Hur man bär Chukka stövlar

Om du gillar att leka med olika outfitidéer är det stor chans att du är ett fan av stövlar. Stövlar ger helt enkelt mycket karaktär till ditt övergripande utseende. Och med olika kläder vill du kombinera med stövlar i olika stilar och längder. Många av er kanske känner till fotkängor och knästövlar. I det här blogginlägget ska jag prata om något annat: chukkastövlarna. För de av er som är nya inom fältet hänvisar chukkastövlar till snörstövlar som vanligtvis är kortare än ankelstövlar. Nu, låt oss titta på några av mina favoritidéer för chukkastövlar.

Chukka stövlar med en överdimensionerad grå t-shirt och leggings

Chukka stövlar grå t-shirt leggings
källa

Eftersom chukka stövlar ser ut som höga skor, kan du bära dem för att ersätta high-top-konversationen för ditt avslappnade streetlook. Du kan till exempel bara ha på dig en överdimensionerad grå t-shirt och leggings med chukkastövlar för ett något tuffare utseende än vad du normalt skulle göra med en Converse med hög topp.

Använd den med en långärmad t-shirt och en vit dunväst

vita dunväst chukka stövlar kvinnor
källa

För en avslappnad vinterlook kan du bära en långärmad T-shirt, en vit dunväst och smala jeans med chukkastövlarna. Det här är en trevlig outfitidé, speciellt på en av de lite varmare vinterdagarna, eftersom det inte får dig att se klumpig ut alls. Istället ser du smal och smart ut.

Använd den med en svart trenchcoat och smala jeans

svarta trenchcoat jeans chukka stövlar
källa

Detta är en bedårande outfit som är perfekt för höst och vinter. Team en vit t-shirt och slim fit jeans med en överdimensionerad svart trenchcoat och chukka stövlar. Detta är en bra demonstration av hur en lite överdimensionerad kappa kan få dig att se smalare ut. Du måste dock vara mycket försiktig eftersom alla delar måste vara i balans eller annars ser du tjock ut istället.

Bär med en grå slipklänning med ett rent överlägg

grå slip klänning skjuv överlag chukka stövlar
källa

För en fin vårutseende kan du bära en grå slipklänning med ett transparent overlay och kombinera den med färgkoordinerade chukkastövlar. Detta är en så minimalistisk och elegant outfit som faktiskt är ganska lätt att ta av.

Använd den med en beskuren t-shirt och en svart skinnjacka

kort t-shirt svart läderjacka chukka stövlar
källa

Bär en grön beskuren t-shirt med manschettjeans och en svart skinnjacka för ett snyggt och kreativt utseende. Koppla ihop dina chukkastövlar med fotkängor för en mer komplex look med fler lager.

Använd den med en skinnjacka och en grå och vit randig halsduk

grå vit randig halsduk chukka stövlar läderjacka
källa

Det här är en annan outfitidé som involverar den svarta skinnjackan, men den här ser väldigt annorlunda ut än den tidigare. Den har en mörkare ton med mer elegans. Bär bara en vit t-shirt med svart skinnjacka och svarta skinny jeans. Bär grå ökenstövlar med en grå och vit randig halsduk för att komplettera utseendet.

Mörkgrå kortärmad stickad tröja och svart minikjol

Mini kjol grå kortärmad stickad tröja chukka stövlar
källa

För det mesta kombineras chukkastövlar med strumpor som antingen gömmer sig i stövlarna eller sticker ut ungefär en tum över stövlarna. Med denna outfit kommer jag att visa att de också kan bäras med svarta strumpor. För en elegant avslappnad outfit, använd bara en grå kort ärm med en svart minikjol. Koppla ihop den med svarta strumpor och svarta chukkastövlar.

Bär den med en prickig skjorta och en kjol med hög midja

Polka Dot Shirt Chukka stövlar med hög midja
källa

Denna outfit är bara kul. Jag gillar verkligen det, mest för att det är en av de coolaste sakerna i en prickig skjorta. Skjortan är inte lätt att sätta ihop med andra bitar, men denna outfit visar dig hur du gör det rätt. Bär en svart prickig skjorta med en grå midjekjol för ett ungt och glamoröst utseende. Lägg till ett lager genom att bära en kofta. Och slutligen passar chukkastövlarna och strumporna perfekt med kläderna. Om du gillar denna outfitidé kan du vara intresserad av att läsa vårt blogginlägg om idéer med prickad klädsel.

Klädsel med svart slips midjaskiftklänning

svart slips midja skift klänning chukka stövlar
källa

Här är en otrolig härlig outfit som du kan bära på jobbet. Bär en svart skjortklänning med slips och svarta chukkastövlar. Du kanske vill ha en grå dragkedja över det och bära en färgkoordinerad väska för ett mer balanserat utseende.

Tröja med ett färgglatt mönster

färgglada tröja jeans chukka stövlar
källa

För ett kausalt och snyggt vår- eller höstlook kan du fortfarande bära en tröja med ett ljust färgat mönster och smala jeans med muddar. Använd chukkastövlar och en klocka för att komplettera detta något tuffa utseende.

Använd med Cargo Pants & Black Blazer

Cargo Pants Vitpunkts Chukka stövlar
källa

Som förväntat ser chukkastövlar underbara ut i kombination med jeans. Om du vill prova något annat, para ihop stövlarna med lastbyxor. Som en elegant casual outfit kan du bära en vit spets topp och lastbyxor med en svart skinnjacka. Chukkastövlarna passar perfekt med lastbyxor och resten av outfit.

Använd den med en grå vindbyxa och smala jeans

grå vindjacka skinny jeans chukka stövlar
källa

För en riktigt avslappnad look som fortfarande ser anständig ut, kan du bara bära en grå vindbyxa och smala jeans med chukkastövlarna. Jag kan se denna outfit som bra för saker som matbutiker.

Överdimensionerad t-shirt och leggings

överdimensionerade t-shirt leggings chukka stövlar
källa

För en ung och energisk avslappnad look, använd bara en överdimensionerad tryckt t-shirt och leggings med chukkastövlar.

Polka Dot Black Shirt & Black Stickad tröja


källa

Som en affärsavslappnad arbetsdräkt visar detta en vacker skiktningsteknik som du ser intelligent och professionell ut med. Bär bara en svart prickig skjorta med en tunn svart stickad tröja över. Bär skinny jeans och para ihop dem med chukkastövlarna för att göra det eleganta och eleganta utseendet.

Jag hoppas att du gillar den här listan över mina favoritidéer för chukkastövel. Jag är säker på att du kommer att se bra ut med några av dessa kläder och du kommer sannolikt att gilla chukkastövlar lika mycket som du gillar andra typer av stövlar. Läs våra blogginlägg för alla slags outfitidéer innan du åker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*