Hur man bär Cashmere Wrap

Hur man bär Cashmere Wrap

Jag älskar föremål som du bara kan sätta över vilken avslappnad klädsel som helst och som förmodligen skulle göra en trevligare. Dessa artiklar innehåller en lång lista som koftan, axelryckningen, halsduken och mer. Idag ska jag prata specifikt om en annan av dessa magiska föremål, nämligen cashmere wrap. Det kanske inte verkar så bekant för dig, men du kan faktiskt se dem hela tiden. Låt oss kolla in idéerna nedan för kashmirpaket nedan för att se om någon av dessa kläder passar dig.

Ljusblå kashmiromslag med vit t-shirt och jeans


källa

Som tidigare nämnts kan du helt enkelt sätta en cashmere wrap över den casual outfit du har på dig och förvänta dig ett bra resultat. Till exempel är här en mycket typisk casual outfit som består av en vit T-shirt, blå skinny jeans och ett par ljusrosa läderstövlar. Lägg till en ljusblå cashmere wrap till mixen så att outfit ser snyggt och feminint ut.

Kamel cashmere wrap med vit knapp upp skjorta

vit skjorta med kamel cashmere wrap
källa

Här är en lite mer formell outfit att ha på kontoret som en casual casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt lägga en kamel cashmere wrap på en vit knappad skjorta. Avsluta denna outfit med marina skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar.

Grå kashmiromslag med marinblå maxiklänning

grå kashmirmarinblå maxiklänning
källa

Du kan inte bara kombinera en kashmiromslag med jeans och byxor utan också med klänningar. För att till exempel uppnå ett uppfriskande och luftigt utseende kan du kombinera en grå kashmiromslag med en mörkblå maxiklänning. Para ihop dem med nakna sandaler för att se ännu mer ladylike ut.

Vit omslag med en svart penna kjol

vit wrap svart penna kjol
källa

För dig som älskar att bära en enkel svartvit outfit för jobbet, här är en som har en liten twist. Du kan uppnå det här utseendet genom att bära en vit blus, svart pennkjol och ljusrosa spetsiga tåklackar som vanligt. Bär nu en vit kashmirärm som gör denna ointressanta outfit mer intressant och unik.

Använd den med en grå v-ringad tröja och blå skinny jeans

grå V-ringad tröja, blå skinny jeans
källa

För en ungdomlig och avslappnad look kan du välja en vit lång kashmirärm. Kombinera den med en grå v-ringad tröja och blå skinny jeans. Komplettera kläderna med vita sneakers eller en svartvit vit toppkonversation för att se uppfriskande och energisk ut.

Grå kashmiromslag med knappar

grå cashmere wrap med knappar
källa

Det här är ett väldigt snyggt grått kashmirfodral som kommer med knappar för att förhindra att det glider av axlarna. Knapparna är inte bara funktionella, de erbjuder också de snygga små detaljerna som gör outfit mer attraktivt. Koppla ihop omslaget med en vit t-shirt, svarta skinny jeans och svarta ballerina-lägenheter för att komplettera detta superchika utseende.

Randig kashmirfransomslag med vit blus och jeansshorts

Crepe cashmere fransad wrap vit blus denim shorts
källa

Ett sätt att få dina ben att se långa och vackra ut är att ha på sig en lång kofta med minishorts. Den här gången byts den långa koftan ut med en crepe-kashmir-fransomslag för att uppnå samma effekt. Kombinera den med en vit blus och blå mini-jeansshorts. Bär nakna sandaler för att slutföra kläderna på ett uppfriskande sätt.

Använd en marinblå och ljusrosa kashmirplast som klänning

Marinblå och ljusrosa kashmiromslag som klänning
källa

Detta är ett mycket intressant försök att bära en mörkblå och rosa cashmere wrap som en miniklänning. Du kan faktiskt ha en svart slip-miniklänning i omslaget. Para ihop omslaget med ett par bruna lårhöga mockaskor för att se feminina och eleganta ut.

Grå omslag med svart topp och mörkblå skinny jeans

mörkblå skinny jeans med grå wrap svart
källa

För en väldigt lågmäld men ändå anständig klädsel, använd helt enkelt en svart tröja med en grå kashmirplast på toppen. Kombinera dem med marina skinny jeans och svarta läderstövlar för en snygg twist.

Grå omslag med vit skjortklänning

grå vit skjortklänning
källa

För en vacker och flickaktig look kan du bära den här vita långärmade skjortklänningen med rynkad midja. Kombinera den med en grå kashmirärm för att se mer feminin och ömtålig ut. Ett par svarta mockaskinn och en vit kopplingshandväska är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Color Block Long Cashmere Wrap med en grå turtleneck

Color block lång kashmir wrap grå turtleneck
källa

För dig som älskar att bära sköldpaddan är det här ett bra sätt att utforma den. Du kan helt enkelt ha på dig en grå turtleneck med en figur-kramande passform med korta blåa skinny jeans. Täck dessa bitar med ett långt block av kashmirfärg. Bär ett par svarta mockasko stövlar med skorna för att ge extra stil till kläderna.

Lång wrap med vit T-shirt och blå skinny jeans

Lång wrap vit t-shirt blå skinny jeans
källa

Här är ett utmärkt exempel på hur en cashmere wrap kan göra en mycket typisk och ointressant casual outfit till en vacker och unik. Med omslaget är detta i grunden en avslappnad outfit som består av en vit t-shirt, blå skinny jeans och vita sneakers. Med en lång vit cashmere wrap ser outfiten vacker och uppfriskande ut.

Cashmere wrap med grå joggbyxor

grå cashmere joggbyxor
källa

Detta är ett mycket intressant experiment som försöker sätta ihop ett par gråa svettbyxor med en grå cashmere wrap. Denna outfit ser kanske inte lika vacker ut som andra kläder på den här listan, men det är verkligen lekfullt och kreativt. Du kan helt enkelt para ihop dessa bitar med en vit t-shirt och vita sneakers för att slutföra kläderna.

Vit kashmiromslag med polotröja & jeans

vita cashmere wrap polo jeans
källa

Här är en liten variation på den avslappnade och uppfriskande kombinationen av vit t-shirt och blå jeans. Den här gången kombineras det vita kashmiromslaget med en vit polotröja istället. Bär vita sneakers för att komplettera den ungdomliga och uppfriskande outfit.

Grå kashmir wrap med mörkblå skinny jeans och klackar

grå cashmere wrap mörkblå skinny jeans
källa

För ett snyggt men diskret utseende kan du bära en mörkgrå kashmiromslag med en ljusgrå t-shirt för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och burgundy mockaklackar för att ge utseendet en feminin touch.

Hoppas att du gillar de idéer om kashmirpaket som jag delade med dig ovan. Om du gillar den här typen av blogginlägg kanske du också vill kolla in andra liknande inlägg som du kan hitta på den här webbplatsen. Ha kul att styla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*