Hur man bär Cashmere Cardigan

Hur man bär Cashmere Cardigan

För att se avslappnad och uppfriskande är kashmirjackan något som kan hjälpa dig med det och det är väldigt enkelt att ta av den. Till skillnad från koftan du brukar ha på dig när vädret blir kallare, ser kashmirkoftan lite mer formell ut och är perfekt att bära på jobbet. Att bara byta ut din kavaj med en kashmirkofta får dig att se mycket mer jordnära och lättillgänglig ut. Så jag föreslår inte de av er som vill klä sig för att bära det. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med riktigt fina kashmir-cardigan-outfitidéer till dig. Låt oss dyka in.

Ljusgrå kashmirjacka med smala jeans och höga klackar


källa

För att starta den här listan över attraktiva outfitidéer börjar jag med en super chic och snygg outfit för att överraska dig lite. För att uppnå detta affärsavslappnade utseende kan du bära en grå t-shirt med rund hals och grå skinny jeans. Bär en ljusgrå lång kashmirkofta över den. Vik upp den snygga outfit med ett par ljusrosa höga klackar.

Blush Pink Longline Cashmere Cardigan med en vit V-ringad blus

rodnande rosa longline kashmir kofta med vit blus med V-ringning
källa

Här är en annan ganska snygg och elegant outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit tjock V-ringad blus och svarta chinos. Koppla ihop dem med en rodnadrosa lång kashmir kofta för att skapa några underbara lager. För skorna passar ett par ljusrosa spetsiga tåklackar perfekt med resten av kläderna.

Svart kashmir kofta med randig t-shirt och mörka jeans

svart kashmir kofta med randig t-shirt och mörka jeans
källa

Detta är en ännu mer avslappnad outfit som du kanske vill ha på dig för matbutiker eller riktigt avslappnade hangouts. Till toppen kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en svart kashmirjacka över. Koppla ihop dessa bitar med marina skinny jeans och grå sneakers för att avsluta utseendet snyggt.

Lång kofta med crepe med en grå T-shirt med djup V-ringning och ankeljeans

Långärmad kofta med en grå t-shirt med djup V-ringning och ankeljeans
källa

Om du letar efter en lågmäld outfit att ha på dig för en relativt avslappnad fest, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en vit djup V-ringad t-shirt och en crepe-längd kashmir kofta. Lägg till ett par grå manschettmager jeans och ljusrosa öppen tå i ekvationen.

Ljusgrå midjelång kashmirkofta med ljusrosa blus och läderbyxor

ljusgrå midikashmirjacka med ljusrosa blus och läderbyxor
källa

För att se avslappnad och luftig ut är det här en väldigt fin lagerlagring som du kanske vill prova. Bär bara en blekrosa blus med knappar och svarta läderbyxor som kärnan i outfit. Lägg till en ljusgrå långsträckt kashmirkofta och ett par vita Converse för att komplettera utseendet på ett ungdomligt och snyggt sätt.

Camel longline kofta med svartvitt randig tunikatopp

Camel longline kofta med svartvitt randig tunikatopp
källa

För att se snyggare och till och med lite unisex, överväga att bära den här kamellånga kashmirkoftan som är lite överdimensionerad. För resten av utseendet kan du bära en svartvit randig långärmad tunika-topp, marinblå skinny jeans och ett par svarta balettlägenheter för att komplettera detta attraktiva utseende.

Grå kashmir kofta med vattenfall med smala jeans

grå vattenfall kashmir kofta med smala jeans
källa

Att se unik och snygg ut är att ha på sig en kashmirjacka med vattenfall en bra idé. Du kan till exempel para ihop en grå vattenfallströja med en vit t-shirt med rund hals. Koppla ihop dem med grå skinny jeans och grå mockaskor. Lägg till en brun mockakorsväska för att komplettera din outfit med en snygg och ungdomlig touch.

Maxi longline kashmirjacka med en helt svart outfit

Maxi longline kashmirjacka med en helt svart outfit
källa

För att se lång och smal ut kan du kombinera en longline-kofta med andra svarta bitar. Du kan till exempel ha på dig en svart t-shirt med rund hals och svarta jeans med smal passform. Bär en grå kashmir kofta med maximal längd över dessa bitar. Använd ett par svarta läderstövlar för skorna för en snygg touch.

Casual kofta med mörkblå skinny jeans och vit blus

casual kofta med mörkblå skinny jeans och vit blus
källa

Detta är en elegant och vacker outfit som du kan bära på jobbet, särskilt på avslappnade fredagar. Som topp kan du bära en vit blus med en grå cashmere casual jacka och en blå och vit halsduk med leopardmönster. Kombinera dessa bitar med marina skinny jeans och ett par kamelballettlägenheter för ett unikt och snyggt sätt att komplettera kläderna.

Maxi grå kashmir kofta med jeansshorts och vita sneakers

Maxi grå kashmir kofta med jeansshorts och vita sneakers
källa

För att dina ben ska se extra långa och smala ut, kan du helt enkelt ha på dig en maxikofta med mini-shorts. I det här fallet väljs en vit T-shirt och mini-shorts i blå denim som ska kombineras med den maxigrå kashmirkoftan. För skorna är ett par vita sneakers perfekt för att hålla denna outfit minimal och ren.

Ljusgrå kofta med svart tröja med rund halsringning

ljusgrå kofta med svart tröja med rund halsringning
källa

För att forma denna avslappnade affärsdräkt kan du helt enkelt ha på dig en svart tröja med rund halsringning och toppa den med en ljusgrå kashmirkofta med en avslappnad passform. För resten av kläderna kan du bära blå slim fit-jeans med ett svart läderbälte. Använd svarta loafers för att göra utseendet komplett.

Stråhatt med en kashmir kofta draperad över axeln och en crop top

Stråhatt med en kashmir kofta draperad över axeln och en crop top
källa

För att forma det sexiga och ungdomliga utseendet kan du bära en vit kort peplum-topp med vita skinny jeans som kärnan i din outfit. Lägg till en grå kort cashmere kofta och drapera den över axlarna för en avslappnad och elegant look. Vik in den här härliga outfit med bruna sandaler och en stråhatt för att se ännu mer uppfriskande ut.

Midi lätt crepe kofta med rutig lång halsduk

Midi lätt crepe kofta med rutig lång halsduk
källa

För att uppnå denna mysiga lager i lager kan du bära en svart bodycon-t-shirt med en lätt crepe longline cashmere cardigan för toppen. För resten av utseendet kan du bära svarta jeans med smal passform, ett par gråa höga klackar och en lång grå rutig halsduk för att komplettera det här tilltalande utseendet.

Hoppas att du gillade de idéer om kashmirjacka som jag just delade med dig. Det finns några underbara och attraktiva kläder som kan få dig att se väldigt vacker och lättillgänglig ut. Testa dem och se hur de passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*