Hur man bär Cashmere-tröja

Hur man bär Cashmere-tröja

När det gäller tröjor finns det huvudsakligen två typer: den stickade tröjan och kashmirtröjan. Det senare låter kanske inte så bekant för dig, men det finns faktiskt överallt. Det är i grunden den mysiga tröjan du ser som är gjord av ullliknande tyg. Det är en stor fördel att bära kashmirtröjan. Det är vanligtvis inte så tjockt och därför inte så tjockt. Det har fortfarande den mysiga känslan som bara en tröja kan ge. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt bra idéer för kashmirtröja för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå kashmirtröja med mock-halsringning och mörkblå skinny jeans med muddar

grå cashmere tröja med mock hals och mörkblå skinny jeans med manschetter
källa

Låt mig börja den här listan över mysiga och uppfriskande outfitidéer med en enkel och snygg outfit som du kan ha på dig som både en casual casual outfit och en street outfit. Bär en grå kashmirtröja med en uppstående krage på toppen. Kombinera den med marinblå mager jeans och svarta balettlägenheter för ett enkelt och enkelt sätt att komplettera outfit.

Vit, tjock kashmirtrösklänning med halsringning och höga stövlar


källa

Precis som en stickad tröja klänning, kan en cashmere tröja klänning få dig att se väldigt vacker och attraktiv. Till exempel är här en vit miniklänning i kashmirtröja med en halsringning som ser helt underbar ut. Koppla ihop den med strumpor och ett par mockaskinn med kamel över knäna för att se feminina och snygga ut. Lägg till en marinblommig kopplingspåse för att komplettera utseendet.

Marinblå ullkavaj med kashmirtröja och rutig minikjol

Mörkblå ullkavaj med kashmirtröja och rutig minikjol
källa

Här är en glad och mysig outfit som är lätt att göra utmärker sig från mängden på ett kontor. På toppen bär du en grå kashmirtröja med en mörkblå ullrock. Kombinera den med en mörkblå och grå rutig ull minirater kjol. För resten av kläderna, bär svarta leggings och ett par svarta mockafotstövlar för att komplettera klädseln på ett elegant och feminint sätt.

Grå V-ringad tröja och vita slim fit-jeans

grå tröja med V-ringning och vita slim fit-jeans
källa

För att forma denna enkla grå och vita outfit perfekt för avslappnade fredagar kan du bära en grå kashmir-V-ringad tröja med en avslappnad passform som kärnan i din outfit. Koppla ihop den med vita slim fit-jeans med muddar och ett par grå mockaskinn. Bär en ljusgrå läderhandväska för att se mysig och elegant ut.

Blushrosa kashmirtröja med halv ärm och blå jeans med hög midja

rodnande rosa kashmirtröja med halv ärm och blå jeans med hög midja
källa

För att se mer ladylike ut är det enkelt och naturligt att lägga till ett rosa element i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en rödrosa tröja med halva ärmar gjorda av kashmir. Kombinera det med ett par blå höghus, slim-fit ankeljeans. Bär ett par svarta klackar med mockaskinn för att göra din outfit elegant.

Blushrosa tröja med leopardmönstrad halsduk

rodnadströja med halsduk och leopardmönster
källa

Här är ett ganska unikt och sofistikerat utseende som är speciellt för dig som gillar leopardtryck. Bär i detalj en rodnande rosa kashmirtröja med en svart och vit leopardtrycksduk för toppen. Koppla ihop dem med gråblå rippade jeans och korta mocka stövlar med svarta kilar för att se snygga och unika ut.

Ljusgrå långfodrad ullrock med kashmirtröja med vattenfallshalsringning

Ljusgrå ulljacka med lång linja och en kashmirtröja med vattenfallshalsring
källa

Här är en väldigt snygg, skiktad outfit som har mycket pojkvänstil. För att skapa lagren, använd en lång kashmirtröja med en grå kåpan över en vit och grå rutig längre pojkvänströja. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en lång ullgrå kappa. Bär ljusblå kraftigt rippade slim fit jeans och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Svart tröja med halsduk med leopardmönster och ljusblå jeans

svart tröja med halsduk med leopardmönster och ljusblå jeans
källa

Här är en mycket unik och iögonfallande outfit. Bär en svart cashmere-tröja med löst passform och en halsduk i svartvitt leopardmönster. Team dem med ljusblå rippade skinny jeans och ett par kamouflage ankelstövlar för en lite ungdomlig twist.

Ljusgrå, figurkramande kashmirtröja med röd veckad minikjol

Ljusgrå, figurkramande kashmirtröja med röd veckad minikjol
källa

Detta är en mycket snygg och unik outfit som du definitivt kan ha på dig på kontoret, särskilt på avslappnade fredagar. Bär en ljusgrå kashmirtröja till toppen. Koppla ihop den med en röd veckad kjol. Ett par svarta leggings och ett par grå mocka ballerina lägenheter kommer att avsluta utseendet.

Grå tröja med svarta leggings

grå tröja med svarta leggings
källa

Detta är en minimal outfit som kan få dig att se reserverad sexig ut. Hemligheten är den grå kashmirtröjan som låter dig naturligt visa lite hud. Kombinera toppen med svarta leggings för att se långa och smala ut. Håll kläderna enkla genom att bära ett par svarta balettlägenheter.

Grå mock-tröja med knälång kjol

grå tröja med ståkrage och knälång kjol
källa

För att forma denna eleganta och mysiga business-casual outfit kan du bära en ljusgrå kashmirtröja med en uppstående krage. Koppla ihop den med en ljusgrå, rak skärning, knälång ullkjol. Ett par ljusgrå ballerina-lägenheter för dina skor för att skapa en helt grå outfit. Du kan bära en svart läderhandväska för att lägga till lite färgkontrast.

Grå långärmad kashmirtröja med rund halsringning och svarta skinny jeans

grå långärmad kashmirtröja med rund halsringning och svarta skinny jeans
källa

För att skapa detta avslappnade och lättillgängliga utseende kan du helt enkelt välja en grå kashmirtröja med rund hals. Koppla ihop den med svarta skinny jeans för att se ren och tunn ut. Bär ett par svarta balettlägenheter för skorna för att hålla det minimala temat konsekvent.

Vit Mock Neck Ärmlös Cashmere Longline-tröja med leggings och stövlar

vit ärmlös tröja i cashmere med lång linne med ståkrage, leggings och stövlar
källa

För att uppnå detta konstnärliga svartvita utseende kan du bära en vit ärmlös kashmirtröja med mock hals och långa leggings. Lägg till ett par svarta mockaskinniga stövlar i ditt utseende.

Här är kashmirtröja-idéerna som jag vill prata om. Det här är några mycket bra alternativ till dina vanliga stickade tröjor. Du behöver inte välja mellan de två typerna av tröjor. Båda har sina fördelar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*