Hur man bär Corduroy-skjorta

Hur man bär Corduroy-skjorta

Om du vet vad som händer med modevärlden, borde du ha märkt att den en gång gammaldags sladden har blivit en enorm trend. Trenden att ha på sig kordtröja, klänning och byxor verkar faktiskt stanna och blir en vintergrön trend som denimtrend och lädertrend. Idag ska jag prata specifikt om hur man utformar en kordtröja för kvinnor. För att göra det lättare för dig har jag sammanställt några av de snyggaste trikåkläderna för dig. Låt oss nu titta på den intressanta listan.

Brun corduroy-skjorta med blå skinny jeans


källa

För att starta listan, här är en ikonisk brun corduroyskjorta. Ja, färgen brun är nästan standardfärgen för corduroy-skjortan. Ett avslappnat och snyggt sätt att bära den här bruna skjortan är att helt enkelt bära den med blå skinny jeans och vita sneakers. Att ofta skjuta in skjortan i dina jeans gör att du ser smalare och smartare ut.

Svart sladdskjorta med mörkblå skinny jeans

svart corduroy skjorta, mörkblå skinny jeans
källa

Självklart kan du lämna corduroyskjortan öppen för ett mer avslappnat utseende. Här är till exempel en väldigt avslappnad outfit som består av en svart icke-dold tröja och mörkblå skinny jeans. Bär antingen vita sneakers eller svarta balettlägenheter för att göra kläderna enkla och rena.

Rosa Cord Button Up-skjorta med choker

rosa sladdknapp ovanför skjortchoker
källa

Vanligtvis kommer en corduroyskjorta i brun eller svart, den har ofta vintage- och unisexkänslan. Men så är inte fallet med den här rosa corduroy-skjortan. Faktum är att den här rosa skjortan ser väldigt feminin och snygg ut samtidigt. För att bygga en snygg outfit runt denna skjorta kan du helt enkelt bära blå skinny jeans och låg Converse. Använd en svart choker för en extra snygg touch.

Grå broderad skjorta med vita jeans

grå broderad skjorta vita jeans
källa

Här är en annan corduroy skjorta som inte är din typiska. Det är en grå broderad skjorta som ser unik och cool ut. Kombinera den med vita skinny jeans och ljusrosa klackar för en avslappnad street look.

Brun skjorta över vit västtopp

brun skjorta över vit västtopp
källa

Här är ett litet tips för att bära den bruna corduroyskjortan. Bär den över en vit väst för att skapa några lager. Bär dem med blå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att komplettera denna avslappnade outfit, perfekt för att besöka en vän eller shoppa.

Använd en överdimensionerad svart corduroy-skjorta som jacka

Överdimensionerad sladdskjorta som jacka
källa

För att vara mer kreativ med corduroy-skjortan kan du bära den som en jacka. Använd till exempel en vit t-shirt och en överdimensionerad svart corduroy-skjorta för toppen. Lämna skjortknapparna öppna. Koppla ihop dem med en blå denim-minikjol och vita träningsskor för att slutföra kläderna.

Rosa corduroy-skjorta med svarta läderbyxor

rosa sladdskift svarta läderbyxor
källa

För mig tror jag bara inte att jag kan avsluta ett blogginlägg om casual outfits utan att nämna något av läder, eftersom jag själv är ett stort läderfan. Låt oss gå. Använd en rosa corduroy-skjorta med svarta läderbyxor och svarta fotkängor för en rolig svart och rosa outfit med intensiv kontrast.

Brun skjorta över vit mock neck tröja

brun skjorta över vit mock neck tröja
källa

Här är en annan outfit som använder den bruna corduroyskjortan som en jacka. Bär en vit stand-up krage tröja under en brun corduroy skjorta för snygga lager. Koppla ihop dem med smala jeans och svarta ballerinor för att hålla kläderna avslappnade och enkla.

Mörkblå knuten corduroyskjorta över vit topp

Marin knuten sladdskjorta över vit topp
källa

Nu skulle jag gå så långt som att säga det här tricket att knyta tröjan som ett hack eftersom det omedelbart förändrar stilen på outfit mycket. För att uppnå det här coola utseendet kan du bära en vit t-shirt med en marin knuten corduroy skjorta. När du kompletterar klädseln med smala jeans och vita sneakers, ser denna klädsel uppfriskande och unik ut.

Använd den med en svart minikjol med dragkedja i läder

svart läder mini kjol outfit med dragkedja fram
källa

För en skarp och passionerad eller till och med lite aggressiv look kan du använda färgkombinationen svart och röd. Som ett exempel kan du bära en röd corduroyskjorta med knappar och en svart minikjol med dragkedja. Kombinera klädseln med svarta mockaklackar för att komplettera det svala svarta och röda utseendet.

Svart skjorta med korta byxor med mörkblå ben

svart skjorta, mörkblå byxor med vida ben
källa

För en mörk, djup och platt look kan du bära en svart corduroy-skjorta till toppen och para ihop den med mörkblå vidbyxor. Använd svarta klackar med öppen tå med ankelband för att se mer elegant och mogen ut. Om du vill lära dig mer om skorna, kolla in vårt blogginlägg om att ha på sig de svarta klackarna på fotledet.

Brun sladdskjorta med en matchande penskjol

brun corduroy skjorta i matchande pennkjol
källa

Detta är en intressant brun på brun outfit. Lite visste jag på papper att brunt kunde se bra ut på brunt, och naturligtvis visar bilden ovan att jag har fel. För att se vacker ut med denna tidlösa bruna kordfluga kjol, para ihop den med en penna kjol i samma färg. För skorna, lägg till den andra färgen genom att bära ett par bruna mockaskor.

Grå skjorta med vita skinny jeans och stråhatt

grå skjorta vit skinny jeans stråhatt
källa

Ett av de bästa sätten att utforma vita skinny jeans är att helt enkelt bära dem med en grå topp. Du kan till exempel ha på dig en grå corduroy-skjorta med vita skinny jeans för att se fantastisk ut. Ett par svarta ballerina-lägenheter och en stråhatt är ett trevligt tillskott till ditt utseende.

Brun corduroy-skjorta med en gul bodycon-minikjol i ull

brun corduroyskjorta, gul ullkropp, figurkramande minikjol
källa

Gult och brunt är en mycket trevlig men inte klassificerad färgkombination. Som du kan se från denna outfit ser det helt fantastiskt ut att kombinera en brun corduroy-skjorta med en gul ullminikjol. Använd svarta balettlägenheter eller klackar för dina skor för att göra outfit mer elegant.

Bär över svart turtleneck

Bär över en svart turtleneck
källa

Detta är en mycket intressant lagerlagring. Den övre delen av kläderna består av en röd kordtröja som bärs över en svart tröja med tröja. Bär en minikjol i denim och ett par svarta ankelkängor i läder för att ge en snygg touch till utseendet.

Hoppas att du gillar idéerna med corduroy-skjortoutfit som jag satte ihop åt dig. Kom ihåg att corduroytröjorna passar både kvinnor och män. Du saknar mycket om du inte har corduroyskjortan i ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*