Hur man bär dubbade stridsstövlar

Många av er kanske redan vet att ett par stövlar kan få dig att se väldigt snygg och elegant ut. Men skulle du vilja gå lite längre genom att lägga till en särskilt kantig touch till din outfit? I det här fallet är det en utmärkt idé att bära stridsstövlar med dubbar. Liksom många andra typer av stövlar är dessa stridsstövlar stövlar som kan verka svåra att ta av sig i början, men är inte mycket av en utmaning i verkligheten så länge du håller hela klädseln tillräckligt enkel. För att visa dig hur du utformar dem, har jag sammanställt några riktigt fina studdade idéer för stridsstövlar för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Svart midikjol av rutad ullomslag med dubbade stridsstövlar


källa

Låt mig först börja med en mysig och ungdomlig outfit som du enkelt kan ta fram för att starta den här listan med outfitidéer. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svart bodycon-tröja med rund hals för toppen. Kombinera den med en svart och grå rutig midikjol. För skorna, ha på dig ett par svarta midkalvspetsade fotkängor för att komplettera utseendet i stil.

Svart skinnjacka med en grå mini-hoodie-klänning och stridsstövlar med nitar

svart skinnjacka med grå mini-hoodie-klänning och besatta stridsstövlar
källa

För att få denna snygga och snygga outfit som du kan bära både som en street outfit och som en affärs casual outfit kan du bära en grå miniklänning med huvtröja med en svart läderbikerjacka över. Kombinera dem med en svart läder axelväska och ett par svarta besatta stridsstövlar för att göra det coola utseendet.

Läderjacka med minikjol i denim och svarta stövlar i läder

Läderjacka med minirimkjol och svarta läderstövlar
källa

För att skapa det snygga och ungdomliga gatutseendet kan du bära en grå t-shirt med scoop-hals och en svart skinnjacka till toppen. Koppla ihop dem med blå jeansshorts. För resten av utseendet, använd svarta leggings och ett par svarta läderankelkängor för att komplettera utseendet.

Svart skinnjacka med smala jeans och ankelstridsstövlar

svart läderjacka med smala jeans och ankelstridsstövlar
källa

Detta är en väldigt snygg och mörk helt svart outfit som är kul då och då. För att forma det här utseendet kan du bära en svart tunika-t-shirt med en svart skinnjacka på toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta läderstridsstövlar för att komplettera utseendet med lite mer stil.

Blushrosa och svart tryckt tröja med läderjackor

Blushrosa och svart tryckt tröja med leggings
källa

För att få denna outfit att se feminin och snygg ut samtidigt, är det en bra idé att bära ett rosa element med ett läderelement. Med andra ord kan du bära en rodnande rosa tjock tröja med skinniga skinnbyxor i svart. Bär ett par svarta fotkängor med dina skor för att göra utseendet komplett.

Svart kortärmad blus i skuren spets med grå skinny jeans och pinnar med stövlar

svart kortärmad blus gjord av beskuren spets med grå avloppsrörjeans och pinnar med stövlar
källa

För dig som har försökt hårt för att få en smal midja, här är en avslappnad outfit som gör att du kan visa din styrka på ett naturligt sätt. Bär i detalj en kort, kortärmad vit spetsblus ovanför. Koppla ihop den med grå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta dubbade stridsstövlar för att slutföra kläderna.

Grå tröja med svarta jeans

grå tryckt tröja med svarta jeans i smal passform
källa

Detta är ett väldigt enkelt och avslappnat utseende som definitivt uppgraderades av stövlarna. För att slutföra denna outfit kan du bära en ljusgrå tröja med rund hals. Kombinera den med svarta jeans med smal passform för att se smalare ut. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att komplettera det snygga och coola utseendet.

Svart och vit baseballjacka med tunika-t-shirt och stridsstövlar med nitar

svartvitt baseballjacka med tunika-T-shirt och stridsstövlar med nitar
källa

Detta är en väldigt attraktiv streetoutfit som kan få dig att se ungdomlig ut också. För att forma denna outfit kan du bära en vit tunika-t-shirt med en svart och vit baseballjacka till toppen. Kombinera dem med svarta leggings och svarta dubbade stridsstövlar för ett snyggt utseende.

Camo militärskjorta med orange mini-jeansshorts

Kamouflage militärskjorta med orange mini-jeansshorts
källa

Om du vill se lyckligare och kryddigare ut, är det en mycket bra idé att lägga lite apelsin till blandningen. Du kan till exempel ha på dig en armégrön militärskjorta med knappar och orange mini-jeansshorts. För skorna kan du bära ett par svarta läderstridsstövlar för att slutföra kläderna.

Vit linne med svarta skinny jeans och svarta stridsstövlar med nitar

vit linne med svarta skinny jeans och svarta stridsstövlar med nitar
källa

För att se snygg och lite grov ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Använd en vit linne med öppen hals för toppen. Kombinera den med ett par svarta skinny jeans och bind en svart kofta runt midjan för att se super chic ut. Bär ett par höga stridsstövlar för skorna för att slutföra utseendet.

Grå, ribbad tröja klänning med svart fuskpäls och knähöjd stridsstövlar med nitar

grå, ribbad tröja klänning med en svart päls och knä hög stridsstövlar med nitar
källa

För att uppnå detta mysiga och damliknande utseende kan du bära en grå ribbad tröja klänning med en blå och svart fuskpäls långfodrad kappa. Koppla ihop dem med ett par svarta besatta knähöga stridsstövlar för en extra snygg touch för att komplettera outfit.

Grå tröja med svart skinnjacka och jeans med muddar

grå tröja med svart skinnjacka och manschettjeans
källa

För att forma denna konstnärliga gatoutfit kan du bära en gråmelerad tröja med en svart skinnjacka till toppen. Koppla ihop dem med svarta smala jeans med manschett. Använd svarta korta stridsstövlar för skorna för att göra utseendet komplett.

Vit chiffongblus med denimshorts och bruna stridsstövlar med nitar

vit chiffongblus med denimshorts och bruna stridsstövlar med nitar
källa

För en luftig och vacker look kan du bära en krämfärgad chiffongblus med blå jeansshorts. Kombinera dem med svarta strumpor och bruna läderstövlar.

Här är de fyllda idéerna för stridsstövlar som hjälper dig att se snygg och attraktiv ut. Prova och du kommer snart att upptäcka att det verkligen inte är så svårt att dra igenom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*