Hur man bär Cocoon Coat

Hur man bär Cocoon Coat

Idag ska jag prata om hur man stylar kokongrock, något som får dig att se mysig, naturlig och vacker ut. Detta är särskilt lämpligt för de av er som gillar att se obetydliga ut och ändå se bra ut. Det finns inget speciellt med det och det är vanligtvis bra i ditt dagliga liv. En annan stor fördel är att det är väldigt enkelt att ta av det. Det finns ingen hud eller något att matcha. Låt mig nu visa dig några riktigt fina idéer till cocoon coat outfit som jag har samlat åt dig. Låt oss komma in direkt.

Grå kokongrock med matchande rippade skinny jeans och mockaskor

grå kokongrock med matchande rippade skinny jeans och mockaskor
källa

Som nämnts tidigare kommer du att se några mysiga och lågmälda kläder. Låt mig börja den här listan med en nästan helt grå outfit som är super lätt att ta av. För att slutföra denna outfit, lägg en grå tröja med en grå tweed-kokongrock. Koppla ihop dem med gråa skinny jeans och svarta mockaskor för att se vackra och naturliga ut.

Grå lång kokongrock med svarta förkortade jeans och filthatt


källa

Här är ett kreativt designat och konstnärligt utseende. Till toppen kan du bära en grå stickad tröja med en lång ljusgrå kokongrock. Kombinera dem med svarta, rippade och beskurna jeans. Lägg till ett par svarta läderstövlar och en svart filthatt för att se snyggare och konstnärligare ut.

Grå kokongrock med blå långskjortad chambrayskjorta och läderjackor

grå kokongrock med blå chambray longline-skjorta och läderjackor
källa

För att uppnå detta till synes mer sofistikerade utseende kan du bära en grå långärmad T-shirt med en överdimensionerad blå chambray-skjorta och en grå lång kokongrock i lager. Använd ett par svarta läder leggings och svarta läder ankel stövlar för att ge denna fantastiska outfit en mörk och cool karaktär.

Ljusgrå kokongrock med en rodnande rosa tröja och vita jeans

Ljusgrå kokongrock med en rodnande rosa tröja och vita, beskurna jeans
källa

Detta är bara en fin och luftig outfit att ha på sig på kontoret. Använd en rodnad, tjock tröja med en vit halsduk och en ljusgrå kokongrock på toppen. Kombinera dessa bitar med vita skinny jeans. Använd ett par beige mockaskor för att skorna ska se mer ladylike ut.

Vit kokongrock med grå tröja, miniklänning och stickad halsduk

vit kokongrock med grå tröja miniklänning och stickad halsduk
källa

För att uppnå detta enkla svart, grå och vita utseende kan du bära en grå minitröja klänning med en lång linje vit kokongrock för att dina ben ser extra långa och smala ut. Bär ett par svarta läderknäskor för läder för att se snyggare ut. Avsluta med en grå filthatt för en lätt konstnärlig touch.

Grå långrock med tröja och svarta jeans

grå longline-kappa med tröja och svarta jeans
källa

För att forma denna unika vintage outfit kan du börja med en vit krage skjorta och lägga en grå tröja över den, så att kragen och fållen på skjortan kikar ut. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en lång grå kokongrock. Bär skinny jeans med svarta manschetter och ett par kamelmockaskor för att komplettera din outfit på ett snyggt och unikt sätt.

Vit kappa med en grå miniklänningsklänning och höga mockaskor på låret

vit kappa med grå miniklänning och lårhöga mockaskor
källa

För att uppnå denna härliga lagerlagring kan du bära en grå mini-skiftklänning med en vit lång kokongrock för att skapa några härliga och damliknande lager. Lägg till en grå rutig halsduk för ett ännu mysigare utseende. Slutligen ha på dig ett par grå mocka lårhöga stövlar för att se långa och smala ut.

Blush Pink Wool Coat med en svartvitt tryckt minikjol

Blushing rosa ullrock med svartvitt tryckt minikjol
källa

För att uppnå detta ladylike och söta utseende kan du bära en svart långärmad t-shirt med en rodnande rosa kokongrock för toppen. Kombinera dem med en svartvitt tryckt minikjol. Bär svarta strumpor och ett par svarta oxfordskor för att se snygga och unika ut. Slutligen lägg till en vit målarhatt för att se söt ut.

Grå kappa med svarta skinny jeans och läderstövlar

grå kappa med svarta skinny jeans och läderstövlar
källa

För att se minimal och mysig ut, använd bara det svarta och grå färgschemat för hela din outfit. Till exempel kan du bära en lång grå kokongrock med svarta skinny jeans. Använd ett par svarta stövletter i läder och en grå stickad hatt för att se enkel och vacker ut.

Ljusgrå kokongrock med svartvitt randig linne

ljusgrå kokongrock med svartvit randig linne
källa

Här är en annan mycket låg profil och mysig outfit som du definitivt kan bära på jobbet. För att slutföra denna outfit, använd en svartvitt randig linne med en ljusgrå lång kokongrock. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta mockaskor med hög klack för att se mer ladylike ut.

Svart lång kappa med en grå tröja och mörka skinny jeans

svart lång kappa med grå tröja och mörka skinny jeans
källa

Här är en väldigt enkel och vacker outfit som kan bäras både som en affärsavslappnad outfit och en street outfit. För att forma detta utseende, använd bara en grå tröja med en svart lång kokongrock. Koppla ihop dem med burgundy skinny jeans för att se fylliga ut. Använd svarta mockaskor för att komplettera utseendet.

Crepe-kokongrock med svarta leggings och ballerinor

Crepe-kokongrock med svarta leggings och ballerinor
källa

För en mer elegant, halvformell affärsdräkt, använd en vit blus med en crepe längd kokongrock. Kombinera dessa bitar med svarta korta leggings och svarta ballerinor för att se eleganta och rena ut. Slutligen kan du lägga till en svart platt hatt i mixen för att se mer unik och vacker ut.

Ljusgrå överdimensionerad kokongrock med ribbad, tjock tröja

ljusgrå överdimensionerad kokongrock med ribbad, tjock tröja
källa

Här är ett mycket trevligt sätt att utforma en tjock tröja. I detalj kombineras den gråa turtlenecken med en turtleneck och en ljusgrå kokongrock. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta mockaskor för att komplettera outfit i stil.

Ljusgrå lång kappa med himmelblå tröja och smala jeans

ljusgrå lång kappa med himmelblå tröja och smala jeans
källa

För en fin och mysig look kan du bära en himmelblå stickad tröja med en ljusgrå lång kokongrock. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och ett par mockaskinnkängor i mocka för att se rena och vackra ut.

Hoppas att du gillar idéerna i kokongklädseln ovan. De är särskilt användbara när du vill se extra vacker ut utan att se extra elegant ut på jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*