Hur man bär draperad topp

För de av er som inte redan vet vad en draperad topp är, ska jag göra mitt bästa för att beskriva det här. Det är i grunden en omslagstopp med en avslappnad passform som har en Av-hals eller till och med en djup V-ringning. Jag tror att det skulle vara lätt för dig att förstå vad det är om du bara rullar ner snabbt och ser några exempel. Det här blogginlägget handlar om att visa dig några sätt att utforma en draperad topp. Med det i åtanke har jag sammanställt några av de bästa draperade toppidéidéerna och kommer att visa dig nu.

Ljusgul draperad topp med vita smala jeans


källa

En draperad topp är vanligtvis bäst när den är en del av en mycket enkel outfit. Denna outfit är en perfekt demonstration av det. Du kan bara ha en ljusgul draperad topp med vita skinny jeans. Lägg till en feminin touch till det här utseendet med ljusrosa spetsiga klackar och en rosa läderhandväska.

Svart sammet draperad topp med kavaj

svart sammet draperad topp blazer
källa

För en snygg och elegant look kan du bära en svart sammetstopp. Det speciella med en svart draperad topp är att det är svårare att se detaljerna tydligt. Så det är nästan som om du bär en vanlig svart topp som ser snyggare och djupare ut. Du kan sedan hänga en svart kavaj över axlarna. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta klackar för att göra utseendet komplett.

Japansk stil blå och vit draperad topp

blå och vit draperad topp i japansk stil
källa

Jag älskar tanken på att bära kläder som lånar en sida från traditionella kläder i andra länder eller kulturer. När det är gjort rätt är resultatet ofta fantastiskt och unikt. Till exempel, här är en blå och vit draperad topp i traditionell japansk stil. Naturligtvis har designen anpassats så att den passar för fritidskläder. Du kan helt enkelt para ihop den draperade toppen med ljusblå skinny jeans och bruna sandaler med klack för ett fantastiskt utseende.

Draperad vit linblus med grå väst

vit linne draperad blus grå väst
källa

Som du kan se är en draperad blus i grunden en wrap-top. Naturligtvis måste hon ha en Av-hals och ibland en djup V-ringning. För dig som inte vill visa för mycket hud kan du bära en västtopp under. Exemplet här är en vit linnetopp som bärs över en grå västtopp. För att se feminin och snygg ut kan du para ihop bitarna med blå skinny jeans och grå knähöga mockaskor.

Mörkblå draperad topp med V-ringning och vita skinny jeans

Mörkblå skinny jeans med djup V-ringning
källa

För en luftig look kan du helt enkelt välja en överdimensionerad draperad topp och bära den som en del av en minimal outfit. Till exempel kan du bära en mörkblå överdimensionerad draperad topp med vita skinny jeans för att se luftig och snygg ut. För skorna kan du bara ha nakna sandaler för att komplettera kläderna på ett snyggt och enkelt sätt.

Vit topp med mini-shorts

vita mini-shorts
källa

Här är en helt vit outfit som är perfekt för sommaren, speciellt för en strand-hangout. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit draperad topp med vita mini-shorts. För att göra utseendet så rent och oskyldigt som möjligt kan du para ihop bitarna med vita sandaler för att komplettera outfit.

En axel vit draperad topp med rippade skinny jeans

off shoulder vita draperade skinny jeans
källa

Fram till denna punkt är alla draperade toppar som jag visade dig tillgängliga i form av en wrap-top. Denna speciella draperade topp har ett annat snitt. Sidoomslagsdetaljen leder till en axel design. Resultatet är en lågmäld, sexig, vit draperad topp med en axel. Du kan enkelt para ihop den med blåttvättade skinny jeans och svarta spetsiga tåklackar för att se snygg och sexig ut samtidigt. Du kan till och med bära en kopplingsväska av elfenbenläder för att ge extra stil till kläderna.

Ljusrosa topp med mörkgrå skinny jeans

ljusrosa topp mörkgrå skinny jeans
källa

Här är en annan unik draperad topp. Det är en ljusrosa draperad topp som inte är så baggy och lång som de mest typiska. Det anses vara en chic rosa topp med v-ringning och vackra detaljer. För att utforma denna topp kan du bära den med mörkgrå skinny jeans och svarta mockaklackar med spetsiga tår. Bär ett halsband för att ge outfit en elegant touch.

Olivgrön draperad topp över grå västtopp

Olivgrön draperad topp över grå västtopp
källa

Detta är ett väldigt avslappnat streetlook som är perfekt för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du bära en bred, olivgrön draperad topp med en djup V-ringning. Bär den över en grå västtopp för att undvika att exponera för mycket hud och lägg till snygga lager. Koppla ihop dem med marina skinny jeans och vita sneakers för att hålla kläderna avslappnade och sportiga.

Svart topp med djup V-ringning över kostymbyxan

svarta byxor med djup V-ringning
källa

Om du är chef eller chef och du är van att klä dig på jobbet hela tiden, här är ett sexigt sätt att klä dig på varje formellt evenemang du går till. Bär en svart, draperad toppad v-ringad topp och para ihop den med svarta och vita klänningbyxor. Slutligen ha på dig ett par svarta spetsiga tåpumpar för att slutföra kläderna kraftfullt.

Ljusrosa prickig topp med mamma jeans

Ljusrosa mammajeans med prickar
källa

För en fin och flickaktig look kan du bära denna ljusrosa och vita prickiga topp. Du kan enkelt para ihop den med mamma jeans och nakna klackar för ett minimalistiskt och elegant utseende. Så enkelt som denna outfit ser ut, bitarna går bara bra ihop och ger ett fantastiskt resultat.

Svart ärmlös topp med mörkblå skinny jeans

svarta ärmlösa mörkblå skinny jeans
källa

För en cool och super enkel look kan du bära en svart ärmlös draperad topp med mörkblå skinny jeans. Para ihop outfit med vita sneakers för att se avslappnad ut.

Vit asymmetrisk beskuren draperad topp

vit asymmetrisk kort draperad topp
källa

Detta är en väldigt unikt designad draperad topp. Det är en vit asymmetrisk draperad topp där vänster sida är en kort topp medan höger sida är en lång draperad topp. Kombinera toppen med vita vidbyxor och silverklackar för en anmärkningsvärd outfit som du kan bära på cocktailparty och proms.

Jag hoppas att du gillar de draperade toppkläderidéerna som jag just visade dig. Som du kan se är de flesta kläderna ganska lätta att ta av medan resultaten är ganska fantastiska. Så vad väntar du på? Låt oss testa dem och se hur de ser ut på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*