Hur man bär cowboyhatt

Medan du vill se ladylike och vacker för det mesta, det finns tillfällen när du vill vara mer lekfull, snygg och unik från tid till annan. En cool cowboyhatt kan hjälpa dig med detta. För er som inte känner till cowboyhatten är det nästan som en filthatt eller en floppy hatt, bara hatten lutar upp på både vänster och höger sida. Som du kanske hade förväntat dig kan du enkelt bygga en snygg och unik outfit runt den. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista med riktigt bra idéer för cowboyhattkläder som är speciellt utformade för kvinnor. Låt oss titta på dem nu.

Halm cowboyhatt med en ljusblå figurkramande skjorta och jeansshorts


källa

Vissa av er kanske tror att det enda sättet att bygga en cowboy-liknande outfit är med en cowboyhatt. Jag ska faktiskt visa dig att det inte är sant att starta den här spännande outfitidén. Här är en cool strandutrustning som kan få dig att lysa. För att forma denna outfit kan du bära en ljusblå bodycon-skjorta med knappar och blå mini-jeansshorts. Använd nakna sandaler och en halm cowboyhatt för att se både elegant och uppfriskande ut.

Grön cowboyhatt med vit rufsad blus och rosa minikjol

grön cowboyhatt med vit rufsad blus och rosa minikjol
källa

För att få den där damliknande outfit som fungerar bra för utomhushängen kan du börja med en vit rynkad långärmad blus. Koppla ihop den med en rosa veckad kjol. För skorna kan du bära nakna sandaler. Lägg till en grön cowboyhatt, ett par bohostycken och ett silverbälte för att göra denna outfit ännu mer elegant.

Grön cowboyhatt med vit veckad blus och jeans

grön cowboyhatt med vit veckad blus och jeans
källa

Detta är en väldigt enkel och snygg outfit som har en något feminin touch tack vare blusen. Bär i detalj en vit, veckad långärmad blus till toppen och kombinera den med mörkblå skinny jeans och ett brunt läderbälte. Bär svarta mockaskor och en grön cowboyhatt för att göra utseendet komplett.

Vit cowboyhatt med rosa skjorta och jeansoveraller

vit cowboyhatt med rosa skjorta och jeansoveraller
källa

Som nämnts tidigare är cowboyhatten bara en del av en cowboy-liknande outfit. I själva verket kan du använda din fantasi för att bygga kreativa kläder runt den. Du kan till exempel ha på dig en rosa skjorta med en denimoverall. Kombinera dem med svarta mockaskor och en vit cowboyhatt för en snygg twist.

Halm cowboyhatt med vit tank och rippade skinny jeans

Halm cowboyhatt med vit tank och rippade skinny jeans
källa

Detta är en väldigt avslappnad och reserverad sexig outfit som också är väldigt snygg tack vare cowboyhatten. För att uppnå detta enkla utseende kan du helt enkelt bära en vit bodycon-linne och para ihop den med ljusblå skinny jeans. Använd kala remmar och en halm cowboyhatt för att se mer uppfriskande och unik ut.

Cowboyhatt med svart jeansskjorta och mörkblå skinny jeans

Cowboyhatt med svart jeansskjorta och mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en väldigt cool outfit som är särskilt lämplig för fans av denimkläder. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart otvättad jeansskjorta med knappar och mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par ankelstövlar av kamelmocka. Gör din outfit komplett med en svart cowboyhatt som passar perfekt med en svart skjorta.

Använd den med kamelväst, jeans och knähöga stövlar

Kamelvästjeans och knähöga stövlar
källa

Låt oss nu bli kreativa och titta på en riktigt cowboyliknande outfit. För att forma denna outfit kan du bära en rosa västtopp med en kamelmockaväst för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och knähöga stövlar i brunt läder. Bär en grön cowboyhatt för den sista snygga touchen som förvandlar outfit till en lekfull cowboy-liknande outfit.

Svart cowboyhatt med blå jeansjacka

svart cowboyhatt med blå jeansjacka
källa

Detta är en mycket intressant och snygg outfit, eftersom det är mycket sällsynt att en jeansjacka bärs som en skjorta med knappar. För att uppnå detta utseende kan du bära en blå jeansjacka som skjorta och stoppa den i ett par mörkblå jeans. Använd svarta mockaskor och en svart cowboyhatt för att ge din stil extra stil.

Använd den med en svart skinnjacka och en vit rynkad blus

svart skinnjacka och vit rynkad blus
källa

Det svarta lädret är en av de mest mångsidiga jackorna, om inte den mest mångsidiga. Låt oss se vad som händer när den sätts ihop med en cowboyhatt. För att uppnå det här coola utseendet kan du bära en vit rynkad blus med en svart skinnjacka till toppen. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta mockaskor. Avsluta med en svart cowboyhatt för en snygg touch.

Vit tryckt spetsskjorta med knappar med cowboyhatt

vit tryckt skjorta med spets-knapp och cowboyhatt
källa

Du kan till och med bygga en damliknande och uppfriskande outfit runt cowboyhatten. I så fall kanske du vill ha en vit cowboyhatt. Bär en vit spetsmönstrad skjorta för toppen. Kombinera den med blåtvättade skinny jeans och svarta mockaskor för att komplettera detta uppfriskande och snygga utseende.

Grön tryckt cowboyhatt med vit, kramande linne och jeans

grön tryckt cowboyhatt med vit, figur-kramande linne och jeans
källa

Detta är en så enkel, snygg och lågmäld sexig outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit bodycon-linne med blå skinny jeans och ett uttalande bälte. För skorna kan du bära vita sneakers för att se mer avslappnad ut. Lägg till en grön tryckt cowboyhatt i mixen för att se mer unik ut.

Använd den med en svart undertröja och marinblå jeans med raka ben

svart camisole och mörkblå jeans med raka ben
källa

För att se sval och mörk ut kan du bara ha på dig en svart cowboyhatt med en svart camisole. Team dem med blå jeans med raka ben och svarta läderstövlar.

Halm cowboyhatt med vit kortärmad miniklänning med bälte

Halm cowboyhatt med en vit mini spets klänning med korta ärmar och bälte
källa

Det här är en underbar klädsel som får dig att se damlik och lättillgänglig ut. För att uppnå detta kan du helt enkelt ha på dig en vit kortärmad miniklänning med ett smalt svart bälte. En halm cowboyhatt och svarta chelsea stövlar är ett utmärkt sätt att avsluta ditt utseende.

Här är några riktigt fina och snygga idéer för cowboyhattkläder som jag just nämnde. Ge det ett försök att utöka ditt outfit-spel på ett unikt och snyggt sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*