Hur man bär Criss Cross Dress

Hur man bär Criss Cross Dress

Criss Cross-klänningen är en mycket sexig typ av klänning som kommer i olika former. Ibland är korset framför klänningen, vilket gör den till en öppen schackklänning. I andra fall visas det på baksidan av klänningen vilket gör den till en rygglös klänning. Ibland visas det i midjan, vilket gör att klänningen ser ut som en tvådelad klänning. Oavsett var exakt korset visas är resultatet ofta ett feminint och sexigt utseende. Låter som mycket roligt? Låt oss dyka direkt in i några av de bästa idéerna för outfit i outfit.

Svart Criss Cross Halter High Split Maxiklänning


källa

Det är ingen överraskning att färgen svart är den mest populära färgen när det gäller korsklänningen. Här är en mycket typisk och tidlös design. Det är en svart korsad hals hög split maxiklänning. Det kräver att du visar lite hud strax under bröstområdet. Det höga delade snittet gör att du också kan visa upp dina ben. För att lägga till en touch av elegans och få dina ben att se längre ut, är silverklackar med öppna tår det perfekta valet för skorna.

Mörkblå och vit randig Cris Cross-midiklänning

Mörkblå och vit randig midiklänning med korsad rygg
källa

Som nämnts tidigare kan korset också visas på en klännings baksida. Som ett exempel är detta en riktigt bedårande mörkblå och vit randig midi-flare-klänning med korsad rygg. Klänningen är ihop med krämfärgade klackar för att uppnå denna minimala och vackra halvformella festdräkt. Du kan också ha den här klänningen för att dejta. Se dock till att något som är så sexigt inte bärs på första dejten.

Burgundy Velvet Criss Cross Body Shift Dress

Burgundy Velvet Criss Cross Body Shift Dress
källa

Här är en vinröd klänning med v-ringning i burgunder som har korsmönstret precis i V-halsområdet. För dig som inte har något emot att visa upp huden men inte vill visa upp hög profil kan bärarna bara hjälpa till att uppnå det du vill. För att elegant klä ut kläderna, använd bara kala, öppna tåklackar.

Criss Cross Fit och Flare Chiffong Mini-klänning

Criss Crosis Fit och Flare Chiffong Mini-klänning
källa

För ett absolut glatt och luftigt utseende måste du överväga att bära den här ljusrosa korsade kroppskramande chiffongklänningen. Mycket intressant, så att vinden känns ännu starkare, kombineras klänningen med bruna sandaler i bohostil.

Red Criss Cross Bodycon-klänning framtill

röd, korsskuren, figur-kramande klänning
källa

Jämfört med den riktigt sexiga djupa V-ringade klänningen jag visade tidigare har den här en mindre öppning under kragen. Jag skulle argumentera för att den här figurklädda klänningen ser ännu bättre ut än de super sexiga kasta v-ringade klänningarna. Klippet och mängden hud som visas känns bara rätt. Du kan helt enkelt para ihop klänningen med guldöppnade tåskor för att göra outfit mer iögonfallande.

Tvådelad klänning med vit halter-topp och minikjol med vit blomma

tvådelad klänning vit grimma topp vita blommor mini kjol
källa

Detta är en mycket kreativ design som använder ett korsmönster i midjeområdet för att sammanfoga en grimtopp och blommig minikjol för att göra en tvådelad klänning.

Criss Cross halter maxiklänning med hög slits

Criss Cross halter maxiklänning med hög slits
källa

“Criss Cross” och “High Slit” fungerar underbart tillsammans. Som ett exempel är här en vacker och snygg svart maxiklänning som har både en korsad halsringning och en hög slits. Du kan helt enkelt bära den med svarta klackar med öppen tå för att göra kläderna eleganta.

Grå criss cross shift klänning

grå criss cross shift klänning
källa

Grå är en underskattad färg när det gäller jeans och klänningar. Människor älskar svart, vitt och rött eftersom de är klara och högljudda. Men grå har sin egen lilla värld som representerar en mer avslappnad attityd. För att utforma en grå, korsad skiftklänning som den här kan du para ihop den med grå mockaskor för att komplettera detta mysiga och lättillgängliga utseende.

Svart luftig blommaklänning

svart luftig blommaklänning
källa

För mig är det alltid intressant att se om ett sött element med sexiga snitt kan integreras i en klänning. Som ett exempel är här en svart, luftig blommig klänning med korsade bröstklipp. Resultatet är förvånansvärt förvånande. För att utforma den här luftiga och vackra svarta chiffongklänningen kan du helt enkelt bära den med svarta klackar med öppen tå. Alternativt kan du bära nakna sandaler för att lägga till en touch av boho-stil som matchar den luftiga känslan.

Black Crater Cross Skater Dress

svart krater cross skater klänning
källa

Som nämnts tidigare kan positionen där korset visas i en klänning ofta vara mycket kreativ. Den här svarta skaterklänningen har faktiskt korsmönstret på baksidan nära midjeområdet. Istället för att vara en rygglös klänning är det mer som att ha på sig en crop top med kjol sett bakifrån. Denna outfit är en sexig street outfit med låg vikt som kan bäras avslappnad med ett par canvasskor. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling canvas skor.

Marinblå blommig rygglös miniklänning

Marinblå blommig rygglös miniklänning
källa

Om du har en fin rygg och, ännu bättre, fin hud, är du i denna mörkblå korsade rygglösa miniklänning en chans för dig att sticka ut från mängden. Vad jag verkligen älskar med den här klänningen är det vackra mönstret som gör den så unik bland alla solida cocktailpartyklänningar. Jag skulle rekommendera att para ihop klänningen med bruna sandaler med klack i boho-stil för att komplettera klädseln i stil.

Tvådelad klänning med krämfärgad crop top och pennkjol

tvådelad klänning grädde topp blyerts kjol
källa

Den off-white bodycon midiklänningen är en tvådelad klänning som använder korsmönstret i midjan för att ansluta topp och botten. Du kan vara mer kreativ med färg genom att bära klackar i öppen tå i guld.

Lila långärmad skiftklänning med höga stövlar

lila långärmad skiftklänning överknee stövlar
källa

Nedanför listan är detta en riktigt avslappnad lila skiftklänning som är perfekt att ha på sig som en street outfit. För en elegant och avslappnad look, kombinera klänningen med grå mocka lårhöga stövlar.

Silver och vita paljetter och chiffongklänning

silver och vit paljett och chiffongklänning
källa

Detta är en sexig miniklänning med öppet bröst som består av två delar. Det är en kombination av en silver paljettopp och en vit minikjol gjord av vit chiffong. Bär silverklackar för att slutföra denna underbara och ungdomliga outfit.

Grå bodycon midi tröja klänning

grå, figur-kramande midi tröja klänning
källa

Här är ett minimalt utseende som inkluderar en grå stickad tröja klänning. Klänningen har en figurkramande passform och en korsad bröstskärning. Du kan bara bära nakna sandaler för att komplettera denna feminina och sexiga outfit.

Hoppas att du gillar idéerna med cross dress outfit som jag delade med dig. Se till att kolla in våra tusentals andra outfitidéer som finns på denna webbplats innan du åker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*