Hur man bär djurtrycksskor

Låt oss prata om något speciellt idag. Vad sägs om vi pratar om hur man utformar skorna för djurtema, och det inkluderar klackar med leopardtryck, cheetah-canvasskor, ormtryckslägenheter och så mycket mer. Det finns många anledningar att tro att de alla är mycket svåra att utforma och dra igenom. Tricket att hitta runt är att kombinera dem med rena och enkla delar. Jag ska visa dig hur om ett ögonblick. Vad du håller på att se är några av de bästa idéerna för skoutrustning för djurtryck jag har samlat åt dig. Låt oss komma in direkt.

Grå kavaj med svartvit randig t-shirt och skor med djurtryck


källa

Till att börja med den här listan över mogna och feminina outfitidéer, ska jag först visa dig ett elegant affärsavslappnat utseende. För att forma denna outfit kan du bära en svartvit randig t-shirt med en grå tvättad kavajjacka. Kombinera dem med blå ribbade jeans med raka ben och ett brunt läderbälte. För skorna, ha ett par ankelkängor med leopardmönster för att göra utseendet komplett.

Kamel longline ullrock med svart läder damask och canvasskor med djurtryck

Kamell longline ullrock med svart läder damask och canvasskor med djurmotiv
källa

Detta är en supercool lagerlagring som kan få dig att se tunn och lång ut. Bär en vit nedskjortad skjorta och en svart beskuren tröja. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en lång kamelullrock. Team dessa bitar med svart läder damask och ett par djur-canvas canvas sneakers.

Svart kavaj med mörkblå skinny jeans och klackar med djurtryck

svart kavaj med mörkblå skinny jeans och djurklackar
källa

För att forma denna mogna och naturliga affärsavslappnade outfit kan du bära en vit slim fit-skjorta med chiffonknapp och en svart skinnjacka. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par mockaskor med leopardmönster för att se feminina och smala ut.

Ärmlös blus med leopardmönster i svartvitt och shorts

Ärmlös blus med leopardmönster i svartvitt och shorts
källa

Ibland kan du para ihop dina djurtrycksskor med en matchande topp för att se extra feminin ut. Du kan till exempel ha på dig en ärmlös blus med svartvitt leopardtryck på toppen. Kombinera den med ett par svarta, mager byxor. Bär ett par svartvita tryckta lägenheter för skorna för att slutföra kläderna.

Svart jeansjacka med rippade blå jeans och canvasskor med djurtryck

svart jeansblazer med rippade blå jeans och canvasskor med djurtryck
källa

För att se avslappnad och snygg ut, här är en outfit som du kanske vill prova. På toppen kan du bära en vit tryckt t-shirt med en svart jeansjacka. Team dem med mörkblå, rippade slim fit jeans. För skorna kan du bära ett par bruna och svarta leopardtrycksdukskor för att se unika men naturliga ut.

Svart tunikatröja med halsringning, kamelblazer och stövlar med djurtryck

svart tunika-tröja med halsringning, kamelblazer och stövlar med djurtryck
källa

För att uppnå en sofistikerad och elegant look på jobbet kan du bära en svart tjock tunikatröja med kåpan och blå skinny jeans som kärnan i kläderna. Bär en kamel longline blazer för att se elegant och smal ut. För skorna kan du bära ett par stövlar med mockaskinn i leopardmönster för att komplettera kläderna på ett damligt sätt.

Svart långärmad, figur-kramad tröja med shorts och klackar tryckta med ormar

svart, figurkramande långärmad tröja med shorts och ormtryckta klackar
källa

Detta är en väldigt minimalistisk affärsavslappnad outfit som kan få dig att se elegant och elegant ut. För att forma det här utseendet kan du bära en svart bodycon-tröja med svarta smala byxor. För skorna kan du bära ett par ormtryck med höga klackar för att komplettera outfit med en unik touch.

Kamel longline ullrock med mörkblå skinny jeans

Kamel longline ullrock med mörkblå skinny jeans
källa

Det här är en väldigt snygg, skiktad casual casual outfit som du kanske vill prova. Bär en svartvit randig skjorta med knappar och en svart tröja över. Lägg till en lång kamelullrock i dessa delar för att skapa några fina lager. För resten av utseendet kan du bära mörkblå skinny jeans och ett par leopardmönstrade klackar för att komplettera utseendet.

Grå kofta med vit bältesblus och chinos

grå kofta med vit bälteblus och chinos
källa

För de av er som inte vill ha en kostym till en cocktailparty, här är en naturlig och mjuk outfit att bära istället. Till toppen kan du bära en vit chiffongblus med ett bälte och en grå kofta. Kombinera dem med grå, smal, beskuren klänningbyxa. För skorna, ha ett par djurklackar för att slutföra kläderna.

Svart tröja med matchande skinny jeans

svart tröja med matchande skinny jeans
källa

Detta är en super enkel och ren outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tröja med svarta skinny jeans för att se lång och smal ut. Koppla ihop dem med ett par djur-tema skor. Lägg till en brun snygg läderväska i mixen för att se mer elegant och elegant ut.

Senapsgul tröja med mörkblå skinny jeans med manschetter och platta skor med djurtryck

Senapsgul tröja med mörkblå skinny jeans med manschetter och platta skor med djurtryck
källa

För att skapa det avslappnade och luftiga gatutseendet kan du bära en senapsgul tröja över en svartvit randig T-shirt för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär ett par ballerinor med leopardtryck för att göra utseendet komplett.

Ljusrosa longline-kavaj med ljusblå pojkvänjeans med ärmslut

Ljusrosa longline-kavaj med ljusblå pojkvänjeans med muddar
källa

För att uppnå denna avslappnade och snygga outfit kan du bära en vit tröja med en ljusrosa lång kavaj över. Koppla ihop dem med ljusblå manschettjeans med pojkvän. För skorna kan du bära ett par sneakers med leopardtryck för att komplettera utseendet.

Svart lång kofta med blå jeans och djurtrycksskor

svart lång kofta med blå jeans och djurtrycksskor
källa

Bär en grå t-shirt med en svart långjacka för att se enkel och elegant ut. Bär dem med blå manschettjeans och ballettlägenheter med djurtryck för att komplettera utseendet.

Här är idéerna för djurskodräkt som jag vill dela med dig. Prova dem och njut av den mogna och feminina känslan som följer med dessa kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*