Hur man bär designer shorts

När våren och sommaren kommer är det mycket vettigt att ha på sig shorts. De är faktiskt roliga, uppfriskande och bekväma att bära. Bland alla typer av shorts finns det några som är kreativt designade och ser mer unika ut än andra. Dessa shorts kallas ofta designer shorts, och jag ska prata om hur man utformar dem i det här blogginlägget. De är faktiskt överraskande lätta att ta bort och utforma. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några riktigt fina designer shorts för dig. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå chiffongblus med tribal tryckta designer shorts


källa

Låt mig börja den här listan över kreativa och snygga outfitidéer med en underbar outfit som har en boho-stil. För att uppnå detta utseende kan du bära en mörkblå chiffongblus med lång ärm och knappar. Kombinera den med en mörkblå och rodnande designer shorts med ett stamtryck. För skorna, ha ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Vit kort t-shirt med ljusrosa shorts med kantad fåll

vit kort t-shirt med ljusrosa shorts med kantad fåll
källa

Detta är en vacker affärsavslappning som kan få dig att se reserverad sexig ut. Det är särskilt för er som har arbetat hårt för att få en tunn midja. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit lätt beskuren t-shirt med en ljusrosa chiffongshorts med en kammad fåll. Koppla ihop dem med ljusrosa sandaler med öppen tå för att slutföra kläderna.

Blå grafisk t-shirt med matchande designer shorts

blå grafisk t-shirt med matchande designer shorts
källa

Det här är en ganska lekfull outfit som du kanske vill ha på dig för avslappnade hangouts. Bär en grafisk t-shirt i blått, orange och vitt med denna outfit. Koppla ihop den med en matchande blå och vit designer mini-shorts. Använd skorna vita och svarta löparskor för att se ungdomliga och atletiska ut.

Grön ärmlös topp med svarta jeansshorts med knappfickor

grön ärmlös topp med svarta jeansshorts med knäppning
källa

För att uppnå det uppfriskande och snygga streetlooket kan du bära en gräsgrön ärmlös grafisk t-shirt för toppen. Koppla ihop den med ett par svarta knapphöjda denim mini-höghusar. För skorna kan du helt enkelt ha på dig ett par svarta ankelstövlar med mocka för att komplettera kläderna.

Svart knuten t-shirt med höghus mini designer shorts

svart knuten t-shirt med mini designer shorts
källa

För att se tunn och reserverad sexig ut, här är en super minimal street outfit som du kanske vill prova. För att forma det här utseendet, använd bara en svart knuten t-shirt så att du bara kan visa lite hud i midjan. Bär den med svarta, hög midja mini designer shorts. Använd svarta läderstridsstövlar för att avsluta det coola utseendet.

Gul och blå blommig blus och mini-grafiska designer shorts

gul och blå blommig blus och mini grafisk designer shorts
källa

För att uppnå detta uppfriskande och glada utseende kan du bära en blå och gul chiffongblus med blommönster och en avslappnad passform. Koppla ihop den med en ljusblå broderad mini designer jean shorts. För skorna, ha ett par svarta stövletter i läder för att se unika, snygga och uppfriskande ut.

Vit skjorta med knäppning med svarta flytande designer shorts

vit skjorta med knappar och svarta, flytande designer shorts
källa

För att få den enkla och snygga kläder som du kan ha på dig för att jobba såväl som att träffa vänner kan du bära en avslappnad vit skjorta på toppen. Kombinera det med ett par svarta, flytande designerchinoshorts. För skorna kan du bära ett par vita sandaler för att göra denna outfit mer uppfriskande och tillgänglig.

Svart kavaj med rosa scoop-halsringning med blå denim mini designer shorts

svart kavaj med rosa topp med scoop-hals och blå denim mini designer shorts
källa

För att se snygg och damlik ut samtidigt är detta en härlig outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende kan du bära en rosa linne med öppen hals och en svart kavaj över den. Kombinera dem med ljusblå jeansshorts och svarta leggings. Bär svarta mockaskor för att komplettera din outfit på ett feminint och snyggt sätt.

Grå t-shirt med manschetter i denimblå mini-shorts

grå t-shirt med blå mini-shorts med muddar
källa

För att forma denna minimalistiska och snygga outfit kan du helt enkelt bära en grå t-shirt med en avslappnad passform på toppen. Förbättra det med en ljusblå, något rippad mini-jeansshorts. Bär en svart, quiltad liten axelväska. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för dina skor för att göra ditt utseende komplett.

Ljusrosa kort linne med ljusblå jeansshorts

Ljusrosa kort linne med ljusblå jeansshorts
källa

Dessa är ljusblå jeansshorts som får dig att se väldigt smal och lång ut. Du kan diskutera om det är designer shorts eller inte, men du kan inte riktigt argumentera för hur bra de kan vara att se ut med dem. För att uppnå detta utseende, bär shortsen med en ljusrosa beskuren linne. Använd vita sneakers för att fylla på det coola utseendet.

Svart crop topp med halva ärmar och smala höghus

svart crop topp med halva ärmar och smala shorts
källa

För att uppnå ett sportigt utseende kan du bära en svart beskuren t-shirt med halva ärmar på toppen. Kombinera den med svarta, smala shorts med hög midja. För skorna, ha på dig ett par svarta och vita löparskor för att slutföra kläderna. Det här är den typ av kläder som du kan bära för både avslappnade hangouts och jogging.

Vit ärmlös chiffongblus med svarta designer shorts

vit ärmlös chiffongblus med svarta designer shorts
källa

För att uppnå detta enkla utseende kan du bära en vit, ärmlös chiffongblus med svarta mini-lädershorts. Bär ett par ljusrosa spetsiga tår för att skorna ska komplettera utseendet.

Svart långärmad blus med tribal tryckta designer shorts

svart långärmad blus med tribal tryckta designer shorts
källa

För att se elegant och uppfriskande ut kan du bära en svart långärmad chiffongblus med designer shorts gjorda av brons och svart stamtryck. För skorna, ha ett par svarta stövlar med mockaklack för en attraktiv finish.

Hoppas att du tycker om designer shorts outfit idéer jag just delade med dig. Prova dessa kläder och du kommer mycket troligt att njuta av det kreativa utseendet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*