Hur man bär Chambray-klänning

Hur man bär Chambray-klänning

För dig som letar efter något avslappnat men ändå snyggt som du kan bära både som en street outfit och som en business casual outfit, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om chambray-klänningen, något som får dig att se bra ut på ett luftigt och avslappnat sätt. De flesta av er borde vara mycket bekanta med de bra sakerna med chambray på grund av förtrogenheten med chambray-skjortan. Jag skulle hävda att chambray-klänningen är ännu snyggare och vackrare. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några härliga chambray-outfitidéer. Låt oss dyka in.

Chambray Belted Shirt Dress med brunt läder axelväska


källa

För att börja med den här listan över snygga och naturliga outfitidéer, ska jag visa dig en affärsavslappnad outfit som kan få dig att se attraktiv och tillgänglig. För att uppnå detta utseende, använd helt enkelt den här ljusblå skjortklänningen med ett chambray-bälte och en brun läderväska. Bär ankelkängor i kamelläder för att komplettera din outfit i stil och elegans.

Chambray mini-insamlad midiklänning med tre kvarts ärm

Chambray mini-rynkad midiklänning med tre kvarts ärm
källa

Detta är en mycket minimalistisk men ändå underbar street outfit som är perfekt för att träffa eller träffa vänner. För att uppnå detta enkla utseende kan du bära en blå chambray-klänning med knappar med tre fjärdedelar och en rynkad midja. Bär en elegant blå kopplingsväska och ljusrosa klackar med öppen tå för en feminin touch.

Blå chambray shift miniklänning med halva ärmar

blå chambray shift miniklänning med halva ärmar
källa

För att se ännu mer ungdomlig och uppfriskande ut, kanske du vill ha en skiftklänning. I det här fallet väljs en blå mini shift-chambray-klänning med halva ärmar för den luftiga shift-klänningen. Använd den med en snygg vit axelväska och vita klackar för att se extra uppfriskande ut.

Chambray miniklänning med V-ringning och handväska i brunt läder

Chambray miniklänning med V-ringning och handväska i brunt läder
källa

För att se superavslappnad ut måste du gå bort från vackra klackar och sandaler. Använd istället vita sneakers för att para ihop med klänningen. Till exempel kan du bära en chambray mini-klänning med V-ringning och en stor handväska i brunt läder. Team dem med ett par lågvita Converse för att se avslappnad och elegant ut.

Militärjacka med chambray-klänning med knappar

Militärjacka med knäppt chambray-klänning
källa

För att se snyggare och lite mer sofistikerad ut, här är en lagrad outfit som du kanske vill prova. Bär en rufsig chambray-skjortklänning och en armégrön militärjacka för denna outfit. Kombinera dem med svarta leggings och knähöga stövlar av brunt läder för att se extra snygga ut.

Chambray bältad skjortklänning med grå läderväska

Skjortklänning med chambray-bälte och grå läderhandväska
källa

Ibland är det detaljerna som kan ta din outfit till en annan nivå. Den lilla detaljen den här gången är det bruna läderbältet. Bär bältet med en knälång chambray-skjortklänning för att se smalare och smartare ut. Bär den med en grå läderhandväska och grå bandiga sandaler för att göra utseendet komplett.

Ljusblå skjortklänning med vit stråhatt

ljusblå skjortklänning med vit stråhatt
källa

För att se uppfriskande och glad ut, här är en outfit som gör just det och som är lätt att ta av. Bär bara en ljusblå chambray-skjortklänning och para ihop den med en vit stråhatt och en stor halmsäck. Använd bruna sandaler för skorna för att göra det luftiga utseendet.

Kamel militärjacka med ljusblå chambray-klänning

Kamel militärjacka med ljusblå chambray-klänning
källa

Nu när vi har tittat på några attraktiva gatukläder, låt oss ta en titt igen på en snygg business casual outfit. Bär en ljusblå skjortklänning med chambray-bälte och en kamel militärjacka för den här looken. Koppla ihop dem med en brun läderhandväska och bruna klackar med öppen tå.

Ljusblå miniklänning med röd och rosa rutig halsduk

ljusblå mini-skiftklänning med röd och rosa rutig halsduk
källa

Detta är en mycket ungdomlig och minimalt ljusblå miniklänning tack vare den enkla och raka designen. För att skapa en affärsavslappnad outfit kan du bära en brun axelväska i läder och en röd och rosa rutig halsduk. Bär ballerinor med leopardmönster för att ge en touch av sofistikering till din outfit.

Använd den med ett långt boho-halsband och en vit stråhatt

lång boho stil halsband och vit stråhatt
källa

Här är en boho-look som är perfekt för dig som vill se luftig och uppfriskande ut för en hangout utomhus. För att uppnå detta utseende kan du bära en blå chambray-skiftklänning med en vit stråhatt. Bär ett långt slankt boho-halsband och bruna stövletter i öppen tå läder för att ta kläderna till nästa nivå.

Chambray skjortklänning med svarta sandaler

Chambray skjortklänning med blå sandaler
källa

Detta är förmodligen ett av de enklaste sätten att utforma en chambray-klänning. För att uppnå detta utseende, använd bara en blå chambray-skjortklänning med långa ärmar och rulla upp ärmarna så att den ser ut som en halvärmad klänning. Koppla ihop den med svarta sandaler och bära en klocka och några armband för att göra outfit mer snyggt.

Chambray shift miniklänning med V-ringning och korta stövlar i brun mocka

Chambray shift miniklänning med V-ringning och korta stövlar i brun mocka
källa

För att uppnå detta minimalistiska men lite sofistikerade utseende kan du bära en otvättad mini-chambray-mantelklänning med V-ringning. Använd en leopardtryckskoppling för att se mogen och chic ut. För skorna kan du bära korta stövlar av kamelmocka för att ge outfit en särskilt feminin och elegant touch.

Ljusblå mini-chambray-klänning med rosa plånbok i läder

ljusblå mini chambray klänning med rosa läderhandväska
källa

För att se uppfriskande och underbar kan du enkelt använda den ljusblå och ljusrosa färgkombinationen. För att applicera det på din outfit kan du bära en ljusblå miniklänning i chambray. Kombinera det med en ljusrosa läderhandväska och ett par ljusrosa sandaler för rem för en feminin och fräsch look.

Tied Midja Mini blå skjortklänning med vit chiffong lång halsduk

Mini skjortklänning med bundet midja och lång halsduk i vit chiffong
källa

För att se snygg och avslappnad kan du välja en blå chambray mini-klänning med knuten midja. Kombinera klänningen med en lång vit och rosa chiffongduk för att se luftigare och mer attraktiv ut. Bär nakna sandaler för skorna för att slutföra kläderna.

Ärmlös chambray skjortklänning med rosa klackar

ärmlös chambray skjortklänning med rosa klackar
källa

Om du har gjort ett försök att komma i form och ha solida armar, här är en outfit som bara är en liten del av ditt resultat. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en ärmlös chambray-klänning. Använd den med rosa klackar och en brun läderhandväska för att göra ditt utseende komplett.

Hoppas att du gillar chambray-outfitidéerna som jag just visade dig ovan. Som du ser kan du bära en avslappnad klänning till jobbet få dig att se glad och luftig ut. Så länge du utformar det rätt kan du definitivt se bra ut på avslappnade fredagar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*