Hur man bär cigarettjeans

Jag blev förvånad när jag såg termen ”cigarettjeans” i en lokal butik nära mig. Denna fängslande term fick definitivt min uppmärksamhet. När jag tittar närmare ser jag den subtila skillnaden mellan cigarettjeans och smala jeans. Cigarettjeansen är i princip mager jeans utan avsmalnande ben. Så du har en tunn passform som skär ned till knäområdet och sedan skär det raka benet under. Även om skillnaden låter subtil kan du faktiskt se skillnaden. För att gräva djupare in i det här intressanta ämnet har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för cigarettjeans och jag kommer att visa dig nu.

Svart bomberjacka med blå cigarettjeans

svart bomberjacka blå cigarettjeans
källa

För att starta den intressanta listan ska jag visa dig den här avslappnade och snygga street outfit. Bär en grön tröja med en svart bomberjacka för toppen. Bär dem med blå cigarettjeans och en klassisk svartvit konversation för ett snyggt utseende.

Höghus tvättade cigarettjeans

Höghus tvättade cigarettjeans
källa

Som du kan se från denna outfit ser cigarettjeansen mycket ut som något mellan skinny jeans och jeans med raka ben. Du kan enkelt bygga en enkel och ren outfit runt cigarettjeansen. Bär dem till exempel med en vit t-shirt och svarta ballerinor för att se avslappnade och enkla ut.

Bär med en axelbandslös randig crop top

axelbandslös randig crop top
källa

Dessa ljusblå skyskrapa-cigarettjeans ser mycket ut som mamma-jeans, men är lite mindre tjocka. Du kan skapa en elegant och lågmäld sexig look genom att bära en vit och grå randig topp. Koppla ihop outfit med vita sneakers för att hålla utseendet avslappnat och snyggt.

Ljusblå, tvättade cigarettjeans med hög midja

Ljusblå tvättade cigarettjeans med hög midja
källa

Cigarettjeansen kommer ofta i form av korta jeans. Det ser ganska unikt ut. Här är till exempel ett par ljusblå höghuscigarettjeans. Kombinera den med en svart t-shirt och vita sneakers för ett enkelt och snyggt utseende.

Svart t-shirt med rippade blå jeans

svart tryckt t-shirt rippade blå jeans
källa

Här är ytterligare ett snyggt kort par jeans. Den här gången är det en dåligt sliten version. Bär en svart och guldtryckt t-shirt med ett par klassiska svarta och vita lågtoppade Converse för en snygg street outfit runt jeansen.

Broderade cigarettjeans med läderstövlar

broderade cigarett jeans läder ankel stövlar
källa

Cigarettjeansen ser väldigt vacker ut och unik bara på grund av skärningen. Om du vill att de ska se ännu mer unika och vackra ut, kan du välja dessa broderade och beskurna cigarettjeans. Bär dem med en grå t-shirt och svarta läderstövlar för att se snygga ut.

Mörkblå jeans med svart outfit

mörkblå jeans svart outfit
källa

Som med andra typer av jeans är det ett trevligt sätt att klä sig svalt och mörkt att para ihop jeans med andra svarta bitar. Till exempel kan du kombinera dessa mörkblå jeans med en svart t-shirt och svarta läderstövlar.

Cigarettjeans med te och sandaler

Cigarette Jeans T-shirt sandaler
källa

Inte bara sneakers eller stövlar kan se bra ut med cigarettjeans, sandaler eller klacksandaler. Till exempel kan du bära mörkblå skyskrapa-cigarettjeans med kamelhälsandaler. Bär en vit t-shirt för att hålla outfit minimalt.

Bär med en rodnad huvtröja

rodnadrosa huvtröja
källa

Precis som skinny jeans och pojkvänjeans ser cigarettjeans underbart ut med hoodies. Till exempel är här en rodnande rosa huvtröja ihop med rippade blå cigarettjeans. Kombinera det med vita sneakers för ett avslappnat och sportigt utseende. Det här är den typ av outfit som du skulle ha på dig för avslappnade hangouts.

Vit t-shirt med cigarettjeans med hög midja

vita t-shirtjeans med hög midja
källa

Om du gillar att klä dig ut som en minimalist kan du helt enkelt para ihop en vit t-shirt med mörkblå, höga cigarettjeans. Kombinera de korta jeansen med svarta läderstövlar så att dina ben ser längre ut.

Grön t-shirt med ljusblå cigarettbyxor med hög midja

grön t-shirt ljusblå cigaretter med hög midja
källa

Jag har alltid varit ett stort fan av Converse-outfits med låg topp eftersom jag älskar den avslappnade känslan som de ger till bordet. Här är en klassisk och tidlös outfit som innehåller den svarta och vita lågkonversationen. Bär en grön överdimensionerad t-shirt och stoppa den i ljusblå, höghuscigarettjeans. Koppla ihop dem med lågkonstruktionen för detta enkla men eleganta utseende.

Vit västtopp med cigarettjeans

vit västtopp med cigarettjeans
källa

Här är en super chic sommar- eller vårdräkt. För att uppnå detta utseende, bär en vit chiffongtopp med en djup v-ringning och rippade smala jeans.

Använd den med en rosa tryckt knappblus

rosa tryckt blus med knappstängning
källa

För ett lekfullt och färgstarkt utseende kan du bära en rosa tryckt blus med knappar som matchar dina svarta cigarettjeans. Använd svarta klackar med öppna tå för att ge en elegant touch till det övergripande utseendet. Om du vill se fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar de svarta klackarna på fotledet.

Blush rosa cigarettjeans med grön tröja

rodna rosa cigarett jeans grön tröja
källa

Om du tycker att den tidigare klädseln är färgstark är den här på en annan nivå när det gäller kontrasterande färger. Komplettera denna outfit med en ribbstickad olivtröja för toppen. Kombinera den med rodnande rosa cigarettjeans och det skulle vara en riktigt iögonfallande outfit. Nu, istället för att ha på dig ett par ljusrosa eller svarta lågprofilsklackar, ha på dig ett par heta röda spetsiga stövlar med ankelklackar för att få allas uppmärksamhet.

Förhoppningsvis kommer du att hitta idéerna till cigarettjeans ovan intressanta. Jag undrar bara om det här är första gången du hör ordet ”cigarettjeans”. Om så är fallet, gratulationer, betyder det att du kommer att lära dig något nytt genom att läsa detta blogginlägg och att detta är en nyckel för att göra dig själv lycklig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*