Hur man bär enärmad klänning

Hur man bär enärmad klänning

Om du lägger till en asymmetrisk design i din outfit kan du ibland se mycket snygg och unik ut. Att ha på sig enärmad klänning är ett av de enklaste sätten att uppnå ett asymmetriskt och avslappnat utseende. En sak som jag verkligen älskar med en klänning med ärm är att den låter dig se riktigt sexig ut utan att behöva visa mycket hud. Du kan bära den för olika scenarier som en tjejkväll, ett datum eller en cocktailparty. För att du ska se ut som bäst har jag satt ihop några vackra och snygga idéer med enarms outfit och jag kommer att dela dem med dig nu.

Svart bodycon miniklänning med en ärm


källa

För att starta listan visar jag dig den mest typiska och klassiska enärmade klänningen. Det är en svart, enärmad bodycon-miniklänning. Du kan bara bära den med svarta balettlägenheter och du är redo att gå. Du kan bära ett uttalande chokerhalsband för att lägga till en extra touch av elegans och unikhet.

Svart, figur-kramande klänning med enspetsiga ärmar

svart kramklänning med ärmar i enkelspets
källa

Denna svarta bodycon-klänning med en ärm har en vacker ärmdetalj. Det är en halvskär halv ärm gjord av spets. Den lilla detaljen gör att klänningen ser mycket mer elegant ut och tar outfit till en annan nivå. Du kan enkelt kombinera klänningen med svarta klackar med öppen tå.

Svart enärmad klänning med strumpor och klackar

svarta strumpor med en ärm
källa

Här är en annan svart enärmad bodycon-miniklänning med minimalistisk design. För en mer elegant och feminin look kan du bära klänningen med strumpor och svarta klackar för att göra denna outfit ren och vacker.

Svart klänning med blommig halsringning och en ärm

svart klänning med blommor och en ärm
källa

För en svart klänning verkar det som att designern inte kan vara för kreativ med designen. Jag menar, det verkar som om du bara kan göra så mycket med klänningen. Det visar sig att det finns tillräckligt med utrymme här och där för att lägga till lite detaljer. Och dessa detaljer kommer att göra hela skillnaden. Till exempel har den här svarta klänningen med en ärm en blommig halsringning. Samma vita blommönster visas också på ärmens kant. Det smidiga och subtila blommiga elementet gör att outfit ser så mycket mer damligt ut.

Vit maxiklänning med en ärm

vit maxi-flytande klänning med en ärm
källa

Medan alla har på sig kroppskramande klänningar som visar sina kurvor till ett cocktailparty, kan du göra en kontraintuitiv sak genom att bära en löst sittande maxiklänning för att få uppmärksamhet. Använd till exempel den här vita maxiklänningen med en ärm, silverklackar med öppna tår och ett brett silverarmband för att se helt underbart ut.

Svart miniklänning med paljetter med en ärm

svart paljett miniklänning med en ärm
källa

När en klänning har en snygg asymmetrisk enärmad design kan du faktiskt slänga in mer flashiga element för att flytta kuvertet ytterligare. Bär till exempel en miniklänning med en ärm, som också är en svart paljettklänning med silverklackar med öppna tår, för att få folks uppmärksamhet.

Asymmetrisk svart bodycon maxiklänning

asymmetrisk svart bodycon maxiklänning
källa

Du behöver inte nödvändigtvis visa för mycket hud för att få människors uppmärksamhet. Ibland kan en klänning som verkar ha ett mycket slumpmässigt och asymmetriskt snitt vara mycket iögonfallande och snygg. Till exempel har denna svarta kroppskramade maxiklänning en mycket unik och till synes slumpmässig snitt som sträcker sig från toppen till botten av klänningen. Det mest kreativa med denna outfit är att de svarta skorna också är asymmetriska och passar perfekt med klänningen.

Enklädd skiftklänning

Enklädd skiftklänning
källa

Här är en svart enärmad klänning med en atypisk ärmdesign. Den enda ärmen är faktiskt en batwing ärm och det gör klänningen väldigt annorlunda än andra typiska klänningar som du skulle se på en cocktailparty. Bär bara klänningen med ett par ankelband i silver med öppen tå för att komplettera outfit med elegans.

Mörkblå, figur-kramande paljettklänning med en ärm

mörkblå, figur-kramande paljettklänning med en ärm
källa

Om du vill ha ett djupare utseende och vill klä dig i en mindre typisk färg, kan den här mörkblå kroppskramade paljettklänningen vara något för dig. För att utforma den, använd den bara med ett par svarta klackar. Den glansiga blå klänningen med en ärm skulle antagligen få dig att lysa bland en massa svarta klänningar på ett cocktailparty.

Svart sammet miniklänning med strumpor och ankelstövlar

svart sammet mini klänning strumpor ankel stövlar
källa

Om du letar efter en svart klänning som har lite mer djup kan du överväga den här kroppskramande klänningen med en svart sammetärm. Den subtilt glänsande sammet kan få svart att se djupare och mer elegant ut. För att slutföra denna outfit, bär strumpor och svarta läderstövlar för en snygg touch. Om du vill se fler outfitidéer för liknande stövlar, kolla in vårt blogginlägg om styling av läderstövlar.

Marin vikad Bodycon-klänning med en axel

Marinblå bodycon-klänning med en axel
källa

En vikad klänning har två fördelar. För det första gör det klänningen mer elegant genom att ha denna extra lilla detalj. För det andra kan det hjälpa till att täcka över bröstområdet. Oavsett om du är en kvinna med platt bröst eller inte, det finns tillfällen när du vill fokusera på andra delar av kroppen som dina långa ben. Den veckade klänningen är en mörkblå bodycon-klänning med en ärm. Du kan bara ha bara klackar eller mörkblå klackar som följer med klänningen.

Svart skaterklänning med en ärm och meshkudde

svart en-arm skater klänning mesh overlay
källa

Vanligtvis är en svart skaterklänning designad för att bäras vardagligt. Den här har dock en snygg design med meshöverdraget på den ärmlösa sidan av den enärmade klänningen. Bär klänningen med svarta ballerina-lägenheter för att göra det här perfekt på en cocktailparty.

Röd, djup V-ringad klänning med en ärm

röd bodycon-klänning med djup V-ringning och ärmar
källa

Du kan definitivt få mycket uppmärksamhet genom att bära en ljusröd klänning. I synnerhet den här klänningen är en figurklädd klänning med en djup V-ringning och en ärm som låter dig visa upp dina kurvor. Bär precis rätt färg mockaklackar för att komplettera denna look med elegans.

Tvådelad asymmetrisk klänning i ljusrosa

tvådelad ljusrosa asymmetrisk klänning
källa

Denna klänning tar asymmetrisk och slumpmässig design till en annan nivå. Det är en tvådelad rosa klänning med den övre delen som en enärmad topp med en djup V-ringning och den nedre delen är en minikjol längst upp till vänster och längst ner till höger.

Blush Pink Enärmad, löst sittande slida klänning

rodnadrosa enärmad, löst sittande slida klänning
källa

För en änglalik look kan du bära den här rodnande rosa enarmskiftklänningen. Använd öppna klackar i exakt samma färg för att komplettera detta minimala och fantastiska utseende.

Jag har just delat några av de snyggaste enarmskläderna med dig. De är faktiskt ganska lätta att dra. Nästa gång, för en cocktailparty, vill du se snygg och sexig ut men vill inte visa upp mycket hud. Se till att komma tillbaka till det här blogginlägget och ta en idé att imitera och justera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*