycket iögonfallande outfit som beror på användningen av den kungsblå färgen. I detalj är toppen här en kungsblå och svart och vit randig svart extra lång tunikatopp. Kombinera denna topp med svarta leggings och knähöga stövlar i brunt läder för att se attraktiva och snygga ut.

Svart och vit randig långärmad tunika T-shirt med leggings

svartvitt randig långärmad tunika T-shirt med leggings
källa

Låt oss nu ta fram ett mycket ikoniskt föremål i den avslappnade outfitvärlden. Det är den svartvita randiga långärmade långärmade T-shirt som jag hänvisar till. Koppla bara ihop det med svarta leggings och ett par brunt läder ovanför knästövlarna för att se snygga, snygga och avslappnade.

Extra lång tunikatopp i ljusrosa linne med V-ringning och svarta leggings

Extra lång tunikatopp i ljusrosa linne med V-ringning och svarta leggings
källa

För att få ett luftigt och damligt utseende, gå till en rosa tunikatopp. I det här fallet väljs en extra lång tunikatopp i ljusrosa V-ringning med långa ärmar. Den är ihop med svarta leggings och ett par knähöga stövlar av svart mocka för ett snyggt och lite robust utseende.

Mörkgrå lång tunika-tröja med smala jeans

mörkgrå lång tunika sweatshirt med smala jeans
källa

För att skapa det avslappnade och tillkomliga gatutseendet kan du helt enkelt bära en mörkgrå, extra lång tunikatopp. Den här gången kan du bära tunna blå jeans istället för leggings. För skorna kan du bara ha vita sneakers istället för stövlar för att hålla kläderna rena och enkla.

Grå färgblock-tunikatopp med mörka skinny jeans och knähöga läderstövlar

grå tunika topp med mörka skinny jeans och knähöga läderstövlar
källa

Här är en mycket snygg extra lång tunika topp som är en mörkgrå och ljusgrå färg block långärmad tunika topp. Återigen kan du ha antingen svarta leggings eller mörkblå skinny jeans omväxlande. Bär ett par stövlar i kol läder för att ge stil och hållbarhet till det här utseendet.

Himmelblå Button Up Extra lång tunikaskjorta med ljusgrå skinny jeans

himmelsblå, extra lång tunikaskjorta med ljusgrå skinny jeans
källa

Vad sägs om en himmelblå, extra lång tunikablus för ett uppfriskande och vackert utseende? Du kan bara bära den med ljusgrå skinny jeans eller till och med vita leggings. För att hålla denna outfit lätt och enkel kan du bära ett par ljusrosa sandaler för skorna istället för långa stövlar.

Lång topp med vit virkad spets tunika och svart läder damask

lång topp i vit virkad spets med fåll och svart läder damask
källa

Här är ett super enkelt men ändå damligt och attraktivt utseende. Till toppen kan du bära en vit långärmad tunika-T-shirt med en virkad spetsfåll. Kombinera den med svarta läder leggings för att se smal och lång ut. För skorna skulle ett par ljusrosa balettlägenheter se perfekt ut.

Color Block Long T-shirt med svarta leggings och grå läderstövlar

Färgblock lång t-shirt med svarta leggings och grå läderstövlar
källa

Detta är en lite lekfull tunikatopp. Det är i grunden en grå, svart och vit färgblock lång tunika topp. Använd den med svarta leggings och grå läder knä höga stövlar för att göra det här snyggt och attraktivt.

Mörkblå tunikablus med knappar och svarta, korta leggings

Mörkblå tunikablus med knappar och svarta, korta leggings
källa

För att uppnå detta lite mer mogna och balanserade utseende bör du i allmänhet gå efter mörkare färger. Till exempel kanske du vill ha en mörkblå lång tunika skjorta med knappar för toppen. Kombinera den med svarta, beskurna leggings. Använd ett par svarta balettlägenheter för skorna för att hålla kläderna snygga och enkla.

Röd ärmlös, extra lång, extra lång tunikatopp med svart läderjacka

röd ärmlös, extra lång tunikatopp med svarta läderjackor
källa

En svart och ljusröd outfit kan också garantera dig en mycket iögonfallande outfit. I det här fallet kombineras en röd ärmlös, extra lång tunikablus med knappar med svart läderjacka. Ett par svarta korta stövlar i läder med öppen tå är ihop med dessa bitar för att skapa ett fantastiskt utseende.

Vit tre-kvart tunikatopp med svart prickig infinity-halsduk

vit tunikatopp med trekvartärmar och svart infinity-halsduk med prickar
källa

För att uppnå detta trevliga och mysiga utseende kan du bära en vit långärmad tunika-tröja med en svart och vit infinity-halsduk med prickar. Bär dem med svarta leggings och grå läder knä höga stövlar för att slutföra denna vackra outfit.

Ljunggrå extra lång tunikatopp med svarta leggings

Ljunggrå, extra lång tunikatopp med svarta leggings
källa

Här är en mycket minimal outfit. Bär bara en gråmelerad, långärmad, extra lång tunikatopp med svarta leggings. För skorna, ha på dig ett par oxfordskor av kamelmocka för extra stil till detta enkla utseende.

Hoppas att du tyckte om de extra långa tunika topp outfit idéerna jag just delade. Om du håller med mig om ”leggings är inte byxor”, bör listan över outfitidéer ovan vara mycket praktiskt nästa gång du bär dina leggings.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*