Hur man bär Cape Coat

Hur man bär Cape Coat

Om du är bekant med barns berättelser, bör du komma ihåg historien om Rödluvan. I berättelsen bär flickan en cape med huva i sin resväska. Vem kan tänka sig att modevärlden har flyttat till en punkt där vi faktiskt kan bära en kappa som en del av våra kläder? Manteln i dagens värld kommer i olika former som mantelklänning och mantelmantel. Idag ska jag gå in på det senare specifikt. Vad du håller på att se är några riktigt trevliga cape outfit idéer. Låt oss hoppa direkt in.

Svart kappa med vit krage och smala jeans


källa

På papper kanske du tror att en mantelrock används främst för att uppnå en lekfull och kreativ outfit. I själva verket kan du bära den som en del av din arbetsdräkt som dessa outfitidéer föreslår. Du kan bara bära en vit knäppt skjorta och en svart kappa. Bär dem med blå skinny jeans och svarta ballerina-lägenheter för att komplettera utseendet.

Grå kappa med svarta leggings & stövlar

grå cape päls svarta leggings stövlar
källa

För en mysigare outfit som du kan ha på dig antingen som street outfit eller som en casual casual outfit kan du helt enkelt ha på dig en grå kappa med en vit skjorta och svarta leggings. Koppla ihop dem med bruna stövlar i mockaknä för en feminin touch. Du kan också bära en grå stickad halsduk för att se snyggare och varmare ut.

Marin cape jacka med vit knapp-up skjorta och blå jeans

Navy Cape Coat White Button Up Shirt Blue Jeans
källa

För en minimalistisk och elegant look kan du bära en vit skjorta med knappar och en lång mörkblå kappa. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och orange klackar med öppet tå för ett färgstarkt och uppfriskande sätt att komplettera outfit. För att se mer elegant ut kan du bära en elegant svart kopplingshandväska med din outfit.

Vit, långärmad, figur-kramande t-shirt med svart kappa

vit, långärmad, figur-kramande T-shirt, svart kappa
källa

Här är ett mycket vackert och flickaktigt utseende som är perfekt för dejting. För att uppnå det här fantastiska utseendet kan du bära en vit smal långärmad t-shirt med en svart kappa. Kombinera dem med svarta leggings och svarta ballerinor. Avsluta med en vit stickad mössa för att ge outfit en fin touch.

Svart kappa med vit topp och läderbyxor

svart cape päls vit topp läderbyxor
källa

För att uppnå ett snyggt och lite unisex-utseende kan du bära en svart kappa med en vit långärmad topp och svarta läderbyxor. Mer exakt ser den svarta kappan mer ut som en svart, överdimensionerad, ärmlös smokingjacka. Det är den främsta anledningen till att denna outfit är så unik. Bär bara svarta ballerina-lägenheter för skorna för att slutföra kläderna på ett enkelt och snyggt sätt.

Bär den med en mörkblå knapp med skjorta och en svart diskett hatt

mörkblå knapp ovanför skjortan svart diskett hatt
källa

Här är en lekfull och konstnärlig nästan svart outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en mörkblå skjorta med knappar och en svart kappa för toppen. Använd svarta skinny jeans med svarta mockaskinnade knähöga stövlar för skinkorna. Slutligen bär en svart floppy hatt för att lägga till den kreativa touchen.

Svart cape kappa med crepe turtleneck

svart cape turtleneck med cape coat
källa

För de av er som behöver fler idéer om arbetsutrustning, här är en annan härlig och unik för dig. För att forma denna outfit kan du bära en figur-kramande crepe turtleneck med en svart kappa på toppen. Bär dem med marina skinny jeans och kala mockaklackar för att komplettera utseendet.

Grå kappa med matchande stickad tröja och minikjol

grå kappa för att matcha minikjol med stickad tröja
källa

Ett sätt att se längre och smalare ut är att optiskt flytta midjan med en kjol med hög midja. Du kan till exempel ha på dig en grå tjock turtleneck-turtleneck och stoppa den i en midjekjol med hög midja och en svart knappknapp. Bär en grå kappa över dessa delar. Ett par svarta mocka över knästövlarna och en grå stickad mössa är ett bra komplement till det här utseendet.

Svart lång kappa med läderjackor och silverkrage

svart lång kappa päls läder leggings silver choker
källa

Ett sätt att klä sig som en minimalist är att använda den svarta och grå färgkombinationen. Som ett exempel kan du bära en grå V-ringad t-shirt och en svart kappa. Koppla ihop dem med svarta läderbyxor och svarta klackar med öppna tår. Du kan till och med bära en silver choker för att ge en snygg touch till utseendet.

Använd den med en vit blus & crepe och en svart rutig minikjol

vit crepe-blus och svart rutig minikjol
källa

För en feminin och elegant business-casual outfit kan du bära en vit chiffongblus med en svart mantel. Bär en minikjol med crepe och svart rutigt, svarta leggings och ett par svarta ballerina-lägenheter. Bär en vit roshalsduk för en extra feminin touch.

Crepe kappa med svarta skinny jeans och klackar med leopardmönster

Crepe coat svart skinny jeans med leopardmönster
källa

För en affärsavslappnad outfit som lutar sig mot den avslappnade sidan kan du ha på dig en vit knappad skjorta och en kappa fleece cape rock. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och klackar med leopardtryck så att outfit ser lite mer moget ut.

Kappa med vit skjorta och svarta jeansshorts

Cape Coat vit skjorta denim shorts
källa

Här är en street outfit som ser både konstnärlig och ungdomlig ut. För att uppnå detta, ha på dig en vit skjorta med svart kappa och svarta mini-jeansshorts. Koppla ihop dem med svarta och vita klackar och en snygg svart fransväska.

Grå kappa med vit spetsskiftklänning med kantad fåll

grå kappmantel vit spets med kammad klänning i fållmantel
källa

Detta är ett helt vackert och damligt utseende. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära en vit slida klänning med en kammad fåll och toppa den med en grå kappa. Gör din outfit komplett med bruna snörstövlar i läder för snygga detaljer.

Bär den med en vit och svart prickig skjorta och en skatekjol

vit och svart polka dot skjorta skater kjol
källa

Här är ett elegant utseende som verkligen kan göra att du sticker ut från mängden. Du kan bara bära en vit och svart prickig skjorta med en svart skaterkjol. Det hade varit en mycket trevlig och uppfriskande outfit. För att skjuta kuvertet ytterligare, para ihop det med en svart kappa och en svart fotledsrem med klackar med öppen tå.

Svart kappa med vit skjortklänning

svart cape päls vit skjorta klänning
källa

För en damliknande och elegant arbetsdräkt kan du bära en vit skjortklänning med en svart kappa över. Använd svarta strumpor och svarta balettlägenheter för att se smala och eleganta ut.

Hoppas att du tycker att cape outfit idéerna ovan är användbara och inspirerande. Många av er kanske aldrig har försökt bära manteln. Men som du kan se ovanifrån är dessa kläder lättare att ta av än de låter. Prova bara så kommer du att älska det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*