Hur man bär denimskort

Idag ska jag prata om denimskortet, som är väldigt underskattat i gatumodvärlden. Det är något mellan jeansshortsen och jeanskjolen. Tänk på det. Det bästa med denimshortsen är att du känner dig bekväm att bära dem, även om de är superkorta, och att ditt ben kommer att se så mycket längre ut. Denimkjolen kan få dig att se mer ladylike ut. Nu har denimskorten båda fördelarna. Och det är väldigt enkelt att utforma. För att göra det lättare för dig har jag sammanfattat några av de bästa idéerna i denimskortkläder för dig. Låt oss dyka in.

Svartvit randig t-shirt med scoop-hals och blå denimskort


källa

Vanligtvis kan en enkel t-shirt och jeansskort redan skapa en snygg outfit, men för att börja listan visar jag dig en outfit som är vacker och subtilt sexig. För att forma utseendet, använd en svartvit randig långärmad t-shirt med rund hals. Koppla ihop den med en blå denimskort, vita sandaler och en blå silke choker halsduk för att se super chic ut.

Ärmlös crop topp med gultryck och blå mini-jeansskort

Ärmlös crop topp med gultryck och blå mini-jeansskort
källa

För en mycket glad och uppfriskande look, kanske du vill ha en crop top som den här gula tryckta ärmlösa crop top. Bär en ljusblå mini-jeansskort och bruna sandaler för botten för att ge en feminin touch till sommarutseendet.

Svart kort t-shirt med ljusblå denimskort

svart kort t-shirt med ljusblå denimskort
källa

Låt oss nu titta på ett annat sexigt utseende med låg vikt som kräver att du visar upp huden på din midja. Bär en svart beskuren t-shirt för toppen för att polera bort denna outfit. Koppla ihop den med en ljusblå denimskort. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar för att se snygga ut.

Vit och röd prickblus med en jeansskort

vit och röd prickblus med jeansskort
källa

För att uppnå ett vackert och damligt utseende, överväga att lägga till ett prickigt element i din outfit. Till exempel kan du bära en vit och röd prickig chiffongblus till toppen. Koppla ihop den med en blå denimskort och ett par orange sandaler med klack för att göra outfit mer uppfriskande och ungdomligt.

Mörkblå jeans skort med en mörkblå och vit tryckt kortärmad blus

mörkblå denimskort med en mörkblå och vit kortärmad blus
källa

Som du kan se från kläderna ovan är de flesta jeansshorts ljusblå och ser avslappnad och uppfriskande ut. Men om du vill lägga lite djupare på din outfit kan du överväga att prova en mörkblå denimskort. Du kan helt enkelt para ihop den med en mörkblå och vit tryckt blus och svarta läderstövlar för att se snygg och mörk ut.

Svart kortärmad skjorta med blå knapp framtill Denim Skort

svart kortärmad skjorta med blå denimskort med knappfickor
källa

Om du gillar att ha på dig jeanskjolar med knappdetaljer fram, bör du gilla den här skorten med en mycket liknande design. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart kortärmad skjorta med knappar och en blå denimskort. Bär bruna sandaler för att skorna ska avsluta din outfit vackert.

Sönderriven skort med vit skjorta

sönderriven skort med vit skjorta med knappar
källa

Precis som de typiska mini-shortsen i jeans kan en rippad skort få dig att se avslappnad och snygg ut. Här är till exempel en ljusblå rippad mini-denimskort som verkligen kan krydda ditt utseende. Kombinera den med en vit skjorta nedåt och en rosa fotledsrem med klackar med öppen tå för en intressant kontrast.

Vit skjorta med avslappnad passform och mörkblå skort

vit skjorta med avslappnad passform och mörkblå skort
källa

För ett mycket avslappnat men ändå snyggt utseende kanske du vill ha på dig något som är mer avslappnat, inte smalare. Du kan till exempel ha på dig en vit kortärmad skjorta som sitter avslappnad. Koppla ihop den med en mörkblå skort och svarta sandaler för att se snygg och luftig ut.

Svart t-shirt med ljusblå denimskort

svart tryckt t-shirt med ljusblå denimskort
källa

Om du pratar om att se avslappnad och snygg kan du uppnå det genom att para ihop en kort med en tryckt t-shirt. Till exempel kan du bära en svart tryckt t-shirt till toppen och para ihop den med en ljusblå denimskort. För skorna kan du bära antingen vita sneakers för ett avslappnat utseende eller vita sandaler för ett lite mer uppfriskande och feminint utseende.

Svart kort med en röd suddig stickad tröja

svart kort med röd fuzzy stickad tröja
källa

Hittills har vi bara tittat på blå jeansskjortor, oavsett om de är ljusblå eller mörkblå. Men som jeansshorts ser denimskorten i svart också ganska bra ut. För styling kan du bära den med en röd stickad tröja. Koppla ihop dem med svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att se vackra och unika ut.

Svartvit randig långärmad T-shirt med blå mini-jeansskort

svartvit randig långärmad T-shirt med blå mini-jeansskort
källa

Eftersom det här blogginlägget mest handlar om avslappnade outfitidéer är det vettigt att ta fram den ikoniska svartvita randiga långärmade t-skjortan. För att utforma den, använd den bara med en blå mini-jeansskort. Bär ett par vita sneakers för skorna för att hålla denna outfit avslappnad och minimal.

T-shirt med gult tryck och blå skort

T-shirt med gult tryck och blå skort
källa

Att se glad och ungdomlig ut är ett av de enklaste sätten att lägga till något ljusgult i din outfit. Du kan till exempel bara ha på dig en överdimensionerad t-shirt med gult tryck på toppen. Koppla ihop den med en blå denimskort och vita sneakers för ett enkelt och rent sätt att slutföra denna outfit.

Vit t-shirt med ljusblå denimskort

vit t-shirt med ljusblå denimskort
källa

En av de coolaste sakerna med denimskorten är att den ser ut som ett par jeansshorts när människor tittar på den bakifrån. För ett superenkelt utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en ljusblå denimskort. Kombinera dessa bitar med vita träningsskor för en avslappnad finish.

Svart t-shirt med blå denimskort

svart t-shirt med blå denimskort
källa

Om du gillar att klä dig som en minimalist, här är en fin, enkel outfit. Bär bara en svart t-shirt och stoppa den i en blå jeansskort. Använd vita bandiga sandaler för att avsluta din outfit.

Vit långärmad crop top med djup V-ringning och jeansskort

vit, långärmad crop top med djup V-ringning och jeansskort
källa

För en ungdomlig och sexig look kan du bära en vit långärmad beskuren blus med en djup V-ringning för toppen. Koppla ihop den med en tvättad gråblå denimskort. Bär vita hälklackade sandaler med skorna för en uppfriskande touch för att slutföra kläderna.

Här är denim skort outfit idéer som jag vill dela med dig. Att bära denimskort är inte en utmaning. Försök bara med dessa outfitidéer så ser du hur bra de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*