Hur man bär Cashmere Scarf

Hur man bär Cashmere Scarf

Mycket ofta, särskilt på hösten och vintern, kan du bara bära en halsduk med vad du än har och omedelbart förvandla din outfit till en mer snygg och feminin. Idag ska jag prata om en mycket specifik typ av halsduk, cashmere-halsduken. Även om det kanske inte låter så bekant, ser du det hela tiden. Den har en struktur som ligger mellan den mjuka och släta ullhalsduken och den grova linneshalsduken. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några riktigt fantastiska idéer om kashmir-halsduk. Låt oss titta på dem nu.

Grå kashmir halsduk med läderjacka och midi-tröja klänning


källa

Det är ingen överraskning att en halsduk ser bra ut med en svart skinnjacka. Detta gäller alla typer av halsdukar, särskilt kashmirdukar, vars struktur är lite tuffare än läderjackan. Du kan till exempel helt enkelt kombinera en grå kashmir-halsduk med en grå midiklänningsklänning, svart skinnjacka och vita sneakers för att skapa en snygg streetoutfit.

Vit kashmir halsduk med en grå lång ullrock

vit kashmir halsduk grå lång yllekappa
källa

Naturligtvis ser en kashmirduk inte bara bra ut med en klänning utan också med jeans och byxor. Du kan till exempel ha på dig en vit kashmirduk med en vit t-shirt och en lång grå ullrock. Koppla ihop dem med blå ribbade och beskurna skinny jeans och ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera denna outfit som ser både snygg och feminin ut.

Vit kashmirduk med svart tröja och grå väst

vit kashmir halsduk svart tröja grå väst
källa

För en snygg och damliknande skiktad outfit kan du bära en grå huva över en svart tröja och senare en vit kashmirduk för att komplettera toppen av outfit. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera outfit på ett mörkt och snyggt sätt.

Använd den med en vit teddyrock och smala jeans

Smala jeans i en vit nallejacka
källa

Här är en ganska helt vit casual casual outfit som får dig att se glad ut på jobbet. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit linneblus med en vit teddyrock och en vit kashmirduk. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och en vit högkonversation för att se mer ungdomlig och avslappnad ut.

Vit kashmir halsduk med grå tröja och svarta leggings

vit kashmir halsduk grå tröja svarta byxor
källa

För ett mycket avslappnat och lite sportigt utseende kan du helt enkelt kombinera en grå överdimensionerad tröja med svarta leggings. För skorna kan du bära ett par grå och vita canvas sneakers för att se avslappnad och energisk ut. För att förvandla denna avslappnade outfit till en mer damlig, kan du helt enkelt bära en vit kashmirduk.

Bär den med en vit lång ullrock och smala jeans

vit lång ullrock skinny jeans
källa

Denna outfit är en mer formell arbetsdräkt att bära på vintern. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit blus med en ljusgrå kashmirduk och en vit lång ullrock. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och vita spetsiga tåklackar för det nästan helt vita, vackra men ändå professionella utseendet.

Grå kashmirduk med svart skinnjacka

grå kashmir halsduk svart läderjacka
källa

Detta är ett mycket intressant försök att para ihop en svart skinnjacka och grå joggebyxa. Det är alltid svårt att svara om du ska sätta ihop dem. Men den grå kashmir-halsduken här hjälper definitivt till att limma ihop saker bättre. Du kan para ihop dessa bitar med en svart tröja och grå sneakers för att komplettera denna sportiga och coola outfit.

Tiffany Blue Long Wool Coat med Crepe Cashmere Scarf

Tiffany Blue Long Wool Coat Crepe Cashmere Scarf
källa

Att använda färger vackert kan definitivt hjälpa dig att se vackrare ut. Till exempel kan du bära denna unika och eleganta långa yllekappa i tiffanyblå med en slida klänning gjord av crepeull och en crepe cashmere scarf för att se feminin och elegant ut. Koppla bara ihop dem med svarta klackar för att slutföra kläderna.

Använd den med en grå sweatshirtklänning och svart skinnjacka

grå sweatshirt klänning svart skinnjacka
källa

För att uppnå detta superchika utseende kan du bära en grå sweatshirtklänning med en svart skinnjacka. Det hade varit en riktigt snygg och snygg outfit. För att ta denna outfit till en annan nivå kan du bära en grå kashmirduk och ett par svarta mocka över knästövlarna.

Grå midiklänning med röd halsduk

grå maxi tröja klänning röd halsduk
källa

För ett mysigt och ömtåligt utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå miditröja klänning med svarta leggings och svarta mockafotstövlar. För att ge lite ljusstyrka till denna outfit kan du bära en röd kashmirduk med grå ränder.

Krap cashmere-halsduk med en vit mini-klänning för babydoll

Crepe Cashmere Scarf Vit Babydoll Mini-klänning
källa

Här är en super chic outfit att visa upp dina ben med. För att uppnå detta kan du bära en vit babydoll mini chiffongklänning med svart skinnjacka och svarta stövletter i läder. Bär en morotcrepa cashmere-halsduk för att lägga till en feminin touch på kläderna.

Crepe cape med rutig cashmerehalsduk

Crepe Cape Plaid Cashmere Scarf
källa

Ett mycket flickaktigt och vackert sätt att utforma en halsduk är att bära den med en kappa. I det här fallet kombineras en grå rutig kashmirduk med en crepe cape. Bär dem med en grå långärmad t-shirt, svarta leggings och ett par grå mocka över knästövlarna för att komplettera detta unika och vackra utseende.

Crepe halsduk med en grå skinnjacka och en brun slida klänning

Crepe scarf grå läderjacka brun skiftklänning
källa

För en avslappnad och vacker street look kan du bära en brun slida klänning med en grå matt skinnjacka. Kombinera dem med svarta leggings och svarta läderstövlar för en snygg touch. Du kan göra denna outfit ännu vackrare genom att bära en rutig crepe halsduk.

Grå kashmir halsduk med en helt svart outfit

grå kashmir halsduk helt svart outfit
källa

För att se djupt, obetydligt och ändå vackert ut, kan du bära denna nästan helt svarta outfit. För att komplettera denna outfit klädd i en svart slida klänning med en svart lång ullrock, leggings och ett par bruna läder ankelstövlar. Kombinera dem med en grå kashmir-halsduk för att ge en mysig touch till utseendet.

Svart lång ullrock med en grå halsduk

svart lång ull kostar grå halsduk
källa

En typisk vinterdräkt använder ofta färgkombinationen grå och svart. Denna outfit är inte annorlunda, men bitarna fungerar bara underbart tillsammans för att bilda denna fantastiska outfit. I detalj kan du bära en grå tröja med en svart kappa och en grå kashmirduk för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att slutföra outfit.

Grön ribbad tröja med crepe-kashmir-halsduk

grön ribbad tröja crepe kashmir halsduk
källa

För ett mer uppfriskande utseende kan du helt enkelt bära en grön ribbad V-ringad tröja och en crepe cashmere-halsduk för toppen. Använd den med blå skinny jeans och svarta mockaskor för att komplettera det här avslappnade utseendet.

Här är outfitidéerna för kashmirdukar som ser bra ut och är lätta att ta av också. Jag rekommenderar starkt att du provar dessa kläder och ser om de passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*