Hur man bär cirkelkjol

Idag ska jag prata om cirkelkjolen, något som får dig att se lite uppfriskande och härlig ut. Om du inte är säker på vad cirkelkjolen är, är det i grunden en skridskoåkare eller en utsvängd kjol som blossar så bred att den ser ut som en cirkel. Det kan betraktas som en 3D-version av en skatekjol som ser utbredd när man tittar framifrån eller på sidan av kjolen. I alla fall är det väldigt enkelt att utforma. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några riktigt fina idéer för cirkelkjoldräkt åt dig. Låt oss komma in direkt.

Blushrosa knapp-up skjorta med svart siden minikjol

Blushrosa button-up skjorta med svart minikjol i siden
källa

Du kan enkelt bygga en fin outfit runt en cirkelkjol genom att helt enkelt ha på dig en vit topp, men för att starta listan mer kreativt ska jag visa dig ett mer unikt utseende. För att forma denna outfit kan du bära en rodnande rosa skjorta med en svart minicirkelsidukjol. Bär svarta snörstövlar för att komplettera detta damliknande utseende.

Grå paljettröja med blå minijeanscirkel kjol


källa

Denna outfit ser mycket mer ungdomlig ut. Du kan definitivt bära det här för ett datum för att se attraktivt och tillgängligt ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en grå paljettröja med en blå minikjol i denim. Använd svarta läderstövlar med en elegant svart läderryggsäck för att göra din outfit stilfull.

Svart midikjol med randig t-shirt

svart midikirkel kjol med randig t-shirt
källa

En cirkelkjol ser mer ut som en cirkel när den är i form av en midikjol. Som ett exempel på en avslappnad street outfit kan du bära en svartvit randig t-shirt med en svart midikjol. Använd en svart axelväska och ett par svarta oxfordskor för att se både snygga och avslappnade ut.

Vit blus med rodnadrosa midikjol

vit blus med rodnadrosa midikjol
källa

Här är en outfit som du vill prova för en kreativ och damliknande casual look. Bär en vit skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med en rodnande rosa midikirkel kjol. Komplettera kläderna med ljusrosa spetsiga klackar och, mycket kreativt, en orange koppling.

Vit tröja med en ljusblå minikjol med hög midja

vit tröja med ljusblå minikjol med hög midja
källa

Detta är en mycket minimal och attraktiv outfit tack vare den vackra färganvändningen. För att uppnå detta utseende, använd en bekväm vit tröja och kombinera den med en ljusblå skyskrapa minikjol. Använd ett par svarta spetsiga mockafotremmar och en rodnad läderhandväska för att göra ditt utseende komplett.

Mörkblå långärmad blus med svart minikjol

mörkblå långärmad T-shirt med svart minikjol
källa

Här är en mycket enkel men elegant business casual outfit som är lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en mörkblå halvblå blus över en svart västtopp. Kombinera dem med en svart minikjol. Slutligen, bär svarta sandaler med klackar för att göra kläderna eleganta.

Marinblå och röd rutig pojkvänskjorta med svart midikjol

mörkblå och röd rutig pojkvänströja med svart midikjol
källa

Denna midikjol är som en svart cirkelkjol från en lärobok. För att skapa en avslappnad och snygg streetoutfit kan du bära en mörkblå och röd rutig skjorta med knappar på toppen. Bär ett par knähöga svarta läderstövlar för skorna för att lägga till en extra snygg touch till det övergripande utseendet.

Svartvit randig kort t-shirt med minikjol

svartvit randig kort t-shirt med minikjol
källa

Inte bara är detta en uppfriskande outfit, utan också en lågmäld sexig outfit som är perfekt för vår och sommar. För att uppnå detta utseende kan du bära en svartvit randig kort t-shirt och para ihop den med en svart minikjol. Bär ett par svarta sandaler och en snygg och liten svart filthatt för att se extra snygg ut.

Svart siden topp med scoop halsringning och mini blomma kjol

svart siden topp med scoop halsringning och mini blomma kjol
källa

Om du är lite uttråkad av alla dessa enfärgade kjolar, borde du inte se en mer färgstark med blommönster. I detalj är det en mörkblå, vit och röd minikjol med hög midja. Du kan kombinera den med en svart långärmad sidentopp med en urringning. Använd bruna klackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Vit långärmad t-shirt med ficka framtill och grå minikjol med hög midja

vit långärmad t-shirt med ficka fram och grå minikjol med hög midja
källa

Detta är ett väldigt enkelt men väldigt elegant vitt och grått utseende. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit långärmad t-shirt som har en framficka för toppen. Kombinera t-skjortan med en grå minikjol med hög midja. En handväska av brunt läder och ett par bruna sandaler med remmar är det perfekta ackompanjemanget för ditt utseende.

Vit knäppt skjorta med svart minikjol

vit skjorta med knappar och svart minikjol
källa

Det här svartvita utseendet är så enkelt som möjligt för en affärsavslappnad outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en minikjol med svart cirkel. För att krydda kläderna lite, ha på dig ett par silverspetsiga klackar och en svart läderhandväska.

Vit och rodnad blommig t-shirt och svart minikjol

vit och rodnad blommig t-shirt och svart minikjol
källa

Denna outfit är ett perfekt exempel på hur ett mycket enkelt utseende också kan vara ett bra utseende. För att uppnå detta minimala och uppfriskande utseende kan du bära en vit och rodnadrosa blommig bodycon-t-shirt för toppen. Koppla ihop den med en svart minikjol med hög midja för att visuellt flytta midjan uppåt, vilket ger ett högre och smalare utseende. För skorna kan du bära ljusrosa klackar med öppna tår för att ge outfit en särskilt feminin touch.

Svart minikjol med blå jeansjacka

svart minikjol med blå denimjacka
källa

Om du vill lägga till en blå jeansjacka i din outfit är det precis vad du kan göra för att se snygg och elegant ut. För att forma denna outfit kan du till exempel ha en ljusblå och vit vertikalt randig blus med en blå jeansjacka till toppen. Koppla ihop den med en svart minikjol och svarta spetsiga klackar för att komplettera denna attraktiva outfit.

Här är cirkel kjol outfit idéer som jag vill dela med dig. De är egentligen bara mycket naturliga kjolar med en magisk touch. Det viktigaste är att de är så lätta att ta bort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*