Hur man bär Cape tröja

Hur man bär Cape tröja

För de av er som redan är bekanta med en tröja för att se mysigare och mer tillmötesgående kommer du mycket troligt att vilja gilla dagens tema. Idag ska jag prata specifikt om hur man utformar kapptröjan. Att ha på sig en kappa kan verka som något svårt att ha på sig, men när det är i form av en tröja är det väldigt lätt att ta av. Det coola med det är att du enkelt kan använda det för att bygga upp några snygga och snygga lager. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några av de bästa idéerna för cape-tröja för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå stickad tröja med mock halsringning, vita skinny jeans och höga stövlar


källa

Som du kanske hade förväntat dig kommer du idag se många mysiga kläder byggda runt en grå capetröja. Jag börjar den här listan med ett uppfriskande grått och vitt utseende. Bär en grå kabelstickad tröja och vita skinny jeans för att göra utseendet komplett. Koppla ihop dem med svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att se snygga och feminina ut samtidigt.

Svart capetröja med rutig skjorta och grå beskärda byxor

svart capetröja med rutig skjorta och grå, beskuren byxa
källa

Istället för att skapa ett snyggt och mysigt utseende kan du också skapa ett pojkaktigt och snyggt utseende. Till exempel kan du bära en grå och vit rutig pojkvänskjorta och toppa den med en svart capetröja. För resten av kläderna kan du bära grå bomulls slim fitbyxor och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Grå kabelstickad tröja med infinity-halsduk i fuskpäls

grå stickad tröja med kabelmönster och infinity-halsduk i fuskpäls
källa

För att uppnå detta helt vackra och flickaktiga utseende kan du bära en lite överdimensionerad grå kabelstickad tröja och kombinera den med en matchande grå infinity-halsduk gjord av fuskpäls för toppen. Använd svarta skinny jeans och knähöga stövlar av brun mocka så att dina ben ser extra långa och smala ut.

Svart cape blazer tröja med vit skjorta och smala jeans

svart cape blazer tröja med vit skjorta och smala jeans
källa

För att en ganska kraftfull outfit ska ha på sig som en halvformell affärsdräkt kan du bära en svart cape-blazerjacka med en vit knappad skjorta. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se rena och eleganta ut. Slutligen lägg till en svart quiltad läderkopplingsväska för att se mer elegant och professionell ut.

Turtleneck-tröja med grå kappa och svarta slim fit-byxor

grå cape-tröja med polotröja och svarta slim fit-byxor
källa

För att uppnå detta enkla och mysiga utseende kan du bära en grå kabelstickad sköldpaddshals för toppen. Istället för att ha på dig jeans kan du se lite mer elegant ut med svarta, smala klänningbyxor. För skorna kan du bära ett par grå mockaklackar med spetsiga tår. Slutligen lägg till en rodnande rosa läderhandväska till mixen för en feminin touch.

Gråsvart randig cape med mörkblå skinny jeans med manschetter

grå-svart randig cape med mörkblå skinny jeans med manschetter
källa

För att uppnå detta avslappnade utseende kan du bära en svart och grå randig cape-tröja med en grå stickad tröja som är kärnan i detta stickade-på-stickade look. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par svarta chelsea stövlar i läder för att ge en mer unik och iögonfallande look till denna outfit.

Grå stickad tröja med vida ärmar och vita slim fit-jeans

grå stickad tröja med vida ärmar och vita slim fit-jeans
källa

Av alla färgkombinationer när det gäller att bära kapptröjan, är min favoritkombination väldigt lätt den grå och vita kombinationen eftersom den erbjuder det uppfriskande utseendet som ingen annan kan erbjuda. Som exempel kan du bära en grå tröja med kabel och vita slim fit-jeans. Bär grå mocka höga klackar för att komplettera detta minimalistiska och attraktiva utseende.

Kabelstickad Cape-tröja med stövlar

Kabelstickad cape-tröja med stövlar
källa

Om du nu föredrar ett något mörkare utseende kan du istället använda den grå och svarta färgkombinationen. Du kan också bära en grå collego med kabelmönster och svarta skinny jeans. Koppla ihop dessa bitar med svarta läderknäskor för att få dig att se både snygg och smal ut.

Mörkgrå stickad halsduk med matchande fotkängor i kappa och mocka

mörkgrå stickad halsduk med matchande cape och mocka ankelstövlar
källa

Här är en vacker stickad-på-stickad outfit i grått på grått. Till toppen kan du helt enkelt bära en mörkgrå stickad halsduk med en ljusgrå capetröja. Kombinera dessa bitar med svarta leggings så att dina ben ser extra långa ut. För skorna kan du bära ett par ankelstövlar av kamelmocka för att komplettera klädseln i stil.

Grå stickad tröja över vit långärmad T-shirt

grå kabelstickad tröja över vit långärmad T-shirt
källa

För att forma det flickaktiga och avslappnade utseendet kan du bära en ljusgrå tjock stickad cape-tröja över en vit långärmad tee för att skapa några fina lager. Använd svarta leggings eller svarta skinny jeans med knähöga stövlar av kamelläder. Lägg till en halsduk i päls för att se super chic ut.

Kortärmad capetröja över blå chambray-skjorta

Kortärmad capetröja över blå chambray-skjorta
källa

Här är en mycket trevlig, elegant, avslappnad outfit som är perfekt för arbete eller avslappnade hangouts. För att komplettera detta utseende, lägg en grå kortärmad capetröja över en ljusblå chambray-nedskjorta. Koppla ihop dem med blå slim fit-jeans och svarta balettlägenheter för att hålla kläderna snygga och rena.

Longline Zip Up Cape-tröja med svarta, beskurna jeans

Lång kapptröja med dragkedja och svarta, beskurna jeans
källa

För att uppnå denna enkla och lite konstnärliga outfit kan du bära en unikt designad grå longline cape tröja som sitter avslappnad och har en snygg huva design. Kombinera den vackra toppen med svarta, tunna jeans. För skorna kan du bära ett par silver canvas sneakers för att se ungdomlig och snygg ut. Om du bär den här kläderna på jobbet kan du lägga till en svart läderhandväska för att se elegant och professionell ut.

Hoppas att du tyckte om cape tröja outfit idéer som jag delade med dig ovan. Testa dem och se om de passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*