Hur man bär Corduroy-byxor

Hur man bär Corduroy-byxor

När det gäller corduroybyxor associerar många människor dem omedelbart med hur de kan hålla dig varm. Så funktionella som de är kan du definitivt se bra ut med dem. Det är verkligen inte så svårt att utforma dem. Du kan tänka på dem som kostymbyxor med extra konsistens. För det här blogginlägget har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna till corduroy-outfit. Låt oss kolla in dem och se vilken som är din favorit.

Corduroy-byxa med blå skjorta och grå trenchcoat

Corduroy byxor blå skjorta grå trenchcoat
källa

Jag börjar med en formell arbetsdräkt som ser snygg och professionell ut. Bär bara en blå skjorta med en grå trenchcoat och svarta corduroybyxor. Ett par svarta läderstövlar och en grå handväska är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Bär den med en jeansskjorta och grön kavaj

Corduroy-jeansskjorta
källa

Här är en annan elegant och professionell arbetsdräkt. Det är dock mer en affärsavslappnad outfit än en formell outfit. Kombinera en jeansskjorta med en grön kavaj, svarta tunna kordfläxbyxor och klackar.

Använd den med en randig skjorta och grå stickad tröja

grå stickad tröja randig skjorta corduroy byxor
källa

Denna outfit är perfekt för arbete eller vänner. Som ett exempel på skiktningen innehåller denna outfit en svartvit randig skjorta under en grå stickad tröja. Kombinera dessa föremål med vinröda byxor och svarta klackar.

Brun corduroybyxa med mörkblå tröja

Kortärmad marinblå tröja brun corduroy skinny byxor
källa

För en höst- eller vinterdräkt som inte gör att du känner dig tjock alls, bära en smal marinblå tröja med bruna byxor och flätor. Det är ett trevligt sätt att klä sig ut som ett minimalistiskt.

Flare corduroy byxor med smal passform hög hals tröja

Flare corduroy byxor stickad tröja med hög hals
källa

Corduroy-byxor kommer ofta i tre olika former: mager byxa, rak benbyxa och klockbotten. Efter att ha delat några idéer om de andra två, låt mig visa dig hur du utformar flared corduroy byxor och ser bäst ut. Ett bra exempel är att ha på sig en kräm- eller rosa slim fit-tröja med hög hals, svarta corduroybyxor och sandaler.

Bär med en blommig blus med genomskinliga ärmar

Blommig blus med genomskinliga ärmar, kordfloybyxor
källa

För den här kläderna bärs de blå corduroybyxorna nästan som skinny jeans. Bär en blommig blus med genomskinliga ärmar till toppen och kombinera den med de smala byxorna i bygel och ankelstövlar. Var inte rädd för att byta ut dina skinny jeans med blå corduroybyxor när vintern kommer. Det fungerar bara.

Bär med en vit knapp upp skjorta

Corduroy byxa knäppas upp vit skjorta
källa

Använd en vit skjorta med knappar för minimal stil. Stoppa den i korta, grå, kordfluga byxor och svarta loafers. Även om kombinationen är enkel, är resultatet en professionell och bekväm look som du kan bära på jobbet.

Grön corduroy-byxa med svart stickad tröja

svart stickad tröja gröna corduroy byxor
källa

En annan outfitidé för att bära flare byxor skulle vara att bära de gröna byxorna med en svart slim fit hög hals tröja.

Ljusbrun kordfloybyxa med jeansskjorta och blå kavaj

brun corduroy byxa jeans skjorta blazer Taylor Swift
källa

För en helt elegant och färgstark outfit kan du bära en jeansskjorta med en blå kavaj över. Koppla sedan ihop dem med ljusbruna corduroybyxor och fleece-stövlar. Bär en härlig gulaktig handväska för att slutföra denna fantastiska outfit.

Grå byxa med jeansjacka

grå corduroy byxa t-shirt jeansjacka
källa

Prova denna outfitidé för ett snyggt och avslappnat utseende och använd en matchande färgkombination. Bär en ljusgrå T-shirt med grå corduroybyxor och färgkoordinerade fotkängor. Nyckeln till denna outfit är den korta blå denimjackan.

Kortärmad vit spets topp med vidgade byxor

Flare corduroy byxor vit spets topp
källa

Denna outfit är ganska unik på listan. Bär en vit kortärmad spets topp med utsvängda byxor och kängor. Och filthatten är den bit som ger denna outfit mycket karaktär. Om du är intresserad av liknande outfitidéer, kolla in vårt blogginlägg på andra idéer för filthattkläder.

Använd den med en ljusblå jeansjacka

ljusblå denimjacka med kardborreflare
källa

Även om jag redan har pratat om andra outfitidéer relaterade till jeansjackan. Din outfit kan se helt annorlunda ut om du byter ut din typiska jeansjacka med en ljusblå.

Corduroy byxor med jeansskjorta och vit stickad tröja

Cord smala byxor vit stickad tröja
källa

Det här är en outfitidé som visar hur tunna kordfläktbyxor till och med kan bäras som om de var leggings. Bär bara de gråa smala byxorna med en jeansskjorta och en vit stickad tröja. Fyll i den här eleganta och rena looken med ankelstövlar.

Bär den med matchande kordflugajacka

Sladddräkt med jacka och byxor
källa

Som en helt annan outfitidé visar den här hur sladden också kan se ganska anständig ut i form av en kostym. Kombinera bara den grå corduroyjackan med matchande byxor. Kombinera det med vita klackar och en grön tröja med hög hals

Vit corduroybyxa med militärjacka


källa

För fans av militärjackor eller för dig som vill se lite hårdare ibland är denna outfitidé för dig. Bär bara en vit blus och vita tunna corduroybyxor. Kombinera dem med fleece stövlar och särskilt med den snygga militärjackan.

Hittills hoppas jag att du har insett att kordfläktbyxor är en underbar produkt under den kalla vintern. Genom att förstå att de inte bara fungerar utan också ser vackra ut och är också mycket mångsidiga. Så nästa gång du upptäcker att jeans, klädbyxor eller till och med leggings du har på dig inte håller dig tillräckligt varm, prova corduroybyxorna. Som redan nämnts kommer de i olika former, med de utsvängda byxorna ser mer unika ut, medan de raka benen och de smala byxorna mycket enkelt kan sättas ihop med din vanliga outfit. Prova de outfitidéer jag just delat med dig. Jag är ganska säker på att du skulle hitta många av dem mycket enkelt. Om du gillar den här listan kan du också kolla in många andra outfitidéer som vi har sammanställt för att dela modekunskap med så många människor som möjligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*