Hur man bär dragkängor

Hur man bär dragkängor

Idag kommer jag att prata om hur man tar på sig stövlar, ett mycket intressant och omfattande ämne. ”Pull-on boots” är i grunden stövlar som inte är snörning eller zip-up stövlar, utan snarare stövlar som du bara tar på när du bär dem. Det råder ingen tvekan om att de kan få dina kläder att se super chic ut, oavsett om det är street- eller business-casualkläder eller till och med mer formella kläder. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för dragkängor som referens. Låt oss nu dyka in.

Svart sväng miniklänning med silver kjol och grå knähöga stövlar


källa

Det här är en lista över några eleganta, feminina och snygga outfitidéer, och jag ska börja den här listan med en lågmäld casual casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart mini-gungklänning över en silvermetallisk minikjol för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med ett par grå läder knä höga stövlar för att göra det coola utseendet.

Svart skinnjacka med röd och blå chiffong maxiklänning med blommönster

svart skinnjacka med röd och blå chiffong maxiklänning med blommönster
källa

För att uppnå detta snygga och eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en blå och röd maxiklänning i chiffong med blommönster och avslappnad passform som fokus för outfit. Koppla ihop den med en svart skinnjacka för att se snygg och elegant ut. Bär ett par svarta spetsiga läderstövlar för att dina skor ska se extra attraktiva ut.

Svart kavaj med tryckt övre hals och bruna stövlar för att dra i fotleden

svart kavaj med tryckt topp med scoop-halsringning och brun fotled på kängan
källa

Detta är en mycket balanserad och elegant mörk outfit som du definitivt kan ha på dig på kontoret. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart och vit prickig topp med en svart kavaj för toppen. Bär den med svarta slim fit-chinos och bruna spetsiga läderstövlar för att avsluta utseendet.

Grå bälte tröja klänning och svarta mocka tröja stövlar

grå tröja klänning med bälte och overknee stövlar av svart mocka
källa

För en mysig och elegant business casual outfit som ser så bra ut att du till och med kan bära den på en cocktailparty, börja i den grå ribbade tröja klänningen med en svart bred läder bälte. Ett par svart mocka över knästövlarna och en svart läderkoppling är ett utmärkt val för att komplettera utseendet.

Svart och vit rutig tröja med spetsshorts och korta läderstövlar

svartvitt rutig tröja med spetsshorts och korta läderstövlar
källa

För att uppnå denna konstnärliga och vackra svartvita outfit kan du bära en svartvitt rutig tjock tröja med en svart minitopp. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar på stöveln. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se ännu mer elegant och elegant ut.

Svart miniklänning med vit spetsblus och högklackade fotkängor

svart miniklänning med vit spetsblus och högklackade fotkängor
källa

För att uppnå denna eleganta och attraktiva lagerlagring kan du bära en svart miniklänning över en vit spets halvärmad blus för att skapa eleganta och vackra lager. Koppla ihop dem med ett par svarta stövlar i läderklack. Lägg till en vit läder axelväska för ett mer uppfriskande utseende.

Svart skiftklänning med bomberjacka och läderstövlar

svart skiftklänning med bomberjacka och läderstövlar
källa

Detta är en väldigt balanserad och attraktiv helt svart outfit som du kan ha på dig som en street outfit såväl som en business casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart mini-shift-klänning och toppa den med en svart bomberjacka. Koppla ihop dem med svarta strumpor och en kort svart lädersko för att ge stil till outfit.

Moto-jacka i läder med Mini-klänning med Scoopoped Hem Scalloped Hem

Lädermotojacka med miniklänning med korsad fåll och scoop-halsringning
källa

För att se riktigt cool och mörk ut kan denna helt svarta outfit hjälpa dig med det. Bär bara en svart minikulpterad klänning med en urringning som mittpunkten i din outfit. Lägg till en svart skinnbikerjacka för att se supercool ut. Bär svart mocka över knästövlarna för att lägga till en elegant twist på din outfit.

Blush rosa ullrock med elfenbenströja & lårhöga stövlar

Rouge rosa ullrock med elfenbenströja och overknee stövlar
källa

För att se mysigt och damligt ut är det ofta en bra idé att lägga lite rosa till din outfit. Du kan till exempel ha på dig en elfenbensfärgad tröja med en rödrosa ullrock. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans och svart mocka över knästövlarna för att se smala och attraktiva ut.

Rosa kort blommig cardigan Swing Mini-klänning

rosa kort kofta med blommönstrad sväng miniklänning
källa

Här är en annan outfit bestående av massor av rosa element som gör att du ser speciellt damlik ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en rosa kort och passande kofta över en rosa och gul blommig minisvängklänning. Bär ett par rosa läderstövlar i läder för att slutföra utseendet.

Vit turtleneck med svart minikjol i spets

vit turtleneck med svart spets minikjol
källa

För att uppnå detta mysiga och eleganta svartvita utseende kan du börja med den vita tjocka tröjan med en sköldpaddshals på toppen. Kombinera toppen med en svart minikjol för att se extra feminin ut. För skorna kan du bära ett par svarta lårhöga mockaskor för att se långa och smala ut. Lägg till en svart läderhandväska till mixen för en extra elegant touch på outfit.

Grå rutig kavajklänning med uppdragna stövlar på låret

grå rutig kavajklänning med lårhöga stövlar
källa

För att skapa detta minimalistiska och eleganta halvformella affärsutseende kan du bära en grå rutig mini-blazerklänning. Koppla ihop den med ett par grå mocka högklackade stövlar för att komplettera utseendet.

Tweed-kavaj med svart turtleneck och korta stövlar

Tweed-kavaj med svart turtleneck och korta stövlar
källa

Det här är en oskrivbar och mysig affärsdräkt att prova. Bär en svart turtleneck med en grå rutig tweed-kavaj på toppen. Kombinera dem med svarta smala chinos och ett par bruna läderstövlar för att göra utseendet komplett.

Hoppas att du gillade de idéer som jag fick presentera för dig. Jag är ganska säker på att dessa kläder kan få dig att se längre och smalare ut än du redan ser ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*