Hur man bär denim på denim

Hur man bär denim på denim

Kommer du ihåg tiden då Britney Spears och Justin Timberlake hade på sig dessa ikoniska all-denim-kläder? Allt jag har att säga är snälla försök inte återskapa det här utseendet idag. Missförstå mig inte, jag älskar dem båda men denna outfit är ett stort nej!

Det har förändrats sedan dess. Denim-on-denim-trenden är annorlunda idag. Detta är det bästa alternativet för dig om du vill kombinera två jeans. Tre saker kan bli lite riskabla. Nyckeln är att få rätt – annars kan det förvandlas till en katastrof.

Om du är en nybörjare bör du veta att det är okej att blanda och matcha olika färger av denim. Spela med olika färger och du kan inte ha fel. Om du bär allt i en färg ser du för passande ut. Bär rippad denim och lägg till eleganta detaljer som statement-skor, rosa läppstift eller en glamorös kavaj.

Jag har hittat några av de bästa outfitidéerna för dig om hur du bär och matchar denim ovanpå denim.

Kombinera den med bandana och tröjan

Denim randig på en jeans halsduk
källa
Detta är ett av de fantastiska och avslappnade sätten att utforma ditt denim på denimtrenden. Att blanda utskrifter på tröja och halsduk kan vara riktigt roligt och enkelt! Prickar och ränder ser bra ut när de paras ihop.
Låt din jacka bli mörkare och dina jeans en ljusare nyans. Det är en fantastisk outfit för vardagliga promenader.

Bär ditt denim på denim look med en blazer

Jeans på jeansskor för män
källa
Denim-on-denim outfit look väcker ditt coola humör. Denna outfit är smärtsamt lätt att kombinera och bära. Kombinera din kanadensiska klänningskjorta med en lång kavaj, fedora och fantastiska skor för män.
Det här är en bra idé för arbetskläder.

Asymmetrisk kjol och jeansjacka coolt utseende

Jeans på denim kjol
källa
Om du letar efter en speciell och snygg denimkjol i sommar och höst har jag goda nyheter för dig. Jag hittade en till dig! Denna tvåfärgade denim kjol kombineras med jackan i ljusblå för en perfekt denim-på-denim look. Det är en fantastisk och avslappnad outfit för vardagen.

Oversized denim kjol för en excentrisk look

Jeans på jeans i överdimensionerad kjol
källa
Om du vill se cool och snygg ut, använd bara jeans på jeans i kombination med de röda stövlarna. Det är så enkelt. Två huvudtrender i en. Kjolen är mycket stor och har en stor slits. Oroa dig inte för komforten, för det är inte ett problem i denna outfit. Det är perfekt för det kvällskaffe ute.

Perfekt sommar denim på denim look

Jeans på jeansshorts
källa
Om du följer några av de berömda modebloggarna på sociala medier har du förmodligen sett dem älska denim-on-denim-trenden. Denna trend ser särskilt bra ut när din hud kyssas av solen. Använd den här denimdräkten i kombination med sneakers på varma sommardagar.

Rippade mörka jeanslook

mörk denim på denim
källa
Detta är ett mycket kreativt och välparat denim-på-denim-utseende. Som du kan se är denimkjolen och skjortan en färg, men den ser inte tråkig ut alls. Skjortan är överdimensionerad och remmen runt midjan lyfter fram din kroppsform.
Använd den med uttalande skor med det svarta och vita mönstret och silvermetallpåsen, som på bilden ovan.

Klassisk jeans med hög midja och jeansskjorta

Denim på Denim Classic
källa
Om du vill skapa en 90-tals look kommer du att älska denna outfit. En av de bästa trenderna som gjorde comeback för några år sedan är den trendiga jeanstrenden. Efter så många slitna smala byxor kom detta som en lättnad.
Bär din denim-on-denim-look för vardagliga stadspromenader med Converse sneakers eller Stan Smiths.

Riskabla tre denimklammer

Denim på denim tre
källa
Jag sa att parning av tre delar kan vara riskabelt. När jag såg denna outfit trodde jag att jag kanske hade fel. Det beror på att det här utseendet är helt fantastiskt.
Det ser väldigt avslappnat ut tack vare denimfärgerna som kombinerar otroligt bra. Dessutom är den röda halsduken en fin detalj.

Svart och blått är det nya svartvita

svart denim på denim
källa
Vad sägs om att kombinera de svarta och blåa denimklamrarna? Jag måste erkänna att jag var skeptisk till denna idé. Men i slutändan fann jag att denna outfit ser perfekt ut!
Bär din jeans-denim-trend med randig skjorta och röd halsduk. Bältet och den svarta väskan är super söta detaljer.

Blue Jeans White Shirt Look

Denim på vit denim-t-shirt
källa
Detta är ett klassiskt utseende som är perfekt för vardagskläder. Den består av en vit t-shirt, rippade jeans och en överdimensionerad jeansjacka. Du kan bära den med svarta stiletter eller lägenheter med spetsiga tår för vardagligt slitage.

Den kompletta looken på denim på denim outfit

allt denim på denim
källa
Om du tror att du inte kan bära för mycket jeans i bara en outfit kan det här utseendet få dig att ändra dig. Som du kan se är alla häftklammer i denna outfit gjorda av denim – väskan, fotkängorna och häftklamrarna – allt i en blå jean. Det är för mycket? Jag tror inte det. Det ser väldigt excentriskt ut och unikt.

Half-Tucked In Denim Look On Denim

Denim gömd på denim
källa
Det här är vad som händer när du vill utforma din jeansjacka i form av en skjorta! Du kan göra det ännu mer intressant genom att stoppa det i dina klassiska jeans med hög midja.
Bär en brun väska för att göra det här coola utseendet.

Eftersom din garderob sannolikt innehåller minst 10 bitar denim, en del gamla och några nya, borde det inte vara svårt att skapa intressanta kombinationer genom att kombinera dem med andra häftklamrar. Det finns dock några regler som du bör följa, så var försiktig när du parar ihop denim. Du kan se ut som att du ätit av ett denimmonster väldigt enkelt.

Gör det vackert, leka med denimens färger, lägg till lyxiga detaljer för att förbättra din outfit och du får en mördarkombination för varje gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*