Hur man bär dubbade bälten

Hur man bär dubbade bälten

När du ser ett svart och silverbelagt bälte i en lokal butik, kanske du tycker att det ser för manligt och tufft ut att vara alldeles för svårt att forma och skala av. Men kontraintuitivt kan det faktiskt paras ihop med andra bitar för ett mycket unikt och elegant utseende. Det är lite svårt att utforma. Det är ingen tvekan om det. Och just av denna anledning har jag sammanställt några av de bästa idéerna med bältekläder för dig. De kan efterliknas av dig, och när du väl är van vid dem, revidera och justera dem. Låt oss gå ner till outfitidéerna just nu.

Svart knapp-up skjorta med blå skinny jeans och dubbat bälte


källa

Utan överraskning ser ett svart prickigt bälte med smala jeans riktigt bra ut. Du kan till exempel ha på dig en svart skjorta med knappar och para ihop den med blå skinny jeans och ett svart knäppt bälte. För att se lite gladare och mer iögonfallande ut kan du bära röda balettlägenheter för att komplettera kläderna.

Svart västtopp med vit och grå tryckt kavaj och knäppt bälte

svart västtopp med vit och grå tryckt kavaj och knäppt bälte
källa

För att se ännu snyggare ut, överväga att prova ett lager i lager. Här är ett bra exempel som ser smart och smal ut. Bär en svart västtopp med en vit och grå tryckt kavaj för toppen. Koppla ihop dem med blå raka jeans och ett svart läderbälte med dubbar. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Svart t-shirt med knäppt bälte och knähöga stövlar

svart t-shirt med knäppt bälte och knähöga stövlar
källa

Ett annat sätt att se snyggt och elegant ut är att bära ett par knähöga stövlar av svart mocka. För resten av kläderna kan du bära en svart t-shirt, svart kavaj, blå skinny jeans, och viktigast av allt, ett svart läderbälte som ger en viss unikhet och uthållighet i utseendet.

Svart skinnjacka med nitar, matchande bälte och smala jeans

svart skinnjacka med nitar, matchande bälte och smala jeans
källa

Detta är en super snygg outfit med många nitar. För toppen bör du ha en svart t-shirt med en svart läderjacka med silverknoppar. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ett svart spetsigt bälte. Slutligen bära svarta ballerinor för att slutföra klädseln i stil.

Svart skjortklänning med knäppning och kort bälte

svart skjortklänning med bälte och korta stövlar
källa

Du kan definitivt bära ett svart prickigt bälte för arbete. Håll det bara subtilt och kombinera det med eleganta bitar. Du kan till exempel ha på dig en svart skjortklänning med knappar och linda den med ett svart läderbälte. Bär ett par svarta korta läderstövlar för att komplettera din outfit i stil och klass.

Svartvit randig blus med jeansshorts

svartvit randig blus med jeansshorts
källa

Detta är en super chic och ungdomlig outfit som gör att du kan visa upp dina ben på ett naturligt och snyggt sätt. För att forma det här utseendet kan du bära en svart och vit randig blus och kombinera den med en ljusblå rippad denim mini-shorts. Använd ett svart läderbälte med dubbla skinn, en gråmelerad jacka och ett par svarta läderstövlar för en snygg twist.

Brett bälte med nitar och en svart t-shirtklänning

brett bälte med nitar och svart t-shirtklänning
källa

Ett svart prickigt bälte är riktigt bra på att förvandla en genomsnittlig look till en snygg och unik snygg. Till exempel är detta bara en mycket vanlig svart t-shirtklänning, men den är inte längre vanlig när den är ihop med ett svart brett knäppt bälte. Använd svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Plisserad klänning med kall axel och bälte

kall axel miniklänning med bälte
källa

För att uppnå ett mörkt och avslappnat sexigt utseende kan du bära en helt svart outfit med bara lite hud. För att forma det här utseendet kan du bära en svart plisserad miniklänning med kall axel och linda den med ett svart brett bälte. Koppla ihop dessa bitar med svarta klackar för att komplettera detta fantastiska utseende.

Kricka blå peplum topp med svart prickigt bälte och leggings

blågrön peplumtopp med svart bälte och leggings
källa

Ett svart knäppt bälte kan också användas för att göra din midja mer distinkt, vilket gör att du ser smalare och högre ut som ett resultat. Du kan till exempel ha på dig en kricka-peplum-topp med ett svart bälte för att se smal ut. Kombinera dem med leggings och svarta snörstövlar med öppen topp för att se snygga och attraktiva ut.

Svart kavaj med miniklänning i läder med bälte

svart kavaj med läder miniklänning med bälte
källa

Du kan bära ett prickigt bälte till kontoret så länge du parar ihop det med rätt delar. Du kan också bära den med en miniklänning i svart läder och en svart kavaj för att se elegant och snygg ut. Bär svarta strumpor och ett par svarta läderskor för att komplettera outfit med elegans.

Blus med omslag i blommönster med knäppt bälte och lila kjol

Wrapblus med blommönster, pinnar med bälte och lila kjol
källa

För att uppnå ett glatt och uppfriskande utseende är det en bra idé att lägga till ett blommigt element i mixen. Du kan till exempel ha på dig en lila och vit omslagsblus och en lila miniraterkjol. Ge dessa bitar lite utrymme med ett svart brett bälte med dubbar. Slutligen ha på dig en svart ankelrem med öppen tå för att se snygg och elegant ut.

Rosa ärmlös knälång skiftklänning med svart knäppt bälte

rosa ärmlös knälång mantelsklänning med svart prickigt bälte
källa

Här är ett annat mycket bra exempel på hur ett prickigt bälte kan krydda hela din outfit. För att se ladylike och iögonfallande, kan du bära en rosa ärmlös, knälång slida klänning med en svart, bred, läder-trimmade bälte. Koppla ihop dem med platta läderskor för att avsluta klädseln snyggt.

Svart maxikofta med lila knapp-up skjorta och blå jeans

svart maxikofta med lila skjorta och blå jeans
källa

För att se snygg och smal ut kan du bära en svart longline-kofta med en lila tryckt skjorta och blå rippade skinny jeans. Lägg till ett svart läderbälte i mixen för att ge lite seghet i utseendet. Bär knähöga läderstövlar för skorna för att komplettera utseendet.

Lila halvtransparent mini-veckad klänning med ett brett svart knäppt bälte

lila halvtransparent miniklänning med ett brett svart knäppt bälte
källa

För ett elegant och lågmäldt utseende kan du bära en lila snittad miniklänningklänning över en svart bralette. Ett svart besatt läderbälte och svarta ballerinaskor är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Här är de prydda outfitidéerna jag vill dela med dig. För de av er som brukade tveka att bära något så unikt, förhoppningsvis kan den här listan med outfitidéer ge dig lite självförtroende att dra av det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*