Hur man bär casual loafers

Hur man bär casual loafers

I många fall får du bära ett par dig snygg och seriösare också. Idag ska jag visa dig den andra sidan. Om du väljer ett par avslappnade tofflor och kombinerar dem med rätt bitar kan du se avslappnad, luftig och ungdomlig ut medan du fortfarande ser snygg ut. Det som är väldigt intressant är att för att göra det kan du behandla dem ungefär som canvas slip-on-skor, vilket innebär att du helt enkelt kan kombinera dem med smala jeans med manschetter eller shorts och en fin topp för en cool look. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några riktigt fina avslappnade tofflor-idéer för att visa dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart t-shirt med blå mamma-jeans och avslappnade tofflor


källa

För att starta den här listan med outfitidéer, låt mig visa dig en riktigt avslappnad outfit så att du förstår hur avslappnad du kan se ut med tofflor. För att slutföra denna outfit, slå en svart t-shirt med blå mamma jeans. Bär dem med ett par avslappnade svarta läderskor för ett rent utseende.

Vit t-shirt med svarta skinny jeans med fotled och avslappnade tofflor i brunt läder

vit t-shirt med svarta skinny jeans med anklar och avslappnade tofflor i brunt läder
källa

Vanligtvis kommer casual tofflor i svart. Men den här gången tittar vi på dessa mer unika bruna. För att uppnå detta snygga och enkla utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med svarta skinny jeans. Kombinera dessa bitar med ett par avslappnade bruna läderskor för en snygg och unik touch.

Mörkblå långfodrad kappa med svarta jeans och avslappnade tofflor

Mörkblå långlinnerock med svarta jeans med muddar och avslappnade tofflor
källa

Låt oss titta på det här coola och mörkblåa utseendet. Bär en blå topp med en mörkblå långfärgad ullrock för toppen. Koppla ihop dem med svarta muddade jeans. Bär ett par svarta loafers med låg topp för skorna för att slutföra det rena utseendet i stil.

Grå, ribbad, tjock tröja med svarta, avslappnade tofflor

blå, ribbad, tjock tröja med svarta, avslappnade tofflor
källa

För en mysigare look kan du bära en mörkgrå tjock ribbstickad tröja med en ljusgrå långstickad halsduk för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med höga muddar för att se smala och långa ut. För skorna, ha ett par svarta läderskor för att se snygga ut.

Vit tröja med avslappnad passform med svarta vaxade jeans och casual mocka tofflor

vit, löst sittande tröja med svarta vaxade jeans och casual mockaskor
källa

Det här är en riktigt enkel outfit. Med denna outfit kan du verkligen se skillnaden som ett par casual loafers kan göra för din outfit. Denna outfit skulle inte vara nästan lika snygg om tofflorna ersattes med sneakers. Bär en avslappnad vit tröja med svarta maxedjeans för resten av outfit.

Lila jeansjacka med beskuren tröja och tofflor

lila jeansjacka med beskuren tröja och tofflor
källa

Detta är en elegant och lågmäld sexig outfit som kan vara en affärs casual outfit. För att forma det här utseendet, använd en vit beskuren tröja med en lila jeansjacka. Kombinera dem med damaskar i svart läder. För skorna, ha på dig ett par avslappnade lila mockaskinn för att komplettera utseendet.

Svart bomberjacka med grön minikjol och läderskor

svart bomberjacka med grön minikjol och läderskor
källa

En annan artikel som får dig att se mer avslappnad ut är bomberjackan. I det här fallet kombineras en svart bomberjacka med en vit blus och en grön minikjol. Koppla ihop dem med en mörkgrön filthatt och ett par avslappnade svarta läderskor för att se snyggare och konstnärligare ut.

Vit spets topp med svart höghöjd minikjol och avslappnade skor

vit spets topp med svart höghöjd minikjol och casual skor
källa

Det här är en outfit som gör att du lätt ser smal och lång ut. Använd en kortärmad vit spetsblus för toppen. Koppla ihop den med en svart mini-spetskjol med hög midja. Bär ett par svarta läderskor och en stor svart floppy-hatt för att göra det här fantastiska utseendet.

Svart skjorta med knappar med ljusblå mamma-jeans och avslappnade tofflor

svart skjorta med knappar med ljusblå mamma jeans och casual tofflor
källa

För att uppnå det lite pojkaktiga utseendet kan du bära en avslappnad svart skjorta och ljusblå ankelmamma jeans. Bär ett par svarta läderskor för att se snygga och avslappnade ut. För att lägga lite trevligare till denna outfit kan du lägga till en liten vinröd färgad axelväska till mixen.

Svart stickad tjock tröja med mörka jeans och läderskor

svart, grovstickad tröja med mörka jeans och läderskor
källa

För att forma denna subtilt lagrade outfit kan du bära en ljusgrå chambrayblus och toppa den med en svart stickad tröja. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta fritidsskor för att avsluta din outfit i stil. Du kan till och med lägga till en svart kavaj för att minska den här looken.

Svart tröja med vit knäppt skjorta och en rodnande rosa kopplingsväska

svart tröja med vit skjorta och rodnande rosa koppling
källa

Här är en bra demonstration av hur du kan använda lager för att få dig att se snyggare ut. För att uppnå detta enkla svartvita utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en svart tröja över den och låta skjortans fåll kika ut. Kombinera dem med svarta skinny jeans, svarta tofflor och en rosa fuskpälskoppling.

Blush rosa lång yllekappa med manschetterade vita jeans

Blush rosa lång ullrock med vita manschettknappar
källa

För att se mer ladylike ut, kan du bära en grå tröja med rund hals och en rodnande rosa longline-kappa i toppen. Kombinera dem med vita manschetter med smal passform. Ett par svarta casual loafers och en svart smart koppling är ett utmärkt sätt att avsluta ditt utseende.

Grå t-shirt med beskurna blå jeans och avslappnade svarta tofflor

grå t-shirt med beskurna blå jeans och avslappnade svarta tofflor
källa

För att se riktigt enkelt och avslappnat kan du helt enkelt ha på dig en grå t-shirt med smala, beskurna blå jeans. Lägg till ett par svarta loafers och en svart och senapskoppling för att göra detta till en attraktiv outfit.

Ljusblå peplum klockärmad blus med svarta casual loafers

ljusblå peplum klockärmad blus med svarta casualskor
källa

För ett luftigt och uppfriskande utseende kan du bära en himmelsblå peplum-topp med en klockhylsa. Koppla ihop den med blå ankeljeans med muddar och svarta loafers. Lägg till en svart filthatt i ekvationen.

Hoppas att du tycker om de avslappnade idéerna för tofflor som jag just delade med dig. Nästa gång du vill se mer avslappnad och snygg ut, kom ihåg att de vita sneakersna inte är ditt enda val.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*