Hur man bär cykelshorts

Att se avslappnad, snygg och smal är en bra och mycket intressant idé att bära cykelshorts. Inte bara kan du göra några mycket sportiga kläder runt cykelshortsen, men du kan också bygga några affärsavslappnade kläder eller snygga streetkläder runt dem. Att utforma dem är ganska enkelt. Och det är inte så svårt att göra det heller. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för cykelshorts outfit. Låt oss dyka in.

Vit kort linne med grå cykelshorts


källa

För att starta listan med häftiga outfitidéer vill jag först visa dig en mycket sportig och reserverad sexig, avslappnad street outfit. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en kort vit linne med grå cykelshorts. Kombinera den med en grå basebollkeps. För skorna, ha ett par vita sneakers för en uppfriskande finish på utseendet.

Blå jeansjacka med svarta cykelshorts

blå jeansjacka med svarta cykelshorts
källa

För att uppnå denna pojkaktiga och avslappnade outfit kan du bära en blå denimjacka över en svart linne med rund hals. Koppla ihop den med svarta cykelshorts för att se avslappnad och smal ut. För skorna kan du vara lite kreativ genom att bära ett par svarta ankelbandssandaler.

Svart jeansjacka med crop top och matchande cykelshorts

svart jeansjacka med crop top och matchande cykelshorts
källa

För att skapa detta helt svarta, coola och ungdomliga utseende kan du bära en svart kort linne med svarta cykelshorts. Lägg nu till en överdimensionerad svart jeansjacka över linnen för att skapa snygga lager. För skorna, ha ett par ljusrosa och vita sneakers med låg topp för att komplettera utseendet.

Svart linne med choker och ljusrosa cykelshorts

svart linne med krage och ljusrosa cykelshorts
källa

För att uppnå denna avslappnade och ladylike outfit kan du bära en svart skop-hals linne och ljusrosa cykelshorts. Knyt en svart jeansjacka runt midjan för att se pojkig och elegant ut samtidigt. Bär ett par glänsande bruna fotkängor till dina skor istället för sneakers för att få dig att se särskilt tunn och attraktiv ut.

Grå tweed-blazer med svarta cykelshorts och vita sneakers

grå tweed-kavaj med svarta cykelshorts och vita sneakers
källa

För att skapa denna unisex business casual outfit kan du bära en överdimensionerad grå tweed-kavaj över en svart linne. Koppla ihop dem med svarta cykelshorts för att se unika och snygga ut. För skorna kan du bara bära vita sneakers för att se elegant och ungdomlig ut. Lägg till en axel läderväska för att slutföra utseendet.

Vit jeansjacka med svarta shorts och grå sneakers

vit jeansjacka med svarta shorts och grå sneakers
källa

Detta är en avslappnad street outfit som är perfekt för att träffa vänner. För att uppnå det här utseendet, bär du en vit oversized jeansjacka över en blekrosa knappad skjorta. Kombinera dem med svarta cykelshorts. Bär ett par grå och vita basketskor för att skorna ska se extra sportiga ut.

Blå jeansjacka med grå, beskuren linne och elfenbensfärgade cykelshorts

blå jeansjacka med en grå, kort linne och elfenbensfärgade cykelshorts
källa

För att uppnå denna snygga lager i lager kan du bära en kricka fyrkantig hals topp och en blå jeansjacka. Kombinera dem med ljusrosa cykelshorts. Istället för att bara ha vita sneakers kan du vara lite mer kreativ för skorna genom att bära de rosa kalvstövlarna.

Camo windbreaker med svarta cykelshorts och korta stövlar

Camo vindjacka med svarta cykelshorts och korta stövlar
källa

För att lägga lite seghet på din outfit, bära en kamouflage windbreaker med en svart beskuren linne. Kombinera dem med svarta cykelshorts. Du kan ha på dig jeansshorts istället, men cykelshorts kan få dig att se mer unik ut. För skorna, ha ett par svarta besättningsstrumpor och beskurna stövlar med leopardmönster för en damliknande touch.

Kort linne med svart urringning och cykelshorts

kort kort linne med scoop-halsringning och cykelshorts
källa

Detta är ett mycket enkelt och sportigt utseende som är perfekt för enkla vandringar och långa promenader. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart bodycon-beskuren linne med svarta cykelshorts. Bär en svart höftväska och ett par svarta och vita löparskor för att göra din outfit stilfull.

Grå pojkvänst-shirt med jeansjacka och svarta shorts

grå pojkvänst-shirt med jeansjacka och svarta shorts
källa

För att uppnå det pojkaktiga och avslappnade streetlooket kan du bära en grå grafisk oversized t-shirt som kärnan i outfit. Kombinera den med svarta mini-cykelshorts. Slå en blå jeansjacka eller blå chambray-skjorta runt midjan och se supercool ut. Slutligen ha på dig ett par vita sneakers och en svart korsväska för att komplettera denna attraktiva och avslappnade outfit.

Orange tunna shorts och vit kort t-shirt

orange tunna shorts och vit kort t-shirt
källa

En av färgerna som verkligen kan göra att du sticker ut från mängden är färgen orange. När du parar ihop den orange färgen med cykelshorts måste du få folk att titta på dig. För att forma denna iögonfallande och sportiga outfit kan du klä dig här. För toppen kan du bära en vit grafisk t-shirt beskuren för att avslöja bara en tum hud i midjan. Kombinera den med orange cykelshorts. För skorna, ha på dig ett par svarta och vita canvasskor med låg topp för att packa kläderna på ett mycket snyggt och ungdomligt sätt. Detta är en perfekt outfit för avslappnade hangouts.

Vit kort tröja med cykelshorts i grå bomull

vit kort tröja med cykel shorts i grå bomull
källa

För att uppnå detta enkla och uppfriskande utseende kan du bära en vit kortärmad t-shirt eller en kort tröja som kärnan i outfit. Kombinera den med ljusgrå cykelshorts för att se extra tunn ut och visa lårböjningarna. Detta kan göra dig särskilt attraktiv om du tränar och har några trevliga vändningar. För skorna, använd bara vita sneakers för att slutföra kläderna.

Hoppas att du gillade idéerna för cykel shorts outfit ovan. För dig som letar efter sätt att se sportig och vacker ut samtidigt, är listan ovan ett bra ställe att börja på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*