Hur man bär denim motorcykeljacka

Hur man bär denim motorcykeljacka

Låt dig inte vilseledas av termen ”pojkvänstil”. Några av de bästa casualkläderna är inriktade på pojkvänstil som pojkvänjeans och pojkvänjacka. Idag ska jag prata om hur man utformar en mycket specifik typ av pojkvänjacka, som är denim-motorcykeljackan. Det finns ingen tydlig linje som skiljer en vanlig jeansjacka från en motorcykeljacka i jeans. Den subtila skillnaden är att den senare ser lite hårdare ut. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt fina denim-motorcykeljacka-idéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå denim motorcykeljacka med vit långärmad T-shirt


källa

Låt mig börja med en mycket minimal och snygg streetoutfit för att börja med den här listan över fantastiska och snygga outfitidéer. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit långärmad t-shirt med en blå denim motorcykeljacka till toppen. Kombinera dem med svarta, rippade skinny jeans. Använd ett par ankelstövlar av kamelmocka för att skorna ska se extra snygga ut.

Blå oversized denim motorcykeljacka med grå tröja

blå oversized denim motorcykeljacka med grå tröja
källa

Detta är en fantastiskt snygg lagerdräkt som du även kan ha på dig som en affärsavslappnad outfit. För att forma det här utseendet, använd en vit nedskjortad skjorta och topp med en grå grafisk tröja. Koppla ihop dem med en grå halsduk och blå oversized denim motorcykeljacka för att skapa fina lager. Använd skorna slim fit jeans med muddar och ett par grå löparskor för att komplettera utseendet.

Svart grafisk t-shirt med motorcykeljacka och denim choker

svart grafisk t-shirt med jeansjacka och krage
källa

Ett sätt att göra dig själv tuffare och vänligare är att bära en riven jacka. I det här fallet väljs en motorcykeljacka med blå denim och kombineras med en svart grafisk t-shirt och en svart krage. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att slutföra outfit.

Blå jeansjacka med kort vit västtopp och höghus

blå jeansjacka med vit, kort västtopp och höga jeans
källa

För att göra denna lågmälda sexiga och ungdomliga dag ut, här är vad du vill göra. Bär en vit beskuren bodycon-västtopp med en blå Boyfriend-jeansjacka. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans med hög midja. För skorna kan du bara ha ett par vita sneakers med låg topp för att göra looken ungdomlig.

Jeansjacka med falsk pälskrage, vit topp och tunna svarta jeans

Jeansjacka med fuskpälskrage, vit topp och svarta skinny jeans
källa

För att se snygg och flickaktig ut samtidigt är detta en outfit som du kanske vill prova. För toppen bör du ha en vit t-shirt med chiffong scoop hals och en blå jeansjacka med vit fuskpälskrage. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par stövlar i brunt läder för att slutföra kläderna.

Blå jacka med svart topp och matchande smala jeans

blå jacka med svart topp och matchande smala jeans
källa

För att se elegant och minimal ut är detta en outfit som kan hjälpa dig med detta. Använd en svart t-shirt med smal passform och en blå motorcykeljacka på toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd skorna ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå. Använd en svart läderhandväska för att göra det coola utseendet.

Ljusblå, beskuren jeans motorcykeljacka med en röd crop top

Ljusblå, beskuren jeans motorcykeljacka med en röd crop top
källa

Detta är ett mycket unikt och iögonfallande rött och blått utseende. Bär en kort, kort västtopp med röda spaghettiband och en blå motorcykeljacka i denim. Koppla ihop dem med ljusblå jeans med breda ben och ett par röda läderstövlar för att göra detta till en speciell outfit för en samling vänner.

Pojkvän jeansjacka med vit mini spetsmantel klänning

Pojkvän jeansjacka med vit mini spetsmantel klänning
källa

Jeansjackan passar inte bara bra med smala jeans utan också med en klänning. Till exempel kan du bära en lite överdimensionerad blå denim motorcykeljacka över en vit mini-klänning. Koppla ihop dem med ett par svarta mockaskor för en elegant och elegant finish.

Blå jacka med svart T-shirt och smala jeans med hög midja

blå jacka med svart t-shirt och smala jeans med hög midja
källa

Detta är en mycket elegant svart och blå outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär en blå jeansjacka med en svart t-shirt på toppen. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar. Lägg till slut en svart axelväska i läder för att se extra snygg och elegant ut.

Jeans motorcykeljacka med randig skjorta och svarta skinny jeans

Jeans motorcykeljacka med randig skjorta och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en blå och vit vertikal randig skjorta med knappar och en blå jeansjacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par vita låga sneakers för att skorna ska avsluta utseendet snyggt.

Blå jeansjacka med en avslappnad passform och svartvit randig t-shirt

blå denimjacka med avslappnad passform och svartvit randig t-shirt
källa

Detta är en väldigt luftig och avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att forma detta utseende, bära en svartvit randig t-shirt med en blå denim motorcykeljacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta och vita klassiker med låg topp för att komplettera utseendet.

Blå jeansjacka med en vit, kramande linne och leggings

blå jeansjacka med vit, figur-kramande linne och leggings
källa

För att se sexig och pojkaktig ut samtidigt kan du bära en blå jeansjacka med en vit figurkramande tuniklinne. Bär dem med svarta leggings och vita löparskor för att komplettera utseendet.

Jeansjacka med lastbyxor

Jeansjacka med lastbyxor
källa

Det här är en ganska avslappnad och stilig affärs casual outfit. Bär bara en svartvit randig långärmad t-shirt med en blå jeansjacka. Kombinera dem med gröna, smala lastbyxor och svarta ballerinor.

Hoppas att du gillade denim motorcykeljacka idéer som jag just presenterade för dig. Du kommer att bli förvånad över hur unga kläder kan få dig att se så mycket yngre och mer uppfriskande ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*