Hur man bär Chiffon Blazer

Hur man bär Chiffon Blazer

En blazer ger ofta din outfit en elegant och tuff känsla. Det är därför det är en bra idé att ha en kavaj som en del av din arbetsdräkt. Det kan få dig att se ut som en professionell arbetande kvinna med en tuff attityd. Men för vissa av er kanske det inte passar din karaktär så bra om du inte har den uthålligheten i din karaktär. Oroa dig inte, du kan tona ner ditt utseende genom att bära något lite mer feminint: chiffongblazern. Att forma en chiffongkavaj är dock inte lika lätt som att utforma en typisk kavaj. På grund av detta har jag sammanställt några av de bästa idéerna för chiffongblazerkläder som du kan använda som referens. Låt oss titta på dem nu.

Vit chiffongkavaj med svart topp och gula shorts


källa

Jag börjar listan med några ljusa färger bara för att få din uppmärksamhet. Bär en svart t-shirt med en vit chiffongblazer för toppen. Koppla ihop dem med citrongula shorts och vita klackar. Denna outfit fungerar inte riktigt för de flesta jobb om du inte arbetar i Silicon Valley-miljö. Byt ut de gula shortsen med längre vita shorts eller en vit kjol som passar de flesta jobb.

Maxi chiffongkavaj med vit västtopp och jeans

Maxi chiffong blazer vit väst jeans
källa

Denna outfit är en snygg street outfit som kan bäras för avslappnade hangouts. Bär bara en vit västtopp med jeans och grå mockaklack. Lägg sedan den grå maxi chiffongblazern över alla delar.

Svart överdimensionerad chiffongkavaj med vit t-shirt och kjol

svart chiffong blazer överdimensionerad vit t-shirt
källa

Detta är en outfitidé som innehåller en överdimensionerad kavaj. Låt dig inte luras av namnet och tro att en överdimensionerad kavaj kan dölja en överviktig kropp. En överdimensionerad kavaj ser faktiskt bättre ut på magra människor och kommer sannolikt att se tjock ut för andra. För att uppnå detta snygga utseende, använd bara en vit tryckt t-shirt och vit kjol med en svart överdimensionerad chiffongblazer.

Vit chiffongkavaj med svart linne och smala jeans

vit chiffong blazer svart linne
källa

Ett sätt att vardagligt utforma en chiffongkavaj är att få den att se ut som om du skulle utforma en typisk kavaj. Använd till exempel en vit chiffongblazer med en svart linne, skinny jeans och svarta klackar. Chiffongblazern ger fortfarande outfit en elegant känsla som en typisk blazer, men ger också utseendet en feminin touch.

Rosa kavaj med grå västtopp och silvershorts

rosa chiffong blazer silver shorts
källa

För ett iögonfallande sommarutseende kan du bära denna outfit som använder några vilda färger. Använd en grå västtopp med en rosa chiffongblazer och silvershorts. För skorna rekommenderar jag att du bär antingen vita eller ljusrosa klackar.

Vit chiffongkavaj med en krämfärgad romper

Krämfärgad romper gjord av vit chiffongkavaj
källa

Denna outfit har den perfekta balansen mellan elegans och elegans. De krämfärgade tröjorna ser riktigt bra ut när du bara kombinerar dem med bara klackar. Den vita chiffongblazern ger outfit mer djup och förvandlar denna casual outfit till en business casual outfit.

Vit halvärmad kavaj med röda läderjackor

vita chiffongblazar med halva ärmar, röda läderjackor
källa

För en figur-kramande look kan du bära en grå t-shirt och en vit chiffongblazer med halva ärmar och en smal passform för toppen. Lägg till ett par röda läder leggings och ljusrosa klackar till ekvationen.

Vit ärmlös chiffongblazer med västtopp och shorts

vita ärmlösa shorts med chiffongblazerväst
källa

Det finns faktiskt något som kallas en ärmlös kavaj. Du kan tolka det som en väst. Men det spelar ingen roll vad du kallar det. Låt oss se hur du kan utforma det. För toppen, bär en vit västtopp över en gul västtopp så att lite gul sticker ut. Bär den vita ärmlösa chiffongblazern över den vita västtoppen. Gör din outfit komplett med vita jeansshorts och öppna klackar.

Grön kavaj med grå västtopp och jeansshorts

grön chiffong blazer grå vest topp jeansshorts
källa

Du kan också använda en chiffongblazer för att para ihop med en sexig västtopp för den effekt att du ser den nu. Vissa kan faktiskt se mer sexiga ut än detta utan blazern. För att uppnå utseendet, använd en grå västtopp med scoop-hals och en grön chiffongblazer. Bär denimshorts och hälklackade sandaler för att komplettera utseendet.

Lång, ljusgul chiffongkavaj med halvtransparent skjortklänning

lång ljusgul chiffong blazer skjortklänning
källa

Detta är en mycket trevlig och feminin chiffongdräkt. Bär bara en vit halvskinnskjorta med en lång ljusgul chiffongblazer. Nakna klackar skulle vara det perfekta valet för skorna. Det är fantastiskt hur två enkla delar kan skapa ett så anmärkningsvärt utseende.

Vit kavaj med svart västtopp och jeans

vit blazer jeans outfit
källa

Ändå, om du vill uppnå ett något robust utseende som kan uppnås med en typisk kavaj, kan du göra det genom att bära figurkramande föremål som visas med denna outfitidé. För toppen, bära en figur-kramar svart väst topp med en smal passform vit chiffong blazer. Använd skinny jeans och svarta klackar för botten.

Ljusrosa chiffongblazer med svarta skinny jeans

blekrosa chiffongblazer svarta skinny jeans
källa

Här är en bra arbetsdräkt som är väldigt bekväm att ha på sig som en affärsavslappnad outfit. Bär bara en vit V-ringad t-shirt och en ljusrosa chiffongblazer med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar.

Svart halvärmad kavaj med krämfärgad topp och ljusgrå byxa

svarta halvärmade blazer grädde topp grå byxor
källa

För en glamorös och söt look kan du bära en svart chiffongblazer med halva ärmar över en krämfärgad topp. Kombinera dessa bitar med ljusgrå chinos och nakna klackar. Förresten, om du vill lära dig mer om outfitidéer för liknande byxor, bör du kolla in vårt blogginlägg om styling av grå chinos.

Tvådelad uppsättning bestående av en grön chiffongkavaj och shorts

tvådelad grön chiffongblazershorts
källa

Du kanske också vill köpa en uppsättning i två delar som består av en grön chiffongblazer och matchande shorts. Då kan du helt enkelt bära setet med en vit t-shirt och bara klackar.

Förhoppningsvis skulle du vilja ha listan över idéer till chiffongkavajkläder som jag just delade med dig. Prova några av dessa för att lägga till en liten feminin touch till dina relativt seriösa arbetsdräkter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*