Hur man bär Chino-joggare

Hur man bär Chino-joggare

Idag ska jag prata om ett mycket speciellt ämne, hur man utformar ett par chinojoggare. Vad det betyder är chinos med ett avsmalnande och elastiskt samlat ben som ett par joggare. Du kan ge din typiska business-casual outfit eller street outfit en touch av ungdomlighet. Men eftersom det inte finns så många joggerchinos tillgängliga kan du faktiskt handboja dina chinos och köpa ett par avskurna chinos för att få samma känsla. Här är några riktigt fina idéer om chino jogger outfit som jag vill dela med dig.

Vit ärmlös topp med grå chinojoggare


källa

En skjorta används ofta för att skapa en avslappnad och snygg outfit. I det här fallet kombineras en vit t-shirt med en avslappnad passform med ett par grå chino-joggare. För att göra kläderna luftiga och rena kan du ha antingen ett par gråa sandaler eller ett par vita sneakers. Båda skulle passa sömlöst med resten av kläderna.

Vit ärmlös topp med ljusbruna chinojoggare

vit ärmlös topp med ljusbruna chinos
källa

För att forma denna affärsavslappnade outfit som lutar kraftigt på den avslappnade sidan kan du ha på dig en vit och svart tryckt linne och para ihop den med ett par solbränna chinojoggare. Bär ett par vita loafers för att ge outfit en uppfriskande och snygg känsla. Lägg till en svart läder axelväska för att se snyggare ut.

Vit långärmad skjorta med knappar och svarta chinojoggare

vit bred långärmad skjorta med knappar och svarta chinojoggare
källa

För dig som älskar att bära snygga och konstnärliga svartvita kläder för jobbet, här är en som du kanske också gillar. Bär en vit överdimensionerad skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop det med ett par svartskurna chinojoggare. Ett par svarta ballerinaskor för samman denna outfit på ett snyggt och smart sätt.

Vit halvtransparent chiffongblus med svarta joggare och gråklackar

vit halvtransparent chiffongblus med svarta joggers och gråklackar
källa

Här är en liten variation från föregående outfit. För att se mer ladylike ut, vill du välja en halvblå blus gjord av vit chiffong istället för en mer tråkig vit skjorta med knappar. Bär den här toppen med svarta chinos och grå mocka klackar för att komplettera utseendet.

Blå beskuren chambrayskjorta med gröna chinojoggare

blå kort chambray-skjorta med gröna chino-joggare
källa

För att se sexig och ungdomligt reserverad ut, här är en outfit som kan göra det men kräver att du är i relativt god form. För att forma denna outfit kan du bära en ljusblå beskuren chambray-skjorta med knappar och ett par gröna chinojoggare. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna på ett uppfriskande sätt.

Vit och ljusgrå randig långärmad t-shirt med svarta joggare

vit och ljusgrå randig långärmad t-shirt med svarta joggare
källa

För att få den mer avslappnade street outfit perfekt för casual hangouts kan du bära en ljusgrå och vit horisontell randig t-shirt. Koppla ihop det med ett par svartskurna chinojoggare. Avsluta med ett par rodnande rosa och vita canvas sneakers för ett mer damligt utseende.

Vit linne med en halsringning, en överdimensionerad skjorta och beskurna chinos

vit linne med scoop-urringning, oversized skjorta och beskurna chinos
källa

Här är en väldigt snygg lagerlagd outfit som har lite pojkvänstrend. För att forma det här utseendet, använd bara en vit linne med rund hals och en vit överdimensionerad pojkvänskjorta. Bär dem med svarta chinojoggare och svarta loafers för ett snyggt utseende.

Vit ärmlös topp med gråskurna joggerchinos

vit ärmlös topp med grå, kortslutna joggerchinos
källa

För att uppnå detta enkla och mysiga utseende kan du bära en vit ärm topp eller vit t-shirt av hög kvalitet och para ihop den med ett par gråklippta chino joggare. För skorna kan du bära ett par unika bruna mockaskinn för att lägga till lite mer klass till denna outfit.

Svart och vit tryckt kavaj med gröna byxor

svartvitt tryckt kavaj med gröna byxor
källa

För att skapa det sexiga och unisex-cocktailpartytrycket, kan du bära en svartvitt tryckt kavaj med en kort tubtopp. Koppla ihop dem med en olivgrön chino-joggare. För skorna, ha ett par svarta mockaskinnar istället för svarta balettlägenheter för en lätt unisex-touch.

Vit ärmlös blus med chinos med grönt snitt

vit ärmlös blus med gröna, korta chinos
källa

För att se mer uppfriskande och mysig ut, här är en street outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en vit ärmlös blus med subtila blommiga detaljer. Kombinera toppen med ett par ljusgröna chino-joggare. Använd vita loafers för att slutföra kläderna.

Ljusblå oversize-skjorta med svarta joggbyxor

ljusblå oversized skjorta med svarta joggerbyxor
källa

Här är ett väldigt intressant sätt att bära en överdimensionerad skjorta. I det här fallet bärs den ljusblå och vita randiga överdimensionerade skjortan som en dold skjorta istället för en pojkvänskjorta. Ett par svarta chinos och svarta spetsiga skor är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Mörkblå, beskurna chinos med en vit blus

Mörkblå, korta chinos med en vit blus
källa

För att uppnå detta enkla och snygga utseende kan du helt enkelt bära en vit knäppt blus till toppen och para ihop den med beskurna marinblå chinos. För att få skorna att se mer ungdomliga och underskattade ut, kan du bära ett par ljusrosa och vita lågkonverse för att komplettera det minimala utseendet.

Ärmlös blus med marinblått och rött tryck och blå chinos

ärmlös blus med marinblått och rött tryck och blå chinos
källa

För att uppnå detta härliga utseende kan du bära en ärmlös marinblå och röd blommig topp och para ihop den med ett par marinblå chinojoggare. För skorna, ha ett par svarta ankelremmar med öppen tå för att se smala och ladylike ut.

Blå och vit randig skjorta med marinblå joggerchinos

blå och vit randig skjorta med mörkblå joggerchinos
källa

Detta är en väldigt snygg och något unisex business casual outfit som gör det enkelt för dig att sticka ut från mängden. För att forma det här utseendet, använd bara en marinblå och vit randig skjorta med knappar ner och ett par marinblå chinojoggare. Bär ett par silver metalliska loafers för skorna för att slutföra outfit på ett glänsande sätt.

Här är chino jogger outfit idéer som hjälper dig att se snygg och naturlig ut. De flesta av dessa kläder kommer inte riktigt att få dig att sticka ut, men de kan få dig att se riktigt bra ut på ett iögonfallande sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*