Hur man bär Cold Shoulder Top

Precis som de övre axlarna, se till att du har den kalla axeltoppen i din garderob. Jag kallar det faktiskt det perfekta sommarplagget. Det är lätt, flytande och inte svårt att blanda och matcha med resten av dina kläder. Men jag ska också visa dig hur du bär den på kallare dagar, som höst eller till och med vinter.

Kalla axeltoppar är för avslöjande så tjejerna diskuterar fortfarande om det här är en lämplig bit för kontoret. Om resten av din outfit är elegant och inte visar för mycket, skulle jag säga varför inte.
För gatan kan du kombinera den med vad du vill. Vi får se hur vissa tjejer i modebranschen gör det.

Låt oss se vad jag har förberett för dig, eller hur?

Kall axeltopp i vitt siden

Silke kallare axeltopp
källa
Detta är ett klassiskt utseende, som en vit siden topp som kan paras ihop med nästan vad som helst. Här blandas det med en fin skinny jeans med ytterligare moderna smycken. Du kan bära den som på bilden ovan, stoppa den i dina jeans, eller om du föredrar, lämna den när den rinner runt midjan.

Mörkblå turtleneck med kall axel

blå turtleneck
källa
Tänk dig att du sitter i basaren, köper blommor och grönsaker och bär den här toppen. Det är perfekt för dagar som du tillbringar ute. Det kan vara en superavslappnad bit med jeans.
Men om du föredrar något lite mer elegant kan du kombinera det med en kjol eller fina beige byxor. Höga klackar med denna outfit är ett plus.

Ruffle kall axel topp

Ruffle kall axel topp
källa
Detta är en fantastisk ruffad topp. Det kombineras med jeans och ett superpar högklackade sandaler! Den klassiska svarta och grå outfit kan också bäras vid mer eleganta tillfällen och inte bara under dagen.
Med dessa detaljer passar en liten metallpåse eller repsandaler med samma mönster perfekt för hela utseendet.

Ärmlös kappa på

Kappa på kall axeltopp
källa
En mycket intressant blandning av ärmlös kappa och kall axelblus. Det ser riktigt bra ut, eller hur?
Jag tror att folk definitivt kommer att vända huvudet bakom dig när du går i den här kombinationen.
En annan stor trend den här säsongen är denim culottes, så du kommer definitivt att se ut som en riktig fashionista i denna outfit!

Helt svart

svart kall axel topp
källa
När jag nämnde lämpligt kontorsutseende, föreställde jag mig något liknande.
Ett helt svart utseende, men det ser fortfarande väldigt elegant och elegant ut. Den svarta kjolen med paljetter utstrålar glamour och det röda läppstiftet framhäver det bara.
Om du tar på dig detaljer som bältet och den lilla svarta väskan kan hela outfit kombineras ännu enklare, men är fortfarande ett lämpligt kontorsutseende.

Knappad, kall axeltopp

Knapp ovanför den kalla axeltoppen
källa
Sailorblå ränder är det perfekta mönstret när du föreställer dig själv någonstans vid havet. Men det kan också vara svårt att bära detta i hjärtat av staden på varma dagar.
Att bära denna topp tillsammans med mörkblå byxor, ett snyggt bälte i blått, vitt och rött gör verkligen denna outfit till en kombination.

Midikjol


källa
Den kalla axeltoppen ser bra ut ihop med den flytande midikjolen. Outfiten har samma färg men med olika mönster. Kjolen är randig och toppen har små men vackra silverdetaljer runt halsen och händerna.

Vita sömmar

randig topp med kall axel
källa
Den populära detaljtrenden den här säsongen är vita sömmar på blå kjolar, byxor, trenchcoats och klänningar. Som du kan se kombineras kjolen med den här typen av detaljer i en blå och vit långärmad topp och A-linjen. Det har också volangdetaljer ovanför midjan så det ser väldigt intressant ut.

Gör det själv

Klänning kall axel topp
källa
Om du är intresserad av att skapa din egen kalla axeltopp kan du blanda och matcha två olika kläder. Detta är ett verkligt exempel på det.
Denna stil kan ses på gatorna under New York Fashion Week så att du kan vara säker på att du kommer att se ut som ett riktigt modefant genom att blanda ihop dessa två delar. Allt du behöver göra är att lägga på din klänning och knäppa upp skjortan.

tröja

Tröja kall axel topp
källa
Som jag lovade ska jag visa dig hur lätt det är att bära kalla axlar på kallare dagar. Denna topp är i form av en tröja så att du inte behöver oroa dig för att bli kall.
Du kan kombinera den med jeans, byxor eller byxor.

Blommor

Blommor kall axel topp
källa
Röd topp med blommönster och V-ringning är perfekt för sommardagarna i staden. Det enklaste sättet att bära den är att stoppa den i dina favoritjeans med hög midja så att du kan känna dig helt bekväm.
Om du gillar bälten kan du lägga till en som på bilden ovan eller sätta på fler smycken.
Hur som helst kommer du att se vacker ut.

Crop kall axel topp

kall axel topp skräddarsydd
källa
När du ser bilden ovan kommer du att märka att hålen runt axlarna är blixtlås. Fin detalj, eller hur? Det är precis det som gör denna bit intressant. Å andra sidan har den ett klassiskt mönster som är färgat grått så att det inte är för excentriskt.
I kombination med jeans och klackar med hög midja kan den bäras på en dag eller en kväll ute på stan.

Alla dessa outfitidéer är för dig och nu måste du ha insett att de alla är superlätta att bära!
Testa med jeans, byxor, mini- eller midikjolar eller skapa din egen kalla axeltopp från två olika bitar. Du kan alltid lägga till ytterligare ett lager som en cool jacka, tröja eller rock.
Jag hoppas att du gillar de idéer jag kom med för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*