Hur man bär elastiska midjeans

Hur man bär elastiska midjeans

Det brukade vara en tid då elastiska midjeans bara användes för att de lätt passar din kropp oavsett hur många tum du får. Jag hörde faktiskt en intressant teori om att bära elastiska midjebyxor eftersom du inte märker hur mycket vikt du lägger på och detta leder till en allvarligt överviktig kropp. Hur som helst, i dagens modevärld är de elastiska midjebyarna faktiskt väldigt fashionabla på grund av de samlade midjedetaljerna i jeansen. Jag låter dig bedöma om det här är en trend som blir viral och kommer att stanna här. Här är några av de bästa idéerna i elastisk midjeans outfit jag har samlat åt dig.

T-shirt med rött och vitt nummertryck och jeans med blå resår i midjan


källa

Om du tänker på det kan trenden vara att återgå till elastiska midjeans eftersom de ser väldigt ut som de tröjor som är mycket populära idag. Det är vettigt att bära dem vardagligt som du skulle göra för joggingbyxorna. Du kan till exempel ha på dig en röd och vit t-shirt med blå jeans med elastisk midja. Om du vill se avslappnad och elegant, para ihop denna outfit med bruna mockaskor.

Vit crop top med ljusblå, elastisk midjeans med muddar

ljusblå elastisk midjeans med vit crop top
källa

Här är ett par ljusblå jeans med en elastisk midja som ser nästan ut som cigarettjeans. För att utforma den kan du bära den med en vit crop top och vita sneakers för ett avslappnat och sportigt utseende. Du kan bära den här sexiga klädseln med låg vikt på sommaren eller våren för att dela med andra som ständigt bär vita t-shirts och jeansshorts.

Vit kortvarig långärmad tröja med joggingbyxor i denim

vit beskuren långärmad tröja denim joggerbyxor
källa

Som redan nämnts är de elastiska midjebyarna som en variant på joggbyxorna. Det här speciella jeanset gör det ganska uppenbart. För att bygga en avslappnad och sportig outfit runt jeansen kan du bära dem med en vit beskuren tröja och vita sneakers.

Blå vida jeans med elastisk midja och vit topp

blå bred elastisk midja jeans vit topp
källa

För ett luftigt och uppfriskande vårutseende kan du bära dessa blå jeans med elastisk midja och vida ben. Kombinera den med en vit beskuren t-shirt och vita sandaler. För att göra outfiten mer uppfriskande och iögonfallande kan du bära en stråhatt för att ge en stilfull touch till det övergripande utseendet.

Blå manschett med raka ben och läderskor

blå raka ben och jeans med raka ben
källa

För ett mycket enkelt utseende kan du bara bära en vit t-shirt. Stoppa den i ett par blå jeans med resår i midjan och rakt ben. För skorna, ha ett par svarta och vita läderskor för att ge stil och glans till denna enkla outfit. Bär en vit väska för att komplettera detta enkla och luftiga utseende.

Vit t-shirt med långa ärmar och baggy jeans med elastisk 3D-midja

vit långärmad t-shirt med elastisk midja och baggy jeans med långa ärmar
källa

Jag är inte säker på att du har hört talas om 3D-jeansen. Det är mycket svårt att förklara vad de är, men jag ska försöka här. 3D-jeansen har diagonalskärning och sömnad, vilket gör att jeansen alltid ser svullna ut. Dessa speciella 3D-jeans i denna outfit är elastiska midja baggy jeans. Du kan para ihop den med en långärmad t-shirt med vitt tryck och vita låga sneakers för att se avslappnad och unik ut.

Svart beskuren tröja med vita jeans

svart beskuren tröja vita jeans
källa

En kombination av en svart tröja och vita jeans är ett mycket typiskt sätt att utforma. Nu ger denna outfit combo några tweaks för att verkligen krydda saker. Toppen har blivit en svart, beskuren tröja och de vita jeansen är inte de vita jeansen med en elastisk midja. Koppla ihop dem med svarta klackar med öppen tå för att komplettera denna sexiga svarta och vita outfit.

Svart t-shirt med blå jeans med manschetter

svart t-shirt blå jeans med manschett
källa

Här är en avslappnad och snygg outfit. För toppen kan du bara bära en svart t-shirt. Koppla ihop den med blå elastiska jeans med midjeband och intressant med ett par svarta oxfordskor. Använd en svart filthatt för att ge utseendet en konstnärlig touch. Om du vill se fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en svart filthatt.

Vit kort t-shirt med rippade baggy jeans

vit kort t-shirt med rippade baggy jeans
källa

För att uppnå ett pojkaktigt och lekfullt utseende kan du börja med den vita beskurna t-skjortan. Kombinera den med blå baggy jeans med elastisk midja och stjärnformade detaljer på knäna. Ett par vita låga sneakers är ett utmärkt sätt att hålla din outfit ren och enkel.

Vit topp med hög höjning, raka jeans

vita figurkramande höghus med raka ben
källa

Dessa jeans ser mycket ut som mamma-jeans, bara de är elastiska i midjan. Du kan enkelt bära dessa ljusblå jeans med hög midja och en vit bodycon-tröja. Bär denna outfit med svarta loafers för ett extra lager av stil.

Vit t-shirt med beskurna jeans med elastisk midja

T-shirt med elastisk midja och vitt tryck
källa

För en ungdomlig och passionerad look kan du bära en vit tryckt t-shirt med korta elastiska midjeans. Kombinera outfit med rosa plattklackar för att ge outfit en feminin touch. För att göra kläderna ännu mer ungdomliga kan en basebollkeps verkligen hjälpa.

Ljusrosa crop top med jeans i hög midja

Ljusrosa crop top med hög midja rippade jeans
källa

Det här är en minimal outfit som ser fantastiskt ut. Bär en ljusrosa linnetopp av linne till toppen. Använd nedre, elastiska jeans under den nedre delen. Mycket kreativ och snygg, ha på dig ett par grå mockaskor i oxford för att komplettera outfit med en snygg och elegant touch.

Vit knäppt skjorta med smala jeans med resår i midjan

vit skjorta med elastisk midja och smala jeans
källa

Det är mycket vanligt att ha en vit nedskjortad skjorta och smala jeans. När du byter ut vanliga skinny jeans med skinny jeans med elastisk midja. Resultatet är förvånansvärt lika bra. Kombinera bitarna med vita sneakers för att komplettera outfit på ett enkelt och snyggt sätt.

Här är de elastiska idéerna på jeans i midjan som jag verkligen vill dela med dig. Det är ingen tvekan om att skinny jeans är favoritjeansen för många, åtminstone för tillfället, inklusive mig. Men du kommer att sakna mycket om du håller fast vid samma kille om och om igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*