Hur man bär Chambray Jumpsuit

Hur man bär Chambray Jumpsuit

Chambray jumpsuit är en av de saker som många tycker om att glömma men det gör det enkelt att skilja dig från varandra. Det jag älskar mest med chambray-jumpsuiten är att även om det är väldigt iögonfallande ser det faktiskt väldigt naturligt och luftigt ut. Det är inte mycket ansträngande att utforma det. Du måste bara lägga till några detaljer här och där, och resultatet är ofta fantastiskt. Jag ska visa dig några av de bästa idéerna för chambray jumpsuit outfit jag har sammanställt.

Ärmlös chambray jumpsuit med vida ben


källa

Detta är bara en bedårande ärmlös chambray jumpsuit med vida ben. Observera att jumpsuiten redan har en fin detalj i midjebandet. För en redan fantastiskt snygg dräkt som den här, bokstavligen behöver du inte göra mycket för att utforma den. Bara para ihop den med svarta sandaler för att göra det här härliga och luftiga utseendet.

Långärmad chambray jumpsuit med remmar i sandaler

Långärmade sandaler med chambray-överdel och remmar
källa

För ett mer seriöst utseende som passar bättre för jobbet kan du bära långärmad chambray jumpsuit istället. Använd svarta remmar sandaler för att göra utseendet komplett. Så enkelt som denna outfit verkar, är den fortfarande en mycket intressant outfit jämfört med andra typiska affärsmässiga outfits.

Ärmlös chambray overall med rutig halsduk

ärmlös rutad chambray overall
källa

Detta är en mycket snygg ärmlös jumpsuit med vida ben och en avslappnad design med slips i midjan. Lägg till lite mer slumpmässighet genom att bära en rutig halsduk som har samma färg som chambray jumpsuit. Avsluta din outfit med bruna sandaler.

Bär den med en crepe kofta och gräshatt

Chambray jumpsuit kofta gräs hatt
källa

Chambray jumpsuit ser vanligtvis bättre ut utan en jacka, och det är lättare att utforma det på det sättet. Men när vädret blir kallare eller om du bara vill byta kan en jacka definitivt också se bra ut. Denna outfitidé borde ge dig en bra start. Du kan bära chambray jumpsuit med en crepe kofta. Koppla ihop dem med en gräshatt och nakna flip-flops för en mer balanserad outfit.

Bär med vit handväska och klackar

Chambray jumpsuit vita handväskor
källa

Om du tittar noga kan du se att det finns en mycket intressant detalj i denna chambray jumpsuit. Det är en overall med knappstängning. Dräkten använder en naturlig färgkombination av blått och vitt. Den vita delen består av den vita handväskan och klackarna som passar perfekt med chambray-jumpsuiten.

Chambray overall med svart kavaj över axlarna

Chambray jumpsuit svart blazer outfit
källa

I likhet med föregående outfit innehåller denna outfit också en chambray jumpsuit med knappfästning. För en snygg touch, dra i en svart kavaj över axlarna. Att ha vita blommiga klackar som visas på bilden är ett kreativt och lyckligt val av skor.

Bär med grön diskett hatt

grön floppy hatt chambray jumpsuit
källa

Denna chambray jumpsuit har en elastisk design med ett knytband i midjan som skiljer topp och botten. Det är nästan som att bära en chambray-västtopp och vida jeans. För att komplimangera denna lekfulla outfit kan du lägga till ett annat intressant objekt i den gröna disketten. Enkelt slitna kala sandaler kompletterar det uppfriskande utseendet.

Chambray jumpsuit med vida ben och vit lång väst

Chambray jumpsuit med vida ben, vit lång väst
källa

Efter att ha visat att en jacka kan se ganska bra ut med en chambray jumpsuit, ser det ut som att en väst passar bra med jumpsuiten också. Till exempel består denna outfit av en bred chambray jumpsuit, högklackade sandaler och en vit lång väst.

Använd den med en vit kavaj och en vit stickad halsduk

vit blazer stickad halsduk chambray jumpsuit
källa

Dräkten är en fantastisk demonstration av hur man använder skikttekniker för att skapa ett snyggt utseende. För att uppnå detta härliga utseende, använd axelbyxan chambray. Bär sedan en lång vit stickad halsduk och lägg den över jumpsuiten. Bär en vit kavaj som det översta lagret. Bär bruna remmar sandaler för att komplettera detta fantastiska utseende. Användningen av färg och lager är bara fantastiskt för denna outfit. Det här är lätt min favoritidé på listan.

Långärmad chambray-jumpsuit med ballerinor

Långärmad chambray jumpsuit ballerina
källa

Designen på denna långärmade chambrayoverall är mycket mer avslappnad. Till exempel har den framfickorna som du vanligtvis hittar i jeansskjortor. Ett bra sätt att utforma det är att helt enkelt bära det med balettlägenheter och hålla utseendet enkelt och rent. En enkel frisyr som den på bilden passar underbart med denna outfit.

Bär med statement bälte & boho sandaler

Chambray jumpsuit uttalande bälte sandaler
källa

Om du vill klä dig på en chambray jumpsuit. Denna outfit är förmodligen så nära som möjligt. Använd den ärmlösa chambray-jumpsuiten med ett brett, guldfärgat bälte och nakna sandaler. En svart handväska och solglasögon skulle definitivt hjälpa till att skapa detta aggressiva utseende.

Otvättad chambray overall med gräshatt

otvättad chambray jumpsuit gräs hatt
källa

Här är ett trädgårdsutseende som är perfekt för en vårfotografering utomhus. Den otvättade chambray-jumpsuiten är en himmelblå artikel som passar perfekt med naturen. Koppla ihop den med andra uppfriskande bitar som en gräshatt och vita sandaler.

Jumpsuit med vidben, svart kavaj och gräshatt

Jumpsuit med vida ben, svart kavaj, gräshatt
källa

För ett konstnärligt utseende kan du bära beskuren chambray-jumpsuit med breda ben, en svart kavaj och sandaler. Lägg till en konstnärlig touch på kläderna genom att bära en gräshatt.

Av axeln chambray overall med remmar sandaler

off-the-shoulder chambray jumpsuit strappy sandaler
källa

Chambray jumpsuit kan också få dig att se sexig ut. Bär till exempel denna chambray jumpsuit utan axel för att visa upp dina vackra axlar och krageben. För att se mer luftig ut kan du bära nakna sandaler. Denna minimala outfit är bara så underbar och reserverad sexig.

Bär med en lång rutig ullrock

Övergripande lång rutig ullrock
källa

Här är en annan outfitidé som utforskar vilken jacka du ska ha på dig med en chambray jumpsuit. För denna klädsel är svaret den långa grå och vita rutiga ullrock. De röda ballerinorna passar bra till kläderna.

Svart skinnjacka med chambray jumpsuit

svart läderjacka chambray overall
källa

Den svarta skinnjackan är så mångsidig att det inte är någon överraskning att den ser bra ut med en chambray jumpsuit. Använd jumpsuit och läderjacka med vita lägenheter för en snygg och minimalistisk outfit.

Efter att ha delat några av de bästa idéerna med chambray jumpsuit-outfit med dig, hoppas jag att du verkligen kommer att prova några av kläderna. Det är jättekul att lägga till mer variation i dina vardagliga kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*