Hur man bär Corduroy Jeans

Hur man bär Corduroy Jeans

Idag ska jag prata om hur man stylar corduroy-jeans, som får dig att se snyggare men mer unik ut än att ha på dig en typisk jeans. Även om det tekniskt inte finns några corduroy-jeans eftersom jeansen förmodligen är gjorda av denim, borde du kunna förstå vad jag menar med corduroy-jeansen. I grund och botten är det byxor med snygga och vackra snitt som skinny jeans eller flared jeans, men som är gjorda av sladd. Du kan enkelt bygga några vackra, snygga och djupa kläder runt henne. För att bättre visa dig hur du utformar dem vill jag dela med dig av några av de bästa idéerna i jeans av corduroy-jeans som jag har samlat. Låt oss dyka in.

Mörkblå tröja med rund halsringning och bruna jeans i corduroy


källa

Låt mig visa dig en affärsavslappnad outfit som är väldigt lätt att ta av för att starta den här listan över snygga och funky outfitidéer. Bär bara en mörkblå Think-tröja med rund halsringning och bruna, smal passande jeans. Lägg till ett par svarta läderballettlägenheter för att hålla kläderna mycket enkla och rena.

Grå knapp-up stickad kavaj med ljusbrun korduroy jeans med raka ben

grå stickad kavaj med knappar och ljusbrun kordflodjeans med raka ben
källa

Detta är en ganska intressant och lågmäld sexig outfit som du kanske vill prova om du vill klä dig lite kantig för en semi-formell händelse. Bär en grå stickad kavaj utan t-shirt eller skjorta under för att utforma denna outfit. Koppla ihop toppen med solbrända jeans med raka ben och silverremmade sandaler för en glansig touch för att komplettera utseendet.

Gråmönstrad stickad tröja med randig skjorta och mörkgrön corduroy slim fit jeans

grå tryckt stickad tröja med randig skjorta och mörkgrön corduroy slim fit jeans
källa

För att uppnå detta mysiga och eleganta utseende kan du bära en grå tryckt stickad tröja över en vit och ljusgrå vertikalt randig skjorta med knappar och låta skjortans fåll kika ut. Kombinera dem med mörkgröna corduroy-jeans. För skorna, ha ett par svarta läderskor för att se långa och smala ut.

Svart kavaj med vit prickblus

svart kavaj med vit och svart prickblus
källa

För att forma det lite vintage-utseendet kan du bära en svart kavaj över en vit och svart prickig skjorta för toppen. För resten av kläderna, bära gröna jeans i slim fit och kortslutna leopardmönster för att komplettera kläderna på ett moget och balanserat sätt.

Mörkbrun läderjacka med svarta avloppsrör av jeans

mörkbrun läderjacka med svarta flätade jeans i corduroy
källa

Detta är en ganska cool och mörk outfit som är kul då och då för att få fram den snygga sidan av dig. På toppen bör du ha en svart tröja med en brun skinnjacka och en svart stickad halsduk. Kombinera dem med svarta smala byxor i corduroy. För skorna, ha på dig ett par ankelkängor med leopardmönster för att slutföra klädseln i stil.

Ljusbrun kavaj med blå chambray-skjorta med knappar upp och corduroy-jeans i fotleden

Ljusbrun kavaj med en blå chambrayskjorta med knappar och jeans med ankelband
källa

För att skapa detta snygga och snygga affärsavslappnade utseende kan du bära en solbrun blazer med en ljusblå skjorta med chambray-knapp. Kombinera dem med svarta, smala ankellånga jeans i corduroy. Bär ett par grå läderballettskor och en stor brun läderhandväska för att göra utseendet professionellt.

Citrongul och vit rutig skjorta med en rodnande rosa kavaj

Citron gul och vit rutig skjorta med rodnande rosa kavaj
källa

Ett mycket enkelt sätt att göra dig lyckligare är att lägga till ett gult element i din outfit. Du kan också ha en citrongul och vit rutig skjorta med knappar och en rodnande casual blazer till toppen. Kombinera dem med mörkblå corduroy-jeans. Bär ett par bruna läderskor för skorna för att komplettera klädseln i stil och unisex.

Blå jeansjacka med en grå rund halsskjorta

blå jeansjacka med grå skjorta med urringning
källa

För att se pojkig och vacker ut på samma gång, här är en ungdomlig outfit som kan hjälpa dig med det. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusgrå knapptröja och en blå jeansjacka. Kombinera dem med bruna, smal passande jeans. Använd en svart öppen fotledsrem för att se snygg och elegant ut.

Svart fleecejacka med en grå t-shirt med en rund halsringning och mörkgrå corduroy-jeans

svart fleecejacka med grå t-shirt med rund halsringning och mörkgrå corduroy-jeans
källa

För att uppnå det avslappnade gatutseendet med låg profil kan du helt enkelt bära en grå t-shirt med en svart fleecejacka med en avslappnad passform för toppen. Kombinera dem med mörkgrå slim fit jeans. För skorna kan du bara ha ett par svarta chelsea stövlar i läder för att se rena och snygga ut.

Svart tröja med mock hals och passform med grå jeans i manschett

svart, figur-kramad tröja med stand-up krage och grå jeans med corduroy manschett
källa

Det här är en bodycon-outfit som kan få dig att se tunn och lång ut. På toppen bör du ha en svart stickad tröja med en uppstående krage och stoppa den i grå corduroy-jeans med raka ben och manschetter. Lägg till ett svart läderbälte och ett par svarta läderstövlar för en snygg och mörk touch.

Svartvit rutig pojkvänskjorta med senapsgula flared corduroy jeans

svartvit rutig pojkvänskjorta med senapsgula flared corduroy jeans
källa

Om du vill se mer glad ut men tycker att det är lite för mycket att ha citrongul på dig, vad sägs om den senapsgula färgen istället? För att forma denna outfit kan du bära en svartvit rutig pojkvänskjorta med senapsvidade kordflätajeans. Dölj ett par bruna läderstövlar under dina byxor för att se snygga och snygga ut.

Blå jeansjacka med en rodnande rosa tröja och bruna jeans i corduroy

blå jeansjacka med en rodnande rosa tröja och bruna jeans i corduroy
källa

För att forma det coola och ungdomliga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en blå jeansjacka över en rodnande tröja. Kombinera dem med flared brown corduroy jeans. Bär ett par silverhöga klackar med öppen tå för att komplettera outfit med elegans.

Blå och vit randig t-shirt med svart motojacka och bruna byxor

blå och vit randig t-shirt med svart motojacka och bruna byxor
källa

För en superavslappnad look kan du bära en blå och vit randig kortärmad T-shirt med en svart lädermotojacka till toppen. Kombinera dem med bruna, smal passande jeans. Bär ett par ljusgrå mocka ankelstövlar för att göra din outfit stilfull.

Hoppas att du gillar de idéer om corduroy jeans som jag just visade i listan ovan. Det är ingen tvekan om att dina signaturjeans kommer att se bra ut. Det är dock alltid bra att ha några alternativ, särskilt några bra som de som nämns ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*