Hur man bär denimblus

Hur man bär denimblus

En cool bit att ha på sig är denimblusen som ser snygg och avslappnad ut samtidigt. Det stora pluset med detta är att stylingen är enkel och du kan också göra många olika saker och ändå förvänta dig att den ser snygg och naturlig ut. Du kan till exempel ha på dig en blå jeansblus med vita skinny jeans och svarta klackar för att se uppfriskande och elegant ut. Det finns inte så många bättre sätt att utforma en vit skinny jeans. För att visa dig mer coola stylingsalternativ har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för denimblusoutfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå denimblus med vit V-ringad topp och rippade jeans


källa

Låt mig visa dig en riktig pojkig outfit för att börja med den här listan över riktigt coola outfitidéer. För att forma detta utseende kan du bära en vit v-ringad t-shirt och blå denimskjorta som om det var en tunn jacka. Kombinera dem med Blues Slim Fit Cuffed Rissed Jeans. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter med dina skor för ett mer elegant utseende.

Blå skjorta i jeansknapp med svarta smala jeans

blå jeansskjorta med knappar och svarta skinny jeans
källa

För att få den vackra, snygga och eleganta looken kan du bära en blå denimblus över en svart ribbstickad linne för att skapa några snygga lager. Använd svarta skinny jeans med anklar för botten. Bär ett par svarta spetsiga mocka höga klackar för att se smala och ladylike ut.

Blå skjorta med knäppning och ribbade jeans i manschett

blå skjorta med knappar och ribbade jeans med muddar och smal passform
källa

För att uppnå detta enkla och uppfriskande affärsavslappnade utseende kan du bära en ljusblå jeansskjorta med knappar på toppen. Kombinera den med en matchande ljusblå slim fit-jeans med starka revor och manschetter. Bär ett par rosa höga klackar och en brun axelväska i läder för att se feminin och elegant ut.

Ljusblå jeansskjorta med svarta, rippade jeans och knähöga stövlar med kamelklackar

Ljusblå jeansskjorta med svarta jeans och knähöga stövlar med kamelklackar
källa

Du behöver inte alltid dölja din jeansskjorta. Du kan inte lämna det undanstoppat som med en pojkvänströja för att se mer pojkig och avslappnad ut. Kombinera skjortan med svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par stövlar med mocka i mocka i mocka för att komplettera klädseln i stil.

Ljusrosa kofta med tunika jeansskjorta och grå läderstövlar

Ljusrosa kofta med tunika jeansskjorta och grå läderstövlar
källa

Ett mycket trevligt sätt att göra dig luftigare är att bära en längre topp som en blå tunikablus med knappfäste. Du kan till och med lägga till ett extra lager genom att bära en ljusrosa kofta för att se snyggare och mysigare ut. Koppla ihop dem med svarta leggings och knähöga stövlar i grått läder för att komplettera utseendet.

Pojkvän jeansskjorta med chinos och svarta loafers

Pojkvän jeansskjorta med chinos och svarta tofflor
källa

För att uppnå detta enkla och snygga affärsavslappnade utseende, kan du börja med den ljusblå slim fit jeansskjortan. Kombinera den med ljusbruna slim fit-chinos med manschetter. Bär ett par svarta mockaskinn för att skorna ska se lite unisex ut och lägg till en snygg touch på utseendet.

Blå casual blus med svarta jeans och stövlar

blå casual blus med svarta jeans och högklackade stövlar
källa

För att forma detta coola och pojkaktiga utseende kan du bära en vit t-shirt med en knäppt ljusblå pojkvän jeansblus. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskor. Detta är en perfekt outfit för avslappnade hangouts.

Överdimensionerad blå jeansskjorta med pojkvänjeans med muddar

Oversized blå jeansskjorta med pojkvänjeans med manschett
källa

Låt oss nu titta på hur du konstnärligt kan göra en jeansskjorta. För att göra detta kan du lägga till en crepe-svamphatt i blandningen. För resten av utseendet, använd bara en vit t-shirt med en blå jeansskjorta och blå manschettjeans. Använd rosa läderskor för att avsluta det här fantastiska utseendet.

Kortärmad skjorta med knappar och svarta chinos med muddar

Kortärmad skjorta med knappar och svarta chinos med muddar
källa

Ett annat sätt att se mer avslappnad ut på jobbet är att helt enkelt ha på sig en kortärmad skjorta istället för en långärmad skjorta. Till exempel kan du bära den här lite överdimensionerade, blåttvättade jeansblusen med svarta chinos med manschetter. Krydda denna outfit genom att bära ett par kungsblå balettlägenheter.

Kungsblå denimblus med minikjol i grått siden

kungsblå denimblus med grå siden minirater kjol
källa

För att forma detta attraktiva och smala utseende, låt oss glömma jeans och byxor ett ögonblick. I detalj kan du bära en kungsblå, smal denimblus för toppen. Kombinera dem med en grå, miniraterad kjol med hög midja så att dina ben ser långa och smala ut. Ett par svarta ballerinaskor förenar denna outfit ren och elegant.

Ljusblå knappblus med pojkvänjeans med muddar

Ljusblå blus med knappar och pojkvänjeans med muddar
källa

För att forma denna pojkaktiga och stilfulla outfit kan du bära en ljusblå pojkvänströja med knappfästning och matchande ljusblå pojkvänjeans med ärmslut och stark rippad Lägg nu till en svart läderhandväska och ett par svarta spetsiga höga klackar för att se mer elegant och smalare ut.

Pojkvän jeansskjorta med svarta jeans i smal passform

Pojkvän jeansskjorta med svarta slim fit jeans
källa

Här är ett annat enkelt och coolt sätt att se snygg och smal ut. För att forma detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en blå tvättad slim fit denimskjorta med en slim fit-topp. Kombinera den med svarta slim-fit jeans. Bär ett par leopardtryckslägenheter för skorna för att komplettera outfit med en lite sofistikerad twist.

Blå jeansskjorta med smal passform och vita skinny jeans

blå jeansskjorta med smal passform och vita skinny jeans
källa

För att uppnå detta enkla och uppfriskande utseende kan du ha på dig en blå denimskjorta och vita skinny jeans. Bär ett par svarta balettlägenheter för att komplettera hans superrena men ändå attraktiva utseende.

Här är idéer för denimblusutrustning som jag skulle vilja dela. Du kan bara prova dem och justera idéerna här och där så att kläderna passar dig ännu bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*