Hur man bär Dolman ärmtoppar

Hur man bär Dolman ärmtoppar

Innan det undersökte jag på andra blogginlägg att utformningen av en topps ärmar kan göra stor skillnad. Till exempel kan mössa och klockhylsa design få din outfit att se bra ut och också se helt annorlunda ut. Idag ska jag prata om en väldigt snygg typ av toppar som har en kreativ ärmdesign, vilket är Dolman ärmtopparna. De är inte svåra att utforma alls. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för Dolman ärmdräkter. Låt oss hoppa direkt in.

Grå dolman ärm t-shirt med vit minikjol


källa

En dolman ärm topp kan bäras både elegant och mycket avslappnad. För att starta den här intressanta listan visar jag dig först en elegant och feminin outfit. För att uppnå detta kan du bära en grå t-shirt med dolmanärmar och en minikjol med vita volanger. Bär dem med nakna sandaler och ett elegant långt halsband för att ge outfit en boho-stil.

Grå Dolman ärmbåthalströja med stövlar

grå dolmanärmad tröja med båthalsringning
källa

Här är ett mycket avslappnat utseende. Du kan bara bära en grå båthalströja och marina skinny jeans. För att ge mer stil till kläderna, para ihop bitarna med ljusbruna knähöga läderstövlar för att komplettera kläderna.

Röd dolmanärmad tröja med rutig halsduk

röd dolman ärm stickad tröja rutig halsduk
källa

Detta är en snygg, lagrad outfit som är perfekt för hösten. Bär en röd stickad tröja med dolmanärmar och en rutig crepe, blå och röd halsduk. I botten, bär blå skinny jeans med knähöga stövlar i brunt läder.

Orange tjock tröja med smala jeans

röda, tjocka skinny jeans
källa

Om din tidigare röda outfit inte var tillräckligt ljus för dig, här är en orange outfit som du kanske vill prova. Bär bara en orange tjock tröja med rund hals och marina skinny jeans. Koppla ihop dem med bruna läderstövlar i läder för att ge en snygg touch till det övergripande utseendet. Resultatet är en enkel och snygg outfit.

Mörkblå och vit randig topp med smala jeans

mörkblå och vita randiga skinny jeans
källa

Den mörkblå och vita randiga långärmade T-shirten är en av de mest mångsidiga och ikoniska produkterna i världen av casual outfits. Tja, den här är en mycket speciell. För det första har den en dolman-ärmdesign. För det andra är randen snarare än horisontella. Toppen ser så speciell och vacker ut i sig. Du kan enkelt utforma den genom att bära blå skinny jeans och ljusrosa klackar för att komplettera denna fantastiska outfit.

Svart Dolman ärm topp med pojkvän jeans

svart dolman ärm topp jeans pojkvän
källa

Här är en cool och unisex outfit som är helt enkelt kul. Bär en svart dolman ärm t-shirt och rippade ljusblå pojkvän jeans. Kombinera bitarna med svarta spetsiga klackar för att ge utseendet en något feminin touch. För att lägga till ännu mer stil i kläderna kan du bära en svart läderhandväska.

Rosa dolman ärm topp med scoop halsringning

rosa dolman ärm topp med scoop halsringning
källa

För att se feminin och sportig ut på samma gång, här är en outfit som du bör prova. Bär en chockerande rosa dolman-ärm-t-shirt. Kombinera den med grå yogabyxor eller joggebyxor. De vita sneakersna skulle vara de perfekta skorna för att matcha de sportiga bitarna.

Mörkblå och vit randig topp med kakibyxor

svarta och vita randiga kakibyxor
källa

För ett snyggt och avslappnat utseende kan du bära en mörkblå och vit randig Dolman-ärmtopp. Koppla ihop den med khakibyxor och vita träningsskor för att komplettera denna platta men ändå vackra outfit. För att lära dig mer om andra liknande byxkläder, se till att kolla in vårt blogginlägg på Cargo Pants Outfits.

Svart dolman ärm topp med smala jeans

svarta skinny jeans med dolman ärmar
källa

Detta är en mycket fin och elegant outfit att ha på kontoret så länge jeans är tillåtna på din arbetsplats. Det är förmodligen ett utmärkt val för din nästa avslappnade fredag. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart dolmanärmtopp med marinblå mager jeans. Använd gråa balettlägenheter för dina skor för att hålla kläderna ljusa och snygga. Avsluta med en grå kopplingsväska för en snygg touch.

Rosa off-shoulder dolman ärm topp med svart paljett kjol

rosa dolman ärm topp med en axel, svart paljett kjol
källa

För att sticka ut från mängden på en cocktailparty är en cocktailklänning definitivt inte ditt enda val. Du kan bära denna chockerande rosa dolmanärm topp med ena axeln och en svart hög midja gnistrande bodycon kjol. En svart klänning med öppen tå är svaret på en sällskaplig och iögonfallande cocktailpartydräkt.

Grå t-shirtklänning med stamtryckta leggings

grå t-shirt klänning stamtryckta leggings
källa

För ett luftigt och konstnärligt utseende kan du välja en grå t-shirtklänning som kommer med Dolman-ärmskuren. Använd den med svartvita leggings med stamtryck och kala boho-sandaler för en snygg finish.

Grå dolmanärm topp med smala jeans

grå skinny jeans med dolman ärmar
källa

Som du kan se från denna grå dolman ärm topp, är en dolman ärm topp ganska bra för att täcka din midja och armar. Så om du inte har den bästa formen kan en dolman ärmtopp rädda din dag. För att ge den grå toppen en avslappnad look, använd den bara med mörkblå skinny jeans och kala sandaler.

Svart topp med sjöjungfru kjol i guld

svart topp guld paljett sjöjungfru kjol
källa

Här är en outfit som lätt kan fånga uppmärksamhet vid en cocktailparty eller prom. För att uppnå detta utseende, ha på dig en svart dolman-ärmtopp med en golvlång guld-paljett sjöjungfru kjol. Koppla ihop dem med klackar i silver med öppen tå för att slutföra kläderna.

Grå och vit färgstopp

grå och vit färgstopp
källa

För ett uppfriskande och ungdomligt utseende kan du bära den här grå och vita dolmanärmtoppen. Kombinera den med mörkblå skinny jeans och vita sneakers för att se superavslappnad och ung ut.

Randig dolmanärm topp med vit kjol

randig vit kjol med dolmanärmar
källa

För ett super chic och konstnärligt utseende kan du bära en svartvit randig dolman-topp med en vit minikjol med dragkedja. Kombinera dem med vita sandaler och en svart filthatt för att uppnå detta fantastiska utseende.

Hoppas att du gillar dolman ärmens topp outfit idéer som jag just delade med dig. Det här är kläder som ser fantastiska ut och är lätta att ta av. Försök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*