Hur man bär Derby skor

Hur man bär Derby skor

Idag ska jag prata om hur man utformar derbyskor. Det finns bara en mycket subtil skillnad mellan oxfordskor och derbyskor. För enkelhetens skull, kom ihåg att den förstnämnda är bredare och den senare är smalare. Om du behöver en bild för att veta vilka derbyskor är, bläddra bara snabbt ner och titta. Hur som helst, derby-skorna är något som får dig att se väldigt snygg och elegant ut. För att visa dig hur du utformar dem, har jag sammanställt några riktigt fina idéer för derbysko-outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusblå knappskjorta med svarta derbyskor


källa

Låt mig börja med en enkel och ren business casual outfit för att starta den här listan över attraktiva och enkla unisex-outfitidéer. För att forma detta utseende kan du helt enkelt bära en ljusblå slim fit-skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med svarta skinny jeans med manschetter. För skorna, ha ett par svarta oxford derby-skor för att slutföra utseendet.

Vit knapp-up skjorta med en halvtransparent chiffong kjol och svarta läder derby skor

vit skjorta med knappar, midi chiffong kjol och svarta läder derby skor
källa

Detta är en underbar och konstnärlig vit och svart outfit som du kanske vill prova. Bär en vit skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med en vit, halvskinn veckad kjol. För skorna, ha på dig ett par svarta läderderbyskor. Avsluta med en svart läder axelväska för en elegant finish.

Grå grafisk t-shirt med ljusblå denimväst och grå derby-skor i mocka

grå grafisk t-shirt med ljusblå denimväst och grå derby-skor i mocka
källa

För att få den grå och svarta street outfit, här är vad du vill göra. Använd en grå grafisk T-shirt med en ljusblå pojkväst i denim. Kombinera dem med ett par svarta mini-lädershorts. Bär ett par svarta strumpor och ett par grå derby-skor i mocka för att komplettera utseendet. Du kan också lägga till en svart läderpåse för att se mer elegant ut.

Svart kavaj med chambrayskjorta och mörka skinny jeans

svart kavaj med chambrayskjorta och mörka skinny jeans
källa

För att forma denna coola lagerlagade streetoutfit kan du bära en grå t-shirt med en blå chambray-skjorta och en svart kavaj för att skapa några mycket snygga lager. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par svarta läderderbyskor för skorna. Lägg till en svart axelväska i läder för att se snyggare ut.

Ljusrosa kavaj med ljusblå skinny jeans och mocka derby skor

Ljusrosa kavaj med ljusblå skinny jeans och mocka derby skor
källa

För att forma denna ladylike och casual street outfit som är perfekt för avslappnade hangouts kan du bära en svart t-shirt med en ljusrosa, lite överdimensionerad blazer över. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. För skorna, ha ett par ljusgrå mocka derby skor för att ge stil till utseendet.

Vit kavaj med smala byxor och svarta skinnbyxor

vit kavaj med smala byxor och svarta skinnbyxor
källa

Detta är en mycket unik och kraftfull snygg all vit formell outfit. För att uppnå detta kraftiga utseende kan du bära en vit kostymjacka med en vit tröja till toppen. Koppla ihop dem med vita, smala klänningsbyxor. Bär ett par svarta derbyskor för din outfit för att avsluta din outfit i stil.

Grå och vit rutig halsduk med kavaj och manschettjeans

grå och vit rutig halsduk med kavaj och manschettjeans
källa

Det här är en ganska mysig casual casual outfit som du kanske vill prova. På toppen bär du en vit blus med en grå och vit rutig stickad halsduk och en mörkgrå kavaj. Koppla ihop dem med svarta manschettjeans. Bär ett par svarta läderderbyskor för att pryda in din outfit.

Vit överdimensionerad kavaj med svarta manschettjeans och skinnbyxor i läder

vit oversized blazer med svarta jeans med muddar och läder derby skor
källa

Det här är en ganska konstnärlig outfit som du kan ha på dig som både en affärsavslappnad outfit och en street outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tröja med en vit, lätt överdimensionerad kavajjacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Ett par svarta läderderbyskor för att avsluta utseendet är fantastiskt.

Miniklänning med rosa passform och flare med svarta derbyskor

Rosa passform och flare miniklänning med svarta derbyskor
källa

För att se ladylike och attraktiv, är det en bra idé att bära lite rosa. Till exempel kan du bära en rosa passform och en utsvängd miniklänning som fokus för din outfit. Kombinera den vackra klänningen med ett par svarta läderderbyskor för att se unika och attraktiva ut. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att komplettera utseendet.

Vita besättningsstrumpor med svarta och silverderbyskor

vita besättningsstrumpor med svarta och silverderbyskor
källa

För att se mysig och damlik ut kan du använda ett litet trick för att bära ett par vita besättningsstrumpor. Denna outfit är ett exempel på hur du ska göra det. Bär ett par vita besättningsstrumpor och ett par svarta och silverderbyskor. Bär en rosa tank shift midiklänning som mittpunkten för att se ännu mer feminin ut.

Svart läder veckad maxiklänning med grå crew strumpor och guld derby skor

svart läder maxiklänning med veckat tyg, grå crew strumpor och guld derby skor
källa

Att se snygg ut är inte så svårt som du kanske trodde. Att lägga till ett läderelement i din outfit kan vanligtvis göra just det för dig. Till exempel kan du bära en svart passform och en utsvängd läder maxiklänning som kärnan i outfit. Koppla ihop det med ett par derbyskor i guld och svart läder för att göra utseendet komplett.

Grå stickad tröja med mock halsringning och svart dubbelknäppt ullrock

grå stickad tröja med ståkrage och svart dubbelknäppt ullrock
källa

För att forma denna outfit kan du bära en grå stickad tröja med en mock-hals och en svart dubbelknäppt ullrock. Använd den med blå muddade jeans och svarta derby läderskor för att avsluta utseendet.

Svart filthatt med tröja med läderderbyskor

svart filthatt med tröja med läderderbyskor
källa

För att forma denna snygga helt svarta outfit kan du bära en svart tröja med svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med en svart filthatt och svarta derbyskinnskor för att se mer konstnärliga ut.

Här är idéerna för derbysko-outfit för kvinnor som kan få dig att se riktigt vacker och snygg ut. Prova och du kommer att älska det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*