Hur man bär Chelsea stövlar

Hur man bär Chelsea stövlar

När någon som drottning Victoria bär Chelsea-stövlar, vet du att de verkligen är värda att ha i din garderob. Historien berättar att Chelsea-stövlar ursprungligen designades bara för drottning Victoria av hennes skomakare J.Spakes-Hall. Och sedan hittade de sig in i modevärlden.

Chelsea stövlar är mycket bekväma. Du kan välja mellan olika typer, t.ex. B. Flat, block eller mittstycke. De kommer dock inte med höga klackar. Varför? För när du bär Chelsea vill du först och främst ha komfort.

Du kan kombinera dem med jeans, byxor, kjolar eller klänningar. Lång historia kort: De går med allt. Regeln för jeans är att de måste vara korta eller med kort fåll. Lägg inte i dina jeans om du inte behöver.

Hur som helst, du kommer att se hur lätt det är att ha Chelsea-stövlar när du ser dessa vackra kläder jag har förberett för dig.

Midikjol är för alla

Chelsea stövlar midikjol
Få liknande glänsande Chelsea-stövlar i läder här
källa
Chelsea stövlar passar bra med midikjolar. Och ännu viktigare, det är en perfekt längd att bära för vardagliga evenemang. Kombinera din beige midikjol med den färgade randiga skjortan och lackläderjackan för ett supermodernt utseende. Det är lätt att komma till och bekvämt att bära.

Leopard gör ett uttalande

Chelsea stövlar leopardmönster
Få liknande leopardtryck chelsea stövlar här
källa
Även om du tänker: denna outfitkombination innehåller för många mönster, men ser ändå underbar ut. Det är ett utmärkt sätt att utforma olika mönster: Chelsea-stövlar med djurtema, blommig halsduk och rutig tröja. Denna outfit är allt annat än tråkig.

Helt svart

Chelsea stövlar allt svart allt
Skaffa en liknande längd svart ullrock här
källa
Jag tycker inte om det när folk säger att svarta kläder är tråkiga eller orsakar sorg. Det är helt enkelt inte sant, eller så behöver det inte vara. Nyckeln finns i detaljerna. Kombinera dina bra Chelsea-stövlar med den svarta kappan och läderjackorna. Gör din outfit komplett med den lilla svarta väskan.

Fluffig tröja

Chelsea stövlar fluffig tröja
Få en liknande vit suddig tröja här
källa
Detta är en fantastisk och ljus outfit att bära på våren eller tidigt på hösten. Den fluffiga tröjan ser väldigt varm ut. Jeansen är raka snitt och ser ganska bekväma ut.
De beige Chelsea-stövlarna är en perfekt kombination med resten av häftklamrarna.

Hunter Chelsea stövlar

Hunter Chelsea stövlar
Få liknande rutiga byxor här
källa
Det här är definitivt en av de mest praktiska sakerna att ha på sig under de regniga höstdagarna! Hunter Chelsea stövlar håller fötterna torra och varma. Du kan nu gå fritt utan att oroa dig för att gå in i en vattenpöl. Bär den med rutiga byxor, den vita knappknappen och den svarta skinnjackan.

Fuskpäls för kalla vinterdagar

Faux päls chelsea stövlar
Få en liknande brun fuskpäls här
källa
När du parar ihop din fuskpäls och Chelsea-stövlar vet du att du kommer att få en vinnande kombination. Förutom att vara väldigt varm och söt, ser den väldigt elegant och parisisk ut. Chelsea lackläderstövlar med klackar är helt fantastiska och kan bäras varje dag. Du kan också lägga till en fedorahatt.

Bomberjacka för ett sportigt utseende

Bomberjacka Chelsea stövlar
Få en liknande brun bomberjacka här
källa
Det fantastiska med Chelsea-stövlar är att de enkelt kan integreras i eleganta men också superavslappnade outfitkombinationer. Det är bara fantastiskt att du kan bära dem med vad som helst.
Kombinera dina svarta Chelsea-stövlar med den eleganta T-skjortan, svarta jeans och olivgrön bomberjacka.

Läder minikjol plus leopardrock

Chelsea stövlar med leopardrock
Skaffa en liknande leopardmantel här
källa
Denna kombination ser väldigt elegant ut. Leopardmantel och minikjol i läder ser supercool ut i kombination. Därför bör du definitivt prova denna outfitkombination. Om du inte är säker på pälsen kan du helt enkelt byta ut den mot den klassiska svarta eller gråa.

Rippade jeans för en kantig look

Chelsea stövlar rippade jeans
Få en grå kavaj med samma längd här
källa
Om du behöver en perfekt avslappnad men ändå mycket kantig outfit, här är ett bra exempel på hur du kan uppnå det. Kombinera dina Chelsea-stövlar i lackläder med kamelrock, svarta jeans och grå stickad tröja. Det ser bra ut varje dag. Lägg till en fedora eller enkel hatt för kalla och blåsiga dagar.

Vita Chelsea-stövlar för män

vita chelsea stövlar
Få en liknande axelväska här
källa
Om du gillar en svartvit stil och älskar att bära tvåfärgade kläder, bör du prova att ha vita chelsea stövlar. De ser ut som män och är lite excentriska också. Med den svarta midikjolen och kavajen kan detta utseende lätt vattnas ner. Runda av det hela med den lilla axelväskan.

Mom jeans är ett måste!

Sticka Chelsea stövlar
Få liknande mamma jeans här
källa
Mamma jeans eller pojkvän jeans är de mest bekväma jeans du kan hitta. De har hög midja, de är inte tunna och de passar perfekt med Chelsea-stövlarna. Du kan också bära den hemma med en överdimensionerad tröja när du kyler framför en TV.

Grå mocka

Mocka Chelsea stövlar
Få liknande grå mocka chelsea stövlar här
källa
Dessa grå mocka chelsea stövlar ser riktigt snygga ut. De är bärbara med nästan vad som helst. I kombination med den svarta midikjolen ser de helt enkelt fantastiska ut. Gå efter en bra grå turtleneck så kan du ha en fantastisk arbetskläderdräkt.

Blazer med bälte för att markera figuren

Bälte Blazer Chelsea stövlar
Få en liknande svart skridskoåkare här
källa
Ett bra sätt att uppnå detta eleganta och eleganta utseende är att koppla ihop din bältekappa med en svart turtleneck och en svart knälång kjol. Det ser väldigt elegant ut och ladylike. Detta kan vara en bra outfit för ett affärsmöte eller en drink efter jobbet med vänner.

Slits kjol och Chelsea stövlar

slits kjol chelsea stövlar
Få en liknande turtleneck här
källa
Om du vill ha en outfit som kan bäras både dag och natt är det här ett bra alternativ för dig. Den slits svarta kjolen ger dig en servering av provocerande och sexigt utseende. Å andra sidan lugnar polotröjan honom som en helt avslappnad outfitkombination.

Jag hoppas att du gillade det här inlägget. Var kreativ och införliva dina egna Chelsea-stövlar i din garderob.

Om du gillar dessa idéer för chelseabootsutrustning, kolla in artiklarna om hur man bär ankelstövlar med jeans och hur man parar ihop och bär korta stövlar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*