Hur man bär Drop Waist Dress

Hur man bär Drop Waist Dress

Idag ska jag prata om klänningen med en fallande midja. För de av er som ännu inte vet vad det är, är det i grund och botten en skridsklänning eller en utsvängd miniklänning med midjan under din navel. Den första frågan du kan ha är att om du inte flyttar ner midjan kommer du inte att se kortare ut. Svaret är att den utsvängda klippningen och den korta längden på klänningen balanserar designen på den släppande midjan. Resultatet är en väldigt lös och luftig klänning. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt en lista med riktigt bra idéer för klänningsdräkt med midja. Låt oss kolla upp det.

Vit ärmlös klänning med blommönster och fallande midja


källa

Låt mig först visa dig hur en klänning med drop-midja kan få dig att se så luftig och uppfriskande ut. Den här klänningen är en vit blommig ärmlös klänning med en fallande midja. Som du kan se, är det bra att ha en klänning som denna att du inte behöver vara i din bästa form för att se bäst ut. För skorna, ha en fantastisk mockasklipp på skor med öppna tå för att ge outfit en feminin och uppfriskande touch.

Vit ärmlös mini-midiklänning

vit ärmlös miniklänning med nedkastning
källa

Det här är en väldigt typisk klänning med en fallande midja och den typiska minihalsningen. I detalj är det en vit ärmlös miniklänning med fallande midja. Du kan bara para ihop den med ljusrosa spetsiga tåklackar och en rosa läderhandväska för att se dammig och vacker ut.

Grå långärmad midjeklänning med stövlar

grå klänning med långa ärmar och låg midja och stövlar
källa

För ett mer avslappnat och snyggt utseende, kanske du vill prova denna outfit som är ganska lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå klänning med långa ärmar och låg midja. Koppla ihop det med ett snyggt långt halsband, ett par korta svarta och grå mockaskor och en brun läderhandväska för att ge stil till kläderna.

Mörkgrå ribbad ärmlös klänning med fallande midja

Mörkgrå ribbad ärmlös klänning med fallande midja
källa

Låt oss nu titta på den här klänningen med några subtila ribbade detaljer. Det är en mycket elegant mörkgrå ärmlös tröja klänning med en fallande midja. För att se mer konstnärlig och lekfull ut kan du para ihop klänningen med en svart floppy hatt. För skorna, ha ett par ljusgrå mockasko stövlar för att se mer elegant och feminin ut.

Grå rutig miniklänning med fallande midja

grå miniklänning med rutig dropplängd
källa

Istället för en helfärgad klänning kan du också välja en mönstrad klänning som ser lite mer sofistikerad ut. Du kan till exempel ha på dig den här grå droppklänningen med midja som har några mycket små och subtila rutor. För att komplettera denna outfit avslappnad kan du helt enkelt kombinera klänningen med vita sneakers.

Ljusgrå klänning med långt halsband i bohostil

ljunggrå klänning lång kedja i boho stil
källa

Ett väldigt enkelt sätt att skapa en boho-stildräkt är att bära ett långt boho-halsband med en mycket enkel klänning. Du kan till exempel ha på dig ett boho-halsband med denna ljunggrå midjeklänning för att se avslappnad och vacker ut. Para ihop dessa bitar med nakna sandaler för att hålla boho-temat enhetligt.

Svart och vit randig midiklänning

svartvit randig klänning med fallande midja
källa

För ett flickaktigt och ungdomligt utseende kan du bära en svartvit randig klänning med en fallande midja. Koppla bara ihop klänningen med vita sneakers eller en svart och vit lågkonversation för att komplettera det avslappnade utseendet. Eller om du vill se snyggare ut kan du bära rosa spetsiga tåklackar istället.

Svart miniskridsklänning med fallande midja och filthatt

svart tank drop midja mini skater klänning filthatt
källa

På ett sätt är en drop-midja klänning som en version av en slida klänning med en utsvängd snitt i fållen. Det är inte svårt att förklara varför den tappade midjeklänningen ser så avslappnad och luftig ut. Till exempel, denna svarta tank-drop midjeklänning liknar en svart slida klänning. Bär den med en svart filthatt och svarta ballerinaskor för att avsluta utseendet.

Rosa långärmad mini-midiklänning

rosa långärmad miniklänning med fallande midja
källa

För att uppnå ett damliknande utseende som du faktiskt kan ha på dig på kontoret kan du bära en rosa klänning med långa ärmar och en tappad midja. För att se mer professionell och smartare ut, överväga att bära en ljusrosa läderhandväska. För skorna bör ett par ljusrosa klackar med öppna tår passa perfekt med resten av kläderna.

Svart och vit prickig miniklänning

svartvita prickiga miniklänning
källa

För att få en helt vacker look för flickan bredvid, gå till en söt snygg klänning som den här svarta och vita prickiga midjeklänningen. Kombinera klänningen med en ljusgrå miniläderryggsäck och ett par rosa och vita sneakers för att komplettera detta bedårande och ungdomliga utseende.

Grön och Navy Tribal Printed Collar Drop Waist Dress

Klänning med en grön och marinblå stamkrage och en fallande midja
källa

För en mer mogen look som ser djupare och mer professionell ut, kan du bära den här gröna tribal-tryckklänningen med en tappad midja och krage. För att slutföra denna outfit på ett elegant sätt kan du helt enkelt bära svarta ankelremmar med öppen tå. För mer outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling av svarta klackar med ankelband.

Grå och vit randig miniklänning med uttalande kedja

grå och vit randig miniklänning med kedja
källa

Denna outfit är en perfekt demonstration av hur ett uttalandehalsband kan ha en enorm inverkan på en hel outfit. Till exempel är den här grå och vita randiga klänningen med en tappad midja en enkel och luftig klänning. Du kan para ihop den med ljusrosa klackar för att få ett minimalt utseende. För att göra denna outfit ännu mer iögonfallande kan du bära den med ett silverhalsband.

Neonrosa långärmad miniklänning med grå stövlar

Neonrosa långärmade miniklänning grå stövlar
källa

Ett av de bästa och enklaste sätten att göra detta är att bära neonrosa som en del av din outfit. Till exempel kan du bära den här neonrosa drop-midjeklänningen med ett par ljusgrå mockasko stövlar. Använd en leopardtryckkoppling för att ge en elegant touch till det övergripande utseendet.

Svart tank sammet dropp midja klänning

svart tank sammet släpp midja klänning
källa

Om du vill ha en klänning som ser djupare och mer elegant ut, kan du välja en som är gjord av sammet. Här är till exempel en ärmlös svart sammetklänning i sammet, som båda ser relativt elegant ut. Team dem med svarta ballerinor för en elegant känsla.

Röd asymmetrisk långärmad midjeklänning

röd asymmetrisk långärmad klänning med fallande midja
källa

Här är en lekfull och skarp klänning. Det är en långärmad, låg midja röd klänning som har en hög, låg midja. Midjan till vänster är något högre än till höger. Koppla ihop den med ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera denna bedårande och attraktiva outfit.

Här är några av de bästa idéerna för klänningsdräkt i midjan som jag just delade med dig. För de av er som aldrig har provat att bära den tappade midjeklänningen, prova. Som du kan se från exemplen ovan är de väldigt lätta att ta bort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*