Hur man bär dubbade läderjackor

Hur man bär dubbade läderjackor

Om du vill se snygg och robust ut är det en mycket bra idé att lägga till ett läderelement i din outfit. En typisk skinnjacka kan dock inte ge dig mycket seghet. Du kanske vill ha en prickad skinnjacka om du verkligen vill ha den intensiva segheten och grovheten. Det kan verka lite svårt att dra av, och det är verkligen inte lätt att ta av. Men när du kombinerar det med rätt enkla delar är det inte heller så svårt. För att göra det lättare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna med läderjacka i läderjacka för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart skinnjacka med nitar och smala jeans


källa

För att starta den här listan över supercoola och mörka outfitidéer börjar jag med att visa dig en fantastisk streetoutfit. Bär en svart skinnjacka med knoppar och en svart t-shirt på toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta spetsiga klackar och en svart läderkorsväska för att komplettera utseendet.

Svart skinnjacka med nitar och grå t-shirt och leggings med V-ringning

svart skinnjacka med nitar, grå V-ringad t-shirt och leggings
källa

För att forma denna coola lagerlagring kan du bära en lite överdimensionerad grå V-ringad t-shirt med en svart, kort och passande skinnjacka med nitar. Kombinera dem med svarta leggings. Använd ett par svarta spetsiga läderskor för skorna. Lägg till en ljusrosa läderhandväska till mixen för ett mer damligt utseende.

Svart bikerjacka med nitar, smala jeans och läderskor i läder

svart bikerjacka med nitar, smala jeans och läderskor
källa

Om du vill ha en lite mer subtil outfit kan du bära en svart skinnjacka som bara har dubbar nära krageområdet. Kombinera den med en svart t-shirt och svarta skinny jeans för att se avslappnad och smal ut. Använd ett par svarta läderskor för att skorna ska se lite unisex ut.

Späckad motojacka med mini-lädershorts och canvas-sneakers

Besatt motorjacka med mini-lädershorts och canvas-sneakers
källa

Detta är en ganska ungdomlig outfit som du kanske vill prova. För toppen är det bara att bära en vit t-shirt med en svart läderjacka. Koppla ihop dem med svarta lädershorts. Bär ett par svarta Converse-skor med hög topp för att ge outfit en ungdomlig touch.

Läderjacka med tröja och svart minikjol med nitar

Läderjacka med tröja och svart minikjol med nitar
källa

Detta är en super chic helt svart outfit som du kanske vill prova. Bär en svart stickad tröja med en svart stickad skinnjacka för toppen. Kombinera den med en svart dubbad minikjol som passar perfekt med jackan. Använd ett par svarta läderstövlar med klackar för att se extra snygga och smala ut.

Svart läderjacka med krage, skinny jeans och låg topp Converse

svart läderjacka med nitad krage, smala jeans och låg topp
källa

Här är en mycket attraktiv och ungdomlig helt svart street outfit. Bär en svart skinnjacka med knoppar nära kragen och sätt ihop den med en svart t-shirt. Använd svarta skinny jeans för att se smala ut. För skorna, ha ett par svarta och vita lågtoppade Converse för en ungdomlig twist.

Svart slipjacka med nitar och mini-shorts med bälte

svart slim fit jacka med nitar och mini shorts med bälte
källa

För att forma denna coola casual casual outfit kan du bära en svart och silver slim fit läderjacka med nitar och en vit linne med en scoop hals. Kombinera dem med en mörkgrå mini-shorts och ett svart läderbälte. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar för att slutföra kläderna.

Läderjacka med spikar i svart och silver och miniklänning i spets

Läderjacka med spikar i svart och silver och en mini-klänning i spets
källa

Denna läderjacka är svart och har några mycket uppenbara silverknoppar. Du kan kombinera den med en miniklänningsklänning med en svart spetsfåll för att skapa en intensiv kontrast mellan den robusta jackan och den damliknande klänningen. Bär ett par svarta lårhöga stövlar för att se super chic ut.

Läderjacka med svarta dubbar och blå jeans

Läderjacka med svarta dubbar och blå jeans
källa

Denna svarta skinnjacka med nitar har en mycket unik design. Det är en svart jacka med svarta dubbar istället för de mer typiska silverknopparna. För styling kan du bära den med en vit snörningblus med djup V-ringning och blå slim fit-jeans. Bär ett par svarta läderklackade stövletter för att avsluta din outfit i stil.

Svart skinnjacka med nitar och skridskoåkning

svart skinnjacka med nitar och skaterklänning
källa

För att skapa denna helt svarta, snygga och damliknande outfit kan du bära en svart slim fit läderjacka med svart scoop-halsringning och en utsvängd miniklänning. För skorna, ha ett par svarta mockafotremmar med öppna tår för att se snygga och eleganta ut. Du kanske vill ha en svart läderhandväska för att se ännu mer attraktiv ut.

Läderjacka med tröja i mock-hals och grå skinny jeans

Läderjacka med tröja i mock-hals och grå skinny jeans
källa

För att uppnå denna stilrena och slitstarka affärsavslappnade outfit kan du bära en svart mock-hals tröja och en svart, monterad, prickad motojacka. Kombinera dem med grå skinny jeans för att se smal och mysig ut. Ett par svarta chelsea stövlar i skinn kommer att föra samman denna outfit.

Svart skinnjacka med nitar och minirater kjol

svart skinnjacka med nitar och minirater kjol
källa

För att forma denna outfit som försöker kombinera de snygga bitarna med de söta delarna kan du bära en svart lätt beskuren t-shirt med en svart läderjacka med nitar för toppen. Kombinera dem med en svart minirater kjol. För skorna, ha ett par svarta läder knähöga stövlar för att se snygga och eleganta ut.

Inredd och kort skinnjacka med svart knälång skiftklänning

inredd och kort skinnjacka med svart knälång skjortklänning
källa

Detta är en väldigt cool och mörk street outfit som är perfekt för att träffa vänner. Du kan helt enkelt bära en svart knälång kortärmad skiftklänning med en svart skinnjacka med nitar över. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att se rena och snygga ut.

Hoppas att du gillade de prickade idéerna i läderjacka som jag utforskade med dig ovan. Se om du gillar den här typen av supercool och mörkt utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*