Hur man bär en gyllene blus

Hur man bär en gyllene blus

Det finns tillfällen när du vill ha på dig något som är lite över toppen som kan göra att du sticker ut från mängden. Några scenarier som du kanske vill vara värd för är cocktailpartier, barnvagnar eller andra formella evenemang. Ett mycket bra och snyggt alternativ är att bära guldblusen. Det finns riktigt iögonfallande guldblusar som i grunden är blanka metalliska, och det finns några som är mer subtila, och de är i grunden några guldgula icke-blanka blusar. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för guldblusoutfit för dig. Låt oss titta på dem.

Gyllene blus med blå skinny jeans


källa

För att starta listan över outfitidéer på ett starkt och kraftfullt sätt, ska jag visa dig vad som förmodligen är den ljusaste outfit bland denna lista. Här är en guldblå ​​palettblus som helt enkelt fångar människors uppmärksamhet. Bara para ihop den med blå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att göra utseendet komplett.

Guldblus med rund halsringning och svarta, beskurna, beskurna kostymbyxor

gyllene blus med rund halsringning och svarta, kortvariga kostymbyxor med hög midja
källa

För att se elegant och naturlig ut vid ett formellt evenemang, här är en outfit att tänka på. Blusen här är i grund och botten en guldärmad långärmad silke rund hals. Kombinera toppen med svarta, beskurna kostymbyxor. Använd ljusrosa spetsiga klackar för en feminin touch.

Gyllene blus med svart midityllkjol

gyllene blus med svart midityllkjol
källa

Detta är en vacker outfit som skiljer sig lite från det mer aggressiva utseendet som nämns ovan. För att uppnå detta utseende kan du bära en guldblus med en svart midityllkjol. Koppla ihop dem med svarta och guldmocka klackar för att komplettera outfit på ett glänsande och elegant sätt.

Gyllene kortärmad sidenblus med knapplås och svart kjol

gyllene kortärmad sidenblus med knappar och svart kjol
källa

För dig som vill pröva i en guldskjorta men vill behålla ditt ungdomliga utseende istället för att se för mogen ut, här är en outfit som är speciellt för dig. Du kan bara ha den här korta ärmblusen i guld med knappar och en svart minikjol. Bär ljusrosa klackar med öppna tår för att se ut dam och uppfriskande.

Guld linne knapp upp skjorta med blå skinny jeans

gyllene skjorta i linne med knappar och blå skinny jeans
källa

Här är en mycket naturlig, icke-blank guldblus. Det är en linneknappblus och har den luftiga känslan som bara linnevaror har. Bär blusen med blå skinny jeans och ljusrosa klackar för ett elegant och feminint utseende.

Gyllene sidenblus med rosett och svart midikjol

gyllene sidenbandblus med svart midikjol
källa

I många fall är det de små detaljerna som tar en outfit till en annan nivå. Till exempel, här är en guld sidenblus som har så många smidiga detaljer på baksidan som gör att outfit ser riktigt väldigt attraktivt ut. Kombinera blusen med en svart midikjol och guldklackar för att göra klädseln komplett.

Metallisk blus med grön bodycon midikjol

Metallisk blus med en grön, figurkramande midikjol
källa

För dig som gillar power dress och behöver förbereda en outfit för ett företagsevenemang när du inte plötsligt vill ha en kostym, här är en elegant och kraftfull outfit som passar dig bra. Bär en guldknappblus och en grön midikjol. Koppla ihop dem med svarta klackar för att avsluta klädseln snyggt.

Gyllene blus med rund krage och korta ärmar och svart minikjol

gyllene kortärmad blus med rund krage och knappar och svart minikjol
källa

För en söt och iögonfallande look kan du bära en kortärmad blus i guld med en rund krage och en svart midikjol med hög midja. För skorna kan du bära ett par rosa klackar med öppen tå för att komplettera outfit med en damliknande touch. Detta är en ungdomlig outfit som är perfekt för en cocktailparty.

Kortärmad topp med guldvattenringning och svart minikjol

gyllene kortärmad topp med vattenfallshalsring och svart minikjol
källa

Här är en annan cocktailparty outfit som ser ganska enkel och naturlig ut. För att forma det här utseendet kan du bära en kortärmad guldtopp med en halsringning och para ihop den med en svart minikjol med krama. Koppla ihop dem med svarta klackar med öppna tår för att komplettera den enkla klädseln på ett elegant sätt.

Gyllene paljettblus med klockärmar och svart utsvängd veckad maxikjol

gyllene paljettblus med klockärmar och svart maxikjol med veck
källa

Vanligtvis ser en gulddräkt inte alls mysigt ut, men den här gången ser den mysig och uppfriskande ut tack vare snittet och bitarna som den är ihop med. För att uppnå detta utseende kan du bära en guldklockärmad blus och en svart veckad maxikjol. Kombinera dem med silverklackar med öppna tå för att kombinera perfekt med blusen.

Ljusgul långärmad blus med blå utsvängda jeans

ljusgul långärmad blus med blå flared jeans
källa

Ibland kan en mycket ljusgul färg också betraktas som en guldfärg. Till exempel är här en ljusgul blus med knappar som ser nästan ut som en guldblus. Du kan para ihop den med blå utsvängda jeans och svarta stövlar för att se smal och lång ut.

Ärmlös blus i guldspets med vita minishorts

Ärmlös blus i guldspets med vita mini-shorts
källa

För en uppfriskande och elegant look kan du bära en guldärmad blus med subtila spetsdetaljer. Kombinera toppen med vita minishorts och vita klackar för att se extra uppfriskande ut.

Gyllene spetsar halvskuren beskuren blus med stråhatt

gyllene spetsar halvtransparent genvägsblus med stråhatt
källa

Här är en riktigt unik och kreativt designad outfit. För en topp, bära en guld, halvskuren, beskuren spetsblus. Koppla ihop den med blå jeansshorts och vita sandaler med klack. Slutligen lägg till en stråhatt i mixen för att ta denna outfit till en annan nivå.

Guld och vitt tryckt från axelblusen med blå jeansshorts

Guld och vitt tryckt på axelblusen med blå jeansshorts
källa

Detta är en mycket uppfriskande outfit som är perfekt för sommar och vår. För att forma detta utseende, bära en guld- och vittryckt av axelblusen och para ihop den med miniblå jeansshorts. Bär nakna sandaler för att slutföra outfit med en extra uppfriskande touch.

Här är de guldblusade outfitidéerna som borde lägga lite till ditt outfit-spel. Medan du bär guldföremål inte riktigt passar din smak borde den här listan vara ett bra ställe att få inspiration för att utforma några glänsande föremål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*